Spranghest Til Salgs

  1. Mer om
Spranghest Til Salgs

Spranghest Til Salgs PengerVi har 123 resultater for Spranghest til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av Søker du en spranghest eller allround hest, kan vi på Stall Bergan hjelpe deg. Vi har lang erfaring i å finne riktig hest til rett rytter Espresso født 2009 er en nederlandsk KWPN vallak etter Indoctro x Indorado. En hest med mye scope og kvalitet i sin beste alder Har holdt på med hest i 14 år, red på rideskole i 4 år, før jeg ble forrytter. Jeg hsr hatt mange halvforhester gjennom tiden som rytter Flott spranghest til salgs, Hoppe født 2002, gode resultater opp til 120cm, snill, Fra 1.februar har jeg ledig plass for hest i tilridning eller salg

Vi har alltid mange hester for salg men rekker ikke å legge ut de fleste på nettet- ta derfor direkte kontakt med oss på mail: post stallbergan. Generell info Stall Bergan holder til i Sandefjord, med kort vei fra både flyplass Torp og togstasjon.

Vi ligger kun 1,5 times kjøring fra Oslo. Alle våre hester er i prisklasse fra 150000,- og oppover! Er du interessert i å se nærmere på dem? Da er du velkommen på visning av hestene fredag den 18.

Alle som ønsker å komme må melde seg på i forkant, dette gjør du ved å sende en e-post til oystein.

Hester til salgs!

Glomstad Eirika Dølahesten Glomstad Eirika er ei huskbrun hoppe født i 2019. Hopper fint større baner hjemme og vil egne seg godt for en som ønsker å satse.

Har hoppet noen treninger i terrenget, det synes han var veldig gøy: Han har stor gang, og går øvelser opptil middels i dressur. Meget velridd på bakken, med gode gangarter, så han kan fint gjøre det godt på dressurbanen også. En supertrivelig hest på alle måter! Høy prisklasse Haricha van't Molenhof Chia er en belgisk varmblods hoppe f.

Hester til salgs

Men jeg har et hårete mål om å kunne ri NM i sprang også en gang. Foto: Helen Gjerde Aamdal.

Konkurrerer både i sprang og dressur — Jeg er på stevner nesten hver helg jeg har fri, sier Anniken. Innimellom må jeg ta noen vanskelige valg, for jeg får ikke vært med på alt.

Men jeg synes det er utrolig gøy med stevnene, og jeg prøver så godt jeg kan å få med meg de større stevnene som Breeders og mesterskapene.

En viktig fordel med mange stevner er at jeg får kontroll på nervene, og jeg får innarbeidet gode rutiner både for meg og hestene. Hva jeg liker best med hver av grenene er egentlig akkurat det samme. Det er mestringsfølelsen og samspillet med hestene. Det som fascinerer meg med dressur er hvor mye det er å lære, og det å finne kjemien med forskjellige hester.

Spranghest til salgs

Anniken Eide Akkurat nå har Anniken har 4 konkurransehester. I tillegg til Twilight som skal gå NM i dressur, har hun også Cheeky som hun også konkurrerer dressur med og snart skal debutere i VA. Jeg er egentlig sprangrytter, men har jeg valgt å trene mer dressur, som hjelper meg også veldig mye i sprangen. Her får vi kombinere interessen vår for hest med skole, sier Erle. Toppidrett Erle er aktiv og liker å gå turer og trene generelt. Skolen og samholdet er veldig bra her, sier Erle.

Varmblodshester

Foreløpig er vi kun to jenter som har toppidrett hest, hvor vi rir to økter i uka på Sæteråsen Stall og Rideskole. Disse to dagene starter med at vi får undervisning av Anne-Rebekka Kulseng-Hansen, og hun har et opplegg som inneholder mange nye og vanskelige øvelser. Jeg har utviklet meg veldig som rytter etter jeg begynte med toppidrett, fastslår Erle.

Jeg så på det som en mulighet for å få den hjelpen innenfor seriøs ridning av en utdannet ridelærer, da Anne-Rebekka er veldig flink og følger oss godt opp.

SPRANGHEST TIL SALGS Relaterte emner

Tresa Sonja sammen med Øystein Bakken, ansvarlig for utdanningsoppholdet, og våre lærlinger i hestefag. Neste uke avsluttes høstens utdanningsopphold i Prosjekt Kvalitetshest, og sju flotte hester kommer for salg. Prosjekt Kvalitetshest er et tilbud til oppdrettere av nasjonale raser som ønsker å selge hest, og i forbindelse med dette har vi, i samarbeid med Landslaget for Dølahest, invitert til et utdanningsopphold på Norsk Hestesenter. Alle hestene har vist god fremgang i utdanningens fjerde uke, og flere av hestene har blitt kjørt både inne og ute med vogn - av sikkerhetsmessige hensyn har ikke vogna vært spent fast, men festet med tau. I løpet av neste uke ser det også ut til at de resterende hestene er klare for å prøve seg med vogn.

SPRANGHEST TIL SALGS Kommentarer:
Rapportert den Spranghest til salgs
Fjellheim fra Vadsø
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har bare en hobby: Torball. jeg er glad i utforske norske bøker skremmende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net