Tv2 Skole

  1. Mer om
Tv2 Skole

Tv2 Skole EksklusivContent [hide]

TV 2 Skole og Elevkanalen har utviklet nye bransjeorienterte digitale læremidler i Mediesamfunnet 1 og Medieuttrykk Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden likes · 2 talking about this · 117 were here. Spennende og engasjerende læring for barnetrinn, ungdomstrinn The latest Tweets from TV 2 Skole / Elevkanalen TV 2 skoles Elevkanalen tar verden inn i klasserommet. Nyskapende, nettbaserte nyheter og TV 2 Skole - Elevkanalen | 46 følgere på LinkedIn. Elevkanalen er en læremiddelportal med både gratis og betalt innhold fra flere forlag, organisasjoner og

En skole hvor PC-en får en stadig mer sentral plass i undervisningen, sier Helland.

Der er dog online undervisning fra 4. Billund Kommune: 0.

TV 2 skole AS

Brøndby Kommune: 0. Faaborg- Midtfyn Kommune: De mindste elever starter i skole 4.

I mange kulturer er dette dessverre helt vanlig. For å unngå at dette skjer er det viktig at familiefaren får informasjon om norske lover og regler tidlig på sitt morsmål.

De to siste årene gikk jeg på Vatles Handelsskule hvor jeg hadde Markedsføring og reklame som fordypningsfag. Ved siden av videregående jobbet jeg i nærradio.

Elevkanalen er enkel å finne frem på, vi tror at foreldre og andre som bruker læremiddelportalen lett vil finne passende opplegg og innhold for sine barn. Olle Eriksen forteller at dette er et viktig milepælprosjekt for utviklingsavdelingen.

Flere kommuner har udskudt skolestart

Det skaper ny forståelse for hva læremidler kan være og er et viktig tidsaktuelt læremiddel. For alle andre har vi etablert en åpen tilgang fra forsiden.

Alt lett tilgjengelig via mobil. TV 2 hadde behov for en solid og kompetent samarbeidspartner for utvikling av selve publiseringsløsningen og plattformen. Løsning Innovit har i samarbeid med TV 2 utviklet og levert portalen tv2skole. Innovit står for utvikling og forvaltning mens TV 2 står for innhold og utforming.

TV2 SKOLE Relaterte emner

Er du en takknemlig leser av Miff. Klikk her for å registrere deg nå, og du mottar medlemsavis seks ganger i året og invitasjon til møter i ditt område m. Det tar kun to minutt. Uten våre medlemmer kan vi ikke gjøre dette arbeidet! Det første avsnittet om Jerusalem er helt borte, og Vox-filmen om konfliktens historie ligger nå kun ute på engelsk, uten alle feilene som MIFF påpekte i den norske oversettelsen. Nordberg lover at han ikke skal bruke oversetteren som han holder ansvarlig for feilene i framtiden. TV2 Skolen publiserer nyhetsrelaterte filmer som brukes som utgangspunkt for pedagogiske opplegg i skolen.

TV2 SKOLE Kommentarer:
Forfatter om Tv2 skole
Nygård fra Molde
Anmeldelse min andre innlegg. jeg er tent på Schach. jeg liker lese tegneserier stille.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net