Dagsavisen No

  1. Mer om
Dagsavisen No

Dagsavisen No StøttetE-avisen - Rogalands Avis · Nyheter · Debatt · Roganytt · Sport · Kultur · Navn i nyhetene · Folk og familie · Dødsfall · Kalender likes · 21056 talking about this. Nakstad om smitteøkningen: Skal mye til for ny nedstengning Dagsavisen er en modig, seriøs og engasjert avis som gir deg de vesentlige nyhetene, ikke bare fortalt, men også forklart og kommentert Vort Arbeide No 1 1884.jpg Dagsavisen (også kjent som Social-Demokraten, Arbeiderbladet eller Dagsavisen Arbeiderbladet) er en dagsavis som blir utgitt Mediehuset er eid av Mentor Medier

Ved å kjøpe enkeltutgaver får du kun tilgang til Dagsavisen e-avis på den enheten du har kjøpt tilgang på. I Dagsavisen e-avis gir vi deg: Dagsavisen 6 dager i uken — tilgjengelig uansett hvor i verden du befinner deg. Tilgang til morgendagens avis klokka 22:00 dagen før.

I motsetning til Marta Steinsvik var hun en virkelig kvinnesaksforkjemper, sier Kohn, med henvisning til at Steinsvik også omtales som en kvinnesaksforkjemper. Katti Anker Møller var blant mye annet sentral i å få vedtatt De Castbergske barnelover i 1915.

Hermansen ble drept av nynazister på Holmlia i bydel Søndre Nordstrand i 2001. Sa nei til å fjerne statuer, men ja denne gangen Det var i 2005 at bydel Søndre Nordstrand vedtok å oppkalle gaten i bydelen Mortensrud etter Marta Steinsvik.

Nå skal Marta Steinsvik fjernes fra gatenavn Vårt Land

Veien ligger ved Stenbråten gård, som fram til 1940 var eid av henne. Det siste året har Black Lives Matter-bevegelsen ført til økt debatt om rasistiske sider ved ruvende skikkelser i vestlig historie.

Den ble en uavhengig stiftelse fra 1999.

Samarbeidet mellom Dagsavisen og Vårt Land skal sikre avisenes ulike redaksjonelle profil, men innebærer samarbeid på enkelte administrative og tekniske områder. Stiftelsen har beholdt kontrollen over avisens formålsparagraf og ansettelse av ansvarlig redaktør. Dagsavisen hadde søndagsavis 1997—2008. Det betyr blant annet at skoleklasser skal regnes som en kohort som ikke får ha kontakt med andre kohorter, og at ansatte skal holde større avstand til elevene.

Dagsavisen Fremtiden søker journalist

På samme tidspunkt var 72 prosent av befolkningen over 18 år vaksinert med minst én dose, andelen onsdag var 80,2 prosent. Wigen, Einar 2015, 03.

Wigen, Einar 2015, 08. Dette kan bli resultatet av det tyrkiske valget.

Edvardsen, Nanna Kathrine UiT

Drømmen knust Valg i Tyrkia. EU-kommisjonen mener at Tyrkia beveger seg i feil retning. Ekspert om Tyrkia-eksplosjon: Ikke overraskende at konflikten utvides. Ekspert: Kan bli spent i Tyrkia. Ekspert: Stort nederlag for Erdogan. Ekspert: Tyrkia blir mer voldelig og mer polarisert. Wigen, Einar 2015, 30. Ekspert: Tror Russland vil straffe Tyrkia med gasskutt. Wigen, Einar 2015, 02. Erdogan ber verden respektere valgresultatet.

Wigen, Einar 2015, 24. Erdogan innrømmer sikkerhetssvikt etter væpnede demonstranter i Istanbul. Erdogan og AKP kom styrket ut av valget i Tyrkia.

Dagsavisen Wikipedia

Erdogan vinner flertall i Tyrkia. Erdogan: Tyrkerne har valgt stabilitet. Wigen, Einar 2015, 29. Fredsavtale i vasken.

Dagsavisen Oslo Byleksikon

Fredsavtale i vasken - Erdogans kamp mot terror. Dagsavisen, Rogalands Avis. Frykt for mer vold og dypere splittelse.

Frykter at bomber radikaliserer. Frykter omfattende valgfusk i Tyrkia.

DAGSAVISEN NO Relaterte emner

Kaller Listhaug en «frekk apekatt»: Jeg trodde ikke mine egne øyne - Det er bemerkelsesverdig at avisens leder ender med samme retorikk som den advarer mot. Skribenten mener Listhaugs vågale utspill ofte tar stor plass i den politiske debatten, og ønsker heller et større fokus på de faktiske sakene. Vedkommende oppfordret til å ikke svare på utspill fra partilederen og skriver: «Det kommer lite godt ut av gjørmebryting med en frekk apekatt Kall det å tie henne i hjel, eller å la Listhaug i fred». Til Nettavisen sier Listhaug at hun ble sjokkert over ordbruken til Dagsavisen. Dette kommer fra begrepsbruk i avis, lederartikler og kommentatorer, noe som er helt hinsides, sier Listhaug.

DAGSAVISEN NO Kommentarer:
Redaktør på Dagsavisen no
Tellefsen fra Bergen
Se over min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Gatka. jeg liker studere dokumenter flittig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net