Trumf Fjordkraft

 1. Mer om
Trumf Fjordkraft

Trumf Fjordkraft UnderprisetPenger tilbake på strømforbruket og 500 kr i velkomstbonus Hos Fjordkraft får du som Trumf-medlem: Hos Fjordkraft får du 2 % Trumf-bonus på strømforbruket Så enkelt får du Trumf-bonus Bytt til Fjordkraft nå og få 500 kr i velkomstbonus! Bonusen overføres til din Trumf-konto i løpet av noen få dager Fjordkraft er Norges største strømleverandør til privathusholdninger. Hos Fjordkraft finner du strømavtalen som passer deg og Over 2,5 millioner Trumf-medlemmer kan nå få to prosent bonus på strøm fra Fjordkraft. Bonusen kan kombineres med alle Fjordkrafts millioner mennesker har Fjordkraft i stikkontakten, fordelt på cirka 900 000 Hvis du kobler strømavtalen din opp mot din Trumf-konto, vil du motta

Ved innmelding til nye kunder 225 kr Søk Finn nettbutikken du vil handle i på viatrumf.

Fjordkraft EB eller Trumf poeng InsideFlyer NO

Søk etter en bestemt nettbutikk ved hjelp av søkefeltet øverst eller bla gjennom de ulike kategoriene i toppmenyen. Med ViaTrumf Bonusvarsler i din nettleser, går du aldri glipp av Trumf-bonus.

Få automatisk varsel om Trumf-bonus her. Velg nettbutikk Når du velger nettbutikk vil du kunne se hvilken bonus nettbutikken tilbyr Trumf-medlemmer.

Fjordkraft EB eller Trumf poeng

Christian Kalvenes, direktør for privatmarkedet i Fjordkraft, tror Trumf-samarbeidet både vil bidra til fornøyde kunder og fremtidig kundevekst. Trumf-samarbeidet gir unike distribusjonsmuligheter, sier Kalvenes. Fjordkraft lanserer trumf samarbeid — størst i Norge Med 2,5 millioner Trumf-medlemmer er NorgesGruppen-eide Trumf det største fordelsprogrammet av sitt slag i Norge. Fjordkraft inngår i det børsnoterte Fjordkraft-konsernet som er landets største aktør i sluttbrukermarkedet for strøm.

Se alle fordelene i Fjordkraft-appen Sjekk om du har vunnet Fjordkraft har hatt en konkurranse hvor et heldigTrumf-medlem som har begynt å spare Trumf-bonus hos Fjordkraft stikker av gårde med hele 10 000 kr i Trumf-bonus.

Vinneren er nå trukket og den heldige er: Therese. Gratulerer så mye, du vil bli kontraktet av Trumf kundeservice.

Fjordkraft lanserer Trumf

Slik får du Trumf-bonus hos Fjordkraft Det er raskt og enkelt å bytte til Fjordkraft! I tillegg ønsker vi å forbedre våre butikker og tjenester gjennom generell innsikt i kjøpstrender.

Trumf personvernerklæring Sist endret Ditt Trumf-medlemskap gjør det nødvendig for oss å behandle personopplysninger om deg. Behandlingen skjer i samsvar med personopplysningsloven, personvernforordningen, bokføringsloven og annet relevant regelverk.

I personvernerklæringen finner du informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hvorfor disse samles inn, hva de brukes til, hvilket rettslig grunnlag som foreligger og hvilke rettigheter du har som registrert hos oss. Kontaktpersoner i Trumf Behandlingsansvarlig Behandlingsansvarlig for personopplysningene er Trumf AS ved daglig leder. Kontaktinformasjonen til Trumf AS er: Adresse: Postboks 300 Skøyen, 0213 Oslo E-post: Telefon: Organisasjonsnummer: Kundeservice Har du spørsmål om ditt medlemskap eller forhold knyttet til din konto, ta kontakt med Trumf kundeservice.

Du finner også svar i ofte stilte spørsmål. Personvernombud Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger eller har spørsmål til behandlingen kan du sende e-post til der du beskriver hva saken gjelder. Administrasjon av kundeforholdet Side 1 av 10 2 Når du blir Trumf-medlem oppgir du personopplysninger som navn, adresse, fødselsdato, kontaktinformasjon og eventuelt kontonummer og kortnummer.

Vi henter også opplysninger fra eksterne kilder, som adresseregistre, for å kvalitetssikre at de opplysningene vi har om deg er korrekte og oppdaterte. Vi bruker slike personopplysninger i vår kommunikasjon med deg via e- post, SMS og brev. I tillegg behandler vi følgende opplysninger for å vedlikeholde din medlemskonto: Trumf-saldo og løpende Trumftransaksjoner, kundenummer, medlemsid, bonusavtale, samt informasjon om aktivering og inaktivering av ditt medlemskap.

Trumf må behandle disse personopplysningene for å oppfylle våre forpliktelser i medlemsavtalen.

Kamptråd Fjordkraft ligaen 10

Formålet er å identifisere deg, unngå dobbeltregistreringer, ha oppdaterte opplysninger, gi deg relevant informasjon av betydning for ditt medlemskap og administrere bonusuttak. Opplysninger om dine kjøp Trumf behandler opplysninger om dine kjøp hos Trumf-partnere.

Se dette: Trippel trumf 2020

Hvis du gjør kjøp gjennom ViaTrumf, bruker Trumf Visa utenom dagligvare eller bruker Shell MasterCard ikke drivstoff, mottas kun sluttsum og ikke detaljer om kjøpte produkter. Behandling av kjøpstransaksjonene er nødvendig for at du skal få den bonusen du har krav på og således nødvendig for at Trumf skal kunne oppfylle sin del av medlemsavtalen.

I kjøpshistorikken på Trumf.

Du må være fullt innlogget og du kan kun se detaljer på kjøp du selv har gjort. Ved kjøp av Trumf forsikring levert av Frende behandler vi opplysninger om forsikringstype, beskrivelse av forsikringen, polisenummer, beløp, startdato og sluttdato. Trumf-bonus avregnes periodisk slik at Trumf regelmessig vil motta informasjon om at du fortsatt er berettiget til bonus.

Medlemsvilkår og personvern

Avslutter eller endrer du tjenesten, får vi også informasjon om det, slik at endringene kan gjenspeiles i bonusberegningen. Denne informasjonen trenger vi for å kunne beregne bonus slik vi er forpliktet til gjennom medlemsavtalen.

Vi har tilrettelagt for å gi deg mer informasjon om selve forsikringen ut fra vår Side 2 av 10 3 berettigede interesse i å gi deg god kundeservice. Under "min forsikringsoversikt" kan du se nærmere hvilken informasjon dette gjelder som innlogget forsikringskunde. Bruk av kundeopplysninger for å tilpasse medlemskapet Enkel tilpasning For at Trumf skal kunne tilrettelegge for best mulig bonusopptjening ønsker vi å personalisere vår kundedialog med deg.

For dette formålet benytter vi registrerte kundedata som geografi, kjønn, alder og korttype, opplysninger om hvor du handler mest og din kjøpshistorikk.

Har du lest dette? Www trumf no saldo

Du vil for eksempel kunne motta informasjon om tilbud i butikker du handler ofte i, bli informert om endringer i åpningstider og få informasjon om relevante nettbutikker.

Nettleie, som betales videre til det lokale nettselskapet, er ikke omfattet av ordningen. Bonusen kunden sparer samles på en Trumf-konto og kan brukes når som helst.

Bonusen kan overføres til bankkonto eller brukes til betaling i butikk.

TRUMF FJORDKRAFT Relaterte emner

Bonusen kan kombineres med alle Fjordkrafts strømavtaler. Fjordkraft og NorgesGruppen er en god match i måten vi jobber, forvalter våre respektive merkevarer og bygger for fremtiden med tung faglig kompetanse og fokus på enkelhet og opplevd verdi for kundene. Vi gleder oss til et langsiktig, strategisk samarbeid med Fjordkraft, sier Truls Fjeldstad, markeds- og analysedirektør i NorgesGruppen. Christian Kalvenes, direktør for privatmarkedet i Fjordkraft, tror Trumf-samarbeidet både vil bidra til fornøyde kunder og fremtidig kundevekst. Trumf-samarbeidet gir unike distribusjonsmuligheter, sier Kalvenes. Fjordkraft inngår i det børsnoterte Fjordkraft-konsernet som er landets største aktør i sluttbrukermarkedet for strøm.

TRUMF FJORDKRAFT Kommentarer:
Rapportert den Trumf fjordkraft
Aasland fra Kaupanger
jeg elsker lese tegneserier skrytende. Les gjerne min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Keramik.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Viatrumf No
 • Akers Avis
 • Smokk På Engelsk
 • Buss Bergen Oslo Lavprisekspressen
 • Nærsynt Eller
 • Nordiska Galleriet
 • Brystreduksjon Før Og Etter
 • Blocket Lägenheter Umeå
 • Hvem Er Min Fastlege
 • Olkweb Trondheim
 • Apotek 1 St Hanshaugen Åpningstider
 • Kino Tønsberg Brygga
booked.net