Tone Wille

  1. Mer om
Tone Wille

Tone Wille OppfyllelseSom øverste sjef for Posten Norge har Wille de siste fire årene ledet et av Nordens største post- og logistikkonsern gjennom et enormt og nødvendig Se Tone Willes profil på LinkedIn. LinkedIn er verdens største forretningsnettverk, og hjelper personer som Tone Wille med å finne forbindelser i selskaper Tone Wille er en norsk næringslivsleder. Hun er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i 1986, og er fra 2016 konsernsjef i Posten Ingen land i verden har større fall i brevvolum enn Norge, og nå er det virkelig i fritt fall. Postens konsernsjef Tone Wille jobber med alt Proff.no gir deg rolleinformasjon om Tone Wille. Se hennes roller (8) og relasjoner (42) i næringslivet - og hvilke bransjer Tone Wille er aktiv i

Toppledelsen har jobbet konkret med HMS — ikke bare sykdom, men også skader. Når det tas ordentlig tak i, gir det resultater.

Tone Wille (tone_wille)

Målet er en åpen kommunikasjon mellom leder og medarbeider. Tidligere kunne en medarbeider sende en sms til en kollega, som ble bedt om å melde fraværet til nærmeste leder. Nå må medarbeideren selv ringe dirkete til sjefen.

Det har hatt innvirkning på det korttidsmeldte fraværet, sier Wille. Selv om du ikke får tatt postruten, kan du bidra med omadressering? Det som også virker, ifølge Wille, er konkrete tiltak mot medarbeidere med mest sykefravær. Vi har utviklet en god verktøykasse, både for å forebygge og følge opp sykefravær Tone Wille — Det er det langvarige og gjentakende sykefraværet som er høyt, ikke det egenmeldte. Derfor har vi utviklet en verktøykasse for å ta spesielt tak i det langvarige.

Tone Wille, konsernsjef i Posten forteller hva slags fremtid hun ønsker seg

Hvis en medarbeider har 24 eller flere sykefraværsdagsverk hvert år de siste tre årene, vil det settes inn ekstra støtte. Da har vi nok kunnskap om det fraværet til å gjøre noe med det.

Tone Wille, konsernsjef i Posten og Bring -Det at vi nå ligger i norgestoppen blant de mest innovative selskapene, og de folk har best inntrykk av, viser at vi har gjort mye riktig. Vinner blant de unge Bring utmerker seg spesielt med fremgang innen kategoriene «Samfunnsansvar og moral» og «Miljøbevissthet».

Posten Norge Wikipedia

Aftenposten har fått tilgang til kontrakten de ansatte ble fremlagt. Jeg hadde ikke noe allmøte eller sendte ut et brev, men min opplevelse var at de ansatte hadde fått det med seg, sier Risholm.

De fikk ikke bonus i Sverige, og dermed skulle ikke de ansatte på kjølelageret heller få bonusen. Risholm sier derfor at det var en menneskelig glipp fra Posten-systemet sentralt som gjorde at de 24 ansatte på fryselagrene fikk utbetalt bonusen.

Har du lest dette? Sarah willand

De har nå valgt å gi de ansatte muligheten til å betale tilbake 80 prosent av utbetalingen over flere måneder i valgfrie intervaller. Slike vedtak krever mot, men er også viktig, for vi trenger ny og sterkere medisin for å løse sykdomstegnene i miljøet rundt oss.

Posten Norge

I Posten er vi opptatt av hvordan vi i vårt daglige arbeid kan bidra til å utgjøre en positiv forskjell. Nye og ressurseffektive leverings- og distribusjonsløsninger er viktig for kommunikasjonsflyten i et moderne samfunn. Hvis du vil redde verden, kan du starte med å slipe kniven din Nye teknologiske løsninger endrer spillereglene. Posten var der da dampbåten kom, vi var med på den første togreisen og første flyreisen — og vi var med å etablere den første norske el-bilprodusenten.

Det er spennende å jobbe med post og logistikk i et samfunn hvor det er store endringer i måten vi bestiller og får levert varer på. I vår over 370 år lange historie har vi forandret oss mer de siste 20 årene enn vi har gjort noen gang tidligere. Foto: Posten Norge I følge posten har veksten i netthandelen vært på 58 prosent de siste 12 månedene per første kvartal.

Vi skal ikke tilbake til der vi var, vi skal frem til en ny normal, forteller Pettersen.

TONE WILLE Relaterte emner

Digitalisering Konsernsjef Tone Wille i Posten om å digitalisere en utrydningstruet organisasjon og hvorfor de må en tur innom kantinen på Posthuset for å fatte beslutninger. Intervjuet ble først publisert i november 2019, da det stod på trykk i Visma Digital Index 2019. Stille før stormen Lite minner om tidssløsing på besøk hos Posten. Navnet vårt er allerede registrert i resepsjonen ved ankomst, heisen går automatisk opp til 17. Det kan hun umulig klandres for. For Tone Wille hviler ikke på lauvbæra.

Tone Wille
TONE WILLE Kommentarer:
Forfatter på Tone wille
Stensland fra Moss
Jeg har lyst lese bøker forsiktig. Bla gjennom min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Luftsport.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net