Visit Lillehammer

  1. Mer om
Visit Lillehammer

Visit Lillehammer LærendePlanlegg ferien i Lillehammer og Gudbrandsdalen. Aktiv sommerferie og vinterferie for hele familien, mange aktiviteter for barn, attraksjoner, skianlegg I Lillehammer kan du besøke Maihaugen, Hafjell og de olympiske anleggene, ta en tur med Skibladner eller dra på tur med sykkel, til fots eller på ski Visit Lillehammer, Lillehammer, Norway. 40764 likes · 616 talking about this · 412 were here. Visit Lillehammer er destinasjonsselskapet for Visit Lillehammer is the local destination company and the official tourist information for the Lillehammer Region. From Sjusjøen and Lillehammer in south De mest populære attraksjonene å besøke i Lillehammer er: Maihaugen Open-Air Museum · Lysgårdsbakkene Hoppanlegg · Lillehammer Olympic Park · Norsk Vegmuseum

DE 10 BESTE ting å gjøre i Lillehammer

Sjusjøen er her inkludert i Sør-Gudbrandsdal. Lillehammer og Øyer i Sør-Gudbrandsdal har flest årlige hotellovernattinger, og Sjusjøen bidrar til et høyt antall gjestedøgn ved fritidsboliger i denne regionen. Til sammen anslår vi 2,1 millioner gjestedøgn i Sør-Gudbrandsdal i Midt- Gudbrandsdalen hadde 1 million gjestedøgn i 2017, med en klar overvekt av fritidsboliggjestedøgn.

Nordre Land har også få kommersielle gjestedøgn, men mer enn gjestedøgn ved fritidsboliger. Blant de utenlandske gjestedøgnene er drøyt halvparten fra Danmark, Sverige og Tyskland, se figur nederst til høyre. Det var noe flere utenlandske gjestedøgn i sommerhalvåret enn i vinterhalvåret. Februar og mars er de to mest populære vintermånedene. Gjennomsnittlig oppholdslengde for utlendinger ved hoteller om sommeren var 1,36 døgn, mens det var 3,41 døgn om vinteren. Nordmenn har mindre sesongvariasjoner i oppholdstid.

Tallene kan tyde på at gjennomfartstrafikken med blant annet utenlandske bussturister er viktigere om sommeren, mens det om vinteren er flere gjester som tilbringer hele eller store deler av ferien i Visit Lillehammer-regionen.

Størst relativ økning har man hatt i asiatiske turister, men riktignok fra et ganske lavt nivå.

Har du lest dette? Bg bilrekvisita

Figuren øverst til høyre viser gjennomsnittlig årlig vekst i gjestedøgn fra asiatiske turister i perioden, sammenliknet med alle øvrige utenlandske nasjonaliteter. Vi ser at økningen har vært størst for gjester fra Sør-Korea.

Figuren nederst til høyre viser utviklingen i totalt antall utenlandske gjestedøgn i samme periode. Vi ser at utviklingen i den kommersielle overnattingsstatistikken totalt sett har vært negativ i perioden.

Nedgangen fra 2016 til 2017 kan riktignok skyldes omlegging av statistikkgrunnlaget. Kilde: Statistikknett Utvikling i totalt antall utenlandske gjestedøgn ved hoteller, campingplasser og hyttegrender Kilde: Statistikknett 12 Antall gjestedøgn Nær gjestedøgn ble tilbragt ved turistforeningshytter i regionen Den Norske Turistforening DNT har 14 selvbetjente og betjente hytter i Visit Lillehammer-regionen.

Vi anslår at turister hadde til sammen 9500 overnattinger ved DNThytter i Visit Lillehammer-regionen i 2017, se figur øverst til høyre.

Nær to tredeler av disse gjestedøgnene var i sommerhalvåret Antall gjestedøgn ved DNT-hytter i regionen. Kilder: Årsrapportene til DNT Lillehammer og Årsrapporter for 2017 har ennå ikke blitt publisert, så her bruker vi 2016-tall. I følge turistforeningen har besøkene i 2017 omtrent ligget på nivå med 2016 for landet som helhet.

Foto: DNT Oslo og Omegn 12 13 Antall fritidsbygninger «Utabygds» fritidsboligeiere eier nesten fritidsboliger i regionen Figuren viser antall fritidsboliger per kommune i Visit Lillehammerregionen, fordelt på om de eies av folk som bor i eller utenfor regionen. Det er bare forbruket til fritidsboliggjester som bor utenfor regionen som inkluderes i ringvirkningsanalysen.

Det at det til sammen er mer enn fritidsboliger i regionen, og at nesten av disse eies av personer som bor utenfor regionen, bidrar til at gjestene ved disse fritidsboligene er svært viktige for det lokale reiselivet.

Høgskolen i Innlandet er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Behandling av personopplysninger på www.

Høgskolen i Innlandet

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på høgskolens egne servere. Disse regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Visit Lillehammer

Nettstatistikk — brukeranalyse og sideoptimalisering Høgskolen samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på inn. Januar 2021Søndag, 21. Februar 2021 Mandag, 4. Oktober 2021Søndag, 17. Oktober 2021 Mandag, 22. Februar 2021Søndag, 7. Mars 2021 Lørdag, 27.

LILLEHAMMER

Skroll ned for inspirasjon eller planlegg reisen nå Lillehammer. Lillehammer in Gudbrandsdalen. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Visit Lillehammer er merket som bærekraftig reisemål.

For oss er ikke dette en utmerkelse; det er en forpliktelse.

Last ned også: Legesenter lillehammer

Vi må finne stadig bedre løsninger fra et bærekraftig perspektiv. Det handler om å dyrke fram det som er ekte og har en forankring, og som vi kan være stolte av — enten det handler om mat, historiefortelling eller opplevelsesutvikling. Vi må fokusere på de gjestene som kan være hos oss i flere dager, med minst mulig klimautslipp i forhold til reisen, og som er opptatt av å oppleve både natur og kultur. I tillegg til å ha konkrete handlingsplaner, er det viktig at reiselivsbedriftene sertifiserer seg og gjennomfører egne aktiviteter knyttet til bærekraft.

Sist, men ikke minst må destinasjonsselskapene være tydelige pådrivere. Felles handlingsplan for reiselivet - Ved å bli merket som et bærekraftig reisemål har vi akkurat startet på reisen med å jobbe i en felles retning.

VISIT LILLEHAMMER Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige.

VISIT LILLEHAMMER Kommentarer:
Forfatter om Visit lillehammer
Heggelund fra Skien
jeg liker lese bøker høyt. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til f1 Motorboot-Weltmeisterschaft.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net