Svalbard Spisesteder

  1. Mer om
Svalbard Spisesteder

Svalbard Spisesteder MerInspirert av et internasjonalt kjøkken og de beste råvarene tilbyr vi en helt unik matopplevelse Restauranter i Svalbard · 1. Gruvelageret · 422 anmeldelserÅpen nå. Internasjonalt, Europeisk$$$$ Meny · 2. Restaurant Polfareren · 196 anmeldelserÅpen n Beste restauranter i Longyearbyen, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Longyearbyen, og søk etter pris Restauranter · Antall resultater: · Gruvelageret · Kroa - Steakers Svalbard · Polfareren Restaurant - Svalbard Hotell · Funktionærmessen Restaurant · Restaurant Det finnes en rekke varierte spisesteder, ja - du finner faktisk to av Norges beste restauranter her, Huset og Funktionærmessen Restaurant

I de bosetningene Pyramiden og Barentsburg er det også restauranter som tilbyr russisk mat på tradisjonelt vis.

Det er bare å glede seg! Du får virkelig følelsen av å dra på eventyr slik de første oppdagerne gjorde, og det anbefales å utnytte hvert eneste minutt du er der.

Norge arktiske studentsamskipnad Samskipnaden

Sove kan du gjøre når du kommer hjem. Men du bør ha tålmodighet og litt flaks. Det er tross alt snakk om et hvitt dyr i et helt hvitt landskap, så du må ta deg tid til å stoppe opp og vite hva du skal se etter.

Det vet imidlertid de engasjerte guidene som jobber her oppe, forteller han. Foto: Agurtxane Concellon Les hele Spennende spor Hurtigruten Svalbard er den landbaserte virksomheten til Hurtigruten, og eksperter på Svalbard og den største øya her, Spitsbergen.

Spisesteder sliter NRK Troms og Finnmark Lokale nyheter, TV og radio

Selskapet har lang fartstid på øyriket. Det var nemlig Hurtigruten som startet organisert turisme på Svalbard i 1896, med eksklusive cruise og et nybygd hotell.

Foto: Agurtxane Concellon Les hele På disse turene får du oppleve det utrolige dyrelivet og vill natur. Hele veien har du med deg erfarne guider, og dette gir trygghet på et sted der du er avhengig av å ha med våpen hvis du skal bevege deg utenfor Longyearbyen. Dette er på grunn av isbjørnfaren. Vinterlandskapet på Svalbard er så unikt at det tar pusten fra de fleste. Hovland beskriver en mektig hvit villmark, og forteller at stillheten i seg selv er en stor opplevelse som gir mange en skikkelig wow-følelse.

Her kan gjester velge mellom tre menyer i ulike prisklasser. Restauranten ligger på Strandpromenaden og er en favoritt blant både nordmenn og turister.

Vi tar ditt personvern på alvor

Entrecôte by Trancher Glad i godt kjøtt, enkle valg og en koselig atmosfære? Da bør du ta turen hit. Her kan man sitte inne i den rustikke restauranten, eller ute blant varmelamper med utsikt mot Aker Brygge og Tjuvholmen.

Last ned også: Rabattkode farmasiet

Alle de 88 gjesterommene er utstyrt med en badekåpe og tøfler, og gratis wi-fi, en flatskjerm-TV og kabel-TV tilbys i tillegg. Gjestene tilbys dessuten en minibar, romservice og en kaffetrakter.

Restaurant Nansen Longyearbyen Restaurantguiden

Flatskjerm-TV inkluderer kabel-TV. Svalbard har bare 40 km med vei Det er ikke mye asfalt til å være et så stort område.

Den gode nyheten er at du neppe kommer til å sitte fast i en trafikkork. De viktigste transportmidlene er snøscooter om vinteren og båt om sommeren. En av de beste måtene å utforske Svalbard om sommeren er fra kysten på et lite ekspedisjonsskip.

Finn ut mer om turene våre her Vurderer du å besøke Svalbard? Oppdag en rekke ulike mikro-cruise ekspedisjoner som kun tar med 12 gjester. Join 12 photographers on an expedition cruise to photograph the wildlife and landscapes of Svalbard during 24-hours of daylight.

SVALBARD SPISESTEDER Relaterte emner

Arrangerer Arktisk Kokk, landsdelens beste kokk. Rådgivning og kursing innenfor matkultur og tradisjoner Nordnorsk matkultur Fra Brønnøysund til Svalbard, arbeider spisesteder, produsenter og leverandører knyttet til nettverket med å fremme den nordnorske matkulturen. De arktiske spisestedene ønsker å vise frem det beste fra det nordnorske mat-skattkammer. Tilreisende og lokalbefolkningen får kjenne smakene av blant annet boknafisk, lammekjøtt og bær, tilberedt og servert på den måten vi kjenner de. Tradisjonelle konserverings og produksjons-tekniker, sammen med kreativitet og råvareutnyttelse er noen av elementene som bidrar til å fremme og ivareta den arktiske matkulturen og befeste landsdelen. Arktisk Meny jobber vi for at flest mulig av disse råvarene skal finne veien til tallerkenene på spisesteder i regionen, slik at både lokalbefolkning og tilreisende kan nyte den nordnorsk matkulturen.

SVALBARD SPISESTEDER Kommentarer:
Redaktør på Svalbard spisesteder
Stangeland fra Haugesund
Siste nytt: min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Langlauf läuft. jeg liker utforske norske bøker knapt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net