The Ordinary Lactic Acid

  1. Mer om
The Ordinary Lactic Acid

The Ordinary Lactic Acid Ingen risikoContent [hide]

Lactic Acid 10% + HA 2% er et høykonsentrert serum som lett eksfolierer huden og etterlater den myk og ren. Melkesyre (lactic acid) er alfahydroksysyre Høy konsentrasjon melkesyre for overfladisk eksfoliering. Høykonsentrert melkesyre formulering for overflate eksfoliering. Melkesyre er en alfahydroksylsyre Eftersom Lactic Acid enbart ska användas på kvällen så kan du antingen ha dem i olika rutiner, alltså Niacinamide på morgonen och Lactic Acid på kvällen Den billigste prisen for The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% High-Strength Peeling Formulation 30ml akkurat nå er 89. Det er et av de 10 mest populære The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% er en høykonsentrert formulering med melkesyre til eksfoliering av hudoverflaten. The Ordinary Lactic Acid 10% + HA

The Ordinary guide

Kan spes ut med andre produkter for å redusere styrken til huden har bygd opp toleranse. Unngå kontakt med øynene. Garanti Vi refunderer pengene hvis varen ikke leveres innen 76 dager etter betaling.

Du har 2 uker for å søke om en refusjon — opptil den 90 dagen. Samsvarer ikke varen med beskrivelsen? Kan spes ut med andre produkter for å redusere styrken til huden har bygget opp toleranse.

Unngå kontakt med øynene. Hvis langvarig irritasjon oppstår, slutt å bruke produktet og kontakt lege. Bruk bare i henhold til instruksjonene og merk deg anbefaling av solkrem. Merk: Melkesyre som ingrediens kan resultere i raske synlige fordeler på huden, men vi anbefaler generelt indirekte former for hudeksfoliering til fordel for direkte former som denne formulaen. Skal kjøpe en av de sterkere AHA-løsningene neste gang.

En ny form for retinoid som skal være enda mer effektiv, og dessuten uten å forårsake irritasjon. Høres jo magisk ut?

Den ga ganske gode resultater for meg. Ingen magi, men absolutt forbedring i hudtone og -kvalitet.

The Ordinary

Bruker den alene om natta, typ en gang i uka. Unngå øyeparti og kontakt med øynene. Ved vedvarende irritasjon, stopp bruk og kontakt lege.

THE ORDINARY LACTIC ACID Relaterte emner

Kjøp Fri frakt over 500 kr 2-4 dagers hjemmelevering Melkesyre er en alfahydroksisyre som eksfolierer huden. Formelen inneholder et derivat fra tasmansk pepper som hjelper til å minimere irritasjonen som kan oppstå i forbindelse med syrebruk. Dette derivatet er av vegetabilsk opphavv og kan variere i farge, avhengig av årstid. Formelens farge kan derfor variere mellom ulike produksjonstilfeller. Melkesyre har en pKa på 3,8 og pKa er et viktig aspekt å ta hensyn til ved formulering med syrer.

THE ORDINARY LACTIC ACID Kommentarer:
Forfatter på The ordinary lactic acid
Skår fra Rørvik
Se over min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Schwerter sammeln. jeg liker utforske norske bøker Vennligst.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net