Stjernetegn Februar

  1. Mer om
Stjernetegn Februar

Stjernetegn Februar kompromissVannmannen (latin: Aquarius) (♒︎) er et februar tilhører Vannmannen. Disse menneskene har en tendens til å være all-stars, og gode på alt de legger hendene i Men du kan også være tankeløs, indirekte og svevende. Du passer best sammen med Tvillingen, Vekten Tyren og Skytten Element; Luft Fiskene (latin: Pisces) (♓︎) er et stjernetegn og et stjernebilde. er ifølge astrologien født i Stjernetegn, Personlig horoskop, Års horoskop, Partner horoskop. Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene.no

Du er en storsjarmør, men hold heller litt tilbake, og ikke gi så mye av deg selv før du vet at du er i et seriøst forhold. Men med det samme du blir forelsket forsvinner denne fornuften, og du begir deg totalt over til partneren din. Men vil din partner gjøre det samme?

Ditt nye stjernetegn

Behovet for å være original kan overkygge naturen i personligheten. Vannmannen Opprinnelig 20. Fiskene Opprinnelig 20. Væren Opprinnelig 21. Tyren Opprinnelig 21. Julius Cæsar hadde jo juli med 31 dager og Augustus kunne ikke være dårligere. Dermed fikk august 31 dager og februar bare 28.

Stjernetegn symbol AQUARIUS januar februar tee4you

Dagen blir neste to og en halv time lengre I Oslo blir dagen 2 timer og 29 minutter lengre i løpet av februar! Først mars står solen opp 07. De har veldig god tilpasningsevne og trenger mye hengivenhet og forsterkning av selvtilliten sin, siden de noen ganger kan være noe usikre.

Vekten, født mellom 24. Libra-barnet liker harmoni og han er lidenskapelig opptatt av skjønnheten i ting, De er barn med en markert smak for dekorasjon og vakre ting. De er rolige barn, veldig fredelige og med en god følelse av rettferdighet.

Scorpios, født mellom 23. Resultatene er oppnådd ved indre kamper og ytre erfaringer. Dette gjør at selv om du tilsynelatende ser ut til å vakle i mange av livets situasjoner, er dette aldri lenge, og ofte umerkelig.

Du styrer også seksualproblemet på en mer spesifikk måte enn gjennomsnittet. Noe som gjør at nå kreves det et svar. Her er kunsten, som andre områder i livet, å balansere mellom dine mannelige og kvinnelige egenskaper. Med riktig bruk av tankeevnen, kan du lære å skille mellom motsetninger, og finne den knivskarpe vei som går på det å holde balanse.

Din seksualitet er et symbol for indre dualitet, som nå overvinnes ved egen kraft og omdannes til en enhet. Dette gjøres mellom det himmelske bryllup mellom sjelen og personligheten på det mentale plan.

Det som skal erkjennes for deg, er respekten for deg selv og ditt liv. Dette skjer gjennom utvikling av jegets bevissthet og evnen til å treffe valg. Balansen mellom deg selv og andre mennesker må etableres, uten at du føler deg nødt til å undertrykke egen individualitet og utvikling.

Din prosess går i retning av å harmonisere deg selv i forhold til en større og større helhet. Du har evnen til å se en sak fra mange sider, og kan ofte ta høyde for samtlige involverte i en saks avgjørelse. Derfor gjør du det godt i arbeidssituasjoner som handler om å harmonisere og avbalansere forhold mellom mennesker. Du har et utpreget selskapelig talent, samt et ønske om å hjelpe mennesker til større innbyrdes forståelse. Dels i forhold til et annet menneske, dels i forhold til større grupper av mennesker, og kanskje endog i forhold til hele verdensorden.

Via dette oppnår du en stadig større mellommenneskelig frihet og harmoni. Til sist opplever du en universell harmoni.

Skorpion Scorpio Skorpion finner vi fra ca. Din sjel kan føre deg til indre innvielser, som igjen kan manifestere seg i det ytre. Hvem du er og hvordan du velger å leve, er for deg bevisste valg. I løpet av første halvdel av livet, vil du bruke mange krefter på å få makt over den ytre verden, og skape deg et sikkerhetsnett.

Stjernetegnet Slangebæreren INSPIRIA science center

Det vil forekomme fiender, som vil forhindre deg i å oppnå makt, penger, sex og alle andre behageligheter du begjærer. På dette nivå erkjenner du ikke at livet er evig.

Okkulte interesser i alt psykisk, usynelig og ting hinsides døden, kan du glemme alt om. Det kommer først langt senere i din utvikling. Når du så begynner din utvikling, oppdager du at din egen psyke er din virkelige fiende. Her begynner da din indre kamp, kampen mot personlighetens begjær og avhengigheter. Valentiner motto: Ut på tur Steinbukken Det sikreste kortet for å skape romantikk og glede hos en Steinbukk er en kveld med stil og tradisjoner. Gjerne et tradisjonsrik, men ujålete sted der man kan sitte i rustikke møbler og godt skjermet.

God mat er viktig, men Steinbukken er vel det av stjernetegnene som er mest glad i tradisjonsrik middag som serveres på bondeheimen, og mer rustikke plasser. En tur til nærmeste veikro, men med mat av god kvalitet er en god ting å gjøre på Valentinerdagen. Det er hyggelig om du stiller med blomster og konfekt for det sitter langt inne hos Steinbukken å uttrykke det.

Valentiner motto: Rustikk sjarm Vannmannen Valentinerdagen faller rett i fanget på Vannmannen som har Solen i tegnet sitt hvert år på denne tiden.

Sjansen for at du har hatt feil stjernetegn hele livet er stor

Vannmannen er en bestemt personlighet som liker intelligent og humoristisk flørt. En valentinderdag med en Vannmann krever litt planlegging. Tenk utradisjonelt og nyskapende. Forsøk å overraske Vannmanne med noe sprøtt og uvanlig. Et besøk på et museum utenom det vanlige der dere kan utveksle tanker og meninger kan fenge, samt rusletur i byen eller nærmeste senter der shopping og kafebesøk er inkludert. Har du tilgang til frisk skog og fjell kan en skitur eller klatretur bygge opp om romantikken hvis vedkommende er av den sportslige typen Vannmann.

For omlag 3000 år ble det astrologiske systemet oppfunnet i Babylon, dagens Irak. Allerede på den tiden var de klar over at det fantes 13 stjernetegn, men det passet ikke inn i de 12 kalendermånedene og de valgte å droppe slangebæreren. Babylonerne delte de ulike stjernetegnene i 12 helt like deler, som en pizza. I virkeligheten varierer tegenes størrelse fra åtte til 45 dager.

STJERNETEGN FEBRUAR Relaterte emner

Personer født i Vannmannen er hederlige, lojale og intelligente, og de vet å sjarmere omverdenen uten å anstrenge seg det minste. Du går din egen vei, og din uavhengighet er hellig for deg. Til tross for at Vannmannen både kan være kjølig, sta og noen ganger vanskelig å kommer innpå, er du en person som de aller fleste liker. De gode sidene veier opp for de negative, og Vannmannen mangler sjelden venner rundt seg. En Vannmann ­velger ofte å jobbe med noe som er utviklende, fritt og som gjerne fører med seg en del reisevirksomhet. Kravene på jobben øker, og det kan bli en del overtid i denne perioden. Sosialt er livet ditt ganske begrenset nå.

STJERNETEGN FEBRUAR Kommentarer:
Forfatter om Stjernetegn februar
Johannessen fra Gjøvik
jeg er glad i lese romaner lett. Bla gjennom min andre innlegg. jeg er tent på Reifen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net