Staminainteraktiv No

  1. Mer om

Staminainteraktiv No ForundretIngen informasjon er tilgjengelig for denne siden Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon. Telefon: 400 01 709 · Min kursside · Kundeportal · Avonova Digital · Bli kunde Nansetgata 95, 3269 Larvik. 33 12 19 70 · Stamina Interaktiv er et datterselskap av Stamina HOT Hjem - Stamina Interaktiv. Leverandr av produkter, tjenester og rdgivning innenfor HMS, internkontroll og personal

Dermed er vi oppe i 20 medarbeidere allerede. Østfold og Follo har et spennende markedspotensial, og vi ser at aktiviteten kan bli stor — den vil vi være med på, sier Moth. Dette er selskaper vi stoler på og har gode erfaringer med, sier Bjørn Sikkeland. Akkurat nå er en del av staben i full sving med ny skole og idrettshall i Trøgstad i Indre Østfold og et kombinasjonsbygg på Langhus bestående av 32 leiligheter og 2.

33 12 19 79

Begge disse er prosjekter til nærmere 100 millioner kroner og dermed perfekt for Asker Entreprenør i Moss.

Skolen og idrettshallen var planlagt overlevert i juni 2017, men nå ser det ut til at vi faktisk klarer å bli ferdig med idrettshallen i desember i år. Dermed står den klar til bruk et halvt år før skolen, sier Kjetil Moth. Produksjonslokalene er lyse, luftige og ikke minst rene og bedriften er sertifisert Miljøfyrtårn. Produserer utstyr til ventilasjon Aer Faber AS I Spydeberg produserer kilometervis med rør, kanaler og annet utstyr til ventilasjonsbransjen i Østfold, Akershus og Oslo.

På få år har de nær doblet omsetningen. Aasen B edriften er ganske fersk og ble etablert så sent som i 2002.

Det startet som et blikkenslagerverksted, men utviklet seg i 2009 til en komplett ventilasjonsgrossist. For fire år siden overtok Erik Iversen lederstolen, og kjøpte halvparten av aksjene et halvt år senere. Siden da har bedriften økt kundemassen betraktelig, og stabilisert seg på en høyere omsetning.

Kvalitetsprodukter — Det handler om å holde fokus på kjerne- 24 områdene, og det har vi gjort de siste årene. I dag produserer vi både det vi kaller standardiserte hyllevarer og spesialbestilte deler.

Stamina Wikipedia

Han er stolt av det bedriften har oppnådd og ikke minst av kvaliteten de leverer. Det vil si at systemene er tette etter montering, og at det er enklere for montører og imøtekomme stadig hardere tetthetskrav på nybygg. Vi samarbeider i dag med solide norske produsenter av luftbehandlingsenheter som Trox Auranor og Flexit. Dette gjør at vi er en komplett samarbeidspartner til både boligventilasjon og næringsbygg.

Trøkk i Oslo Aer Faber vokser fortsatt, men har kontroll på utviklingen. I løpet av de siste årene har nye kunder strømmet til, og Iversens medarbeidere åpner dørene allerede klokka 0500 hver morgen for å levere ut varer.

Det er stort trøkk i bygge- og anleggsvirksomheten i Oslo-regionen, men vi kunne ønske oss flere kunder i Østfold. Vi har fortsatt stor kapasitet på våre maskiner, sier Iversen. Godt arbeidsmiljø Fabrikken på Industriområdet i Spydeberg er en typisk lokal bedrift, med ansatte fra nærområdet. Dette er helt bevisst.

Fokuset ved nyansettelser er menneskelige egenskaper som er tilpasset det gode samholdet vi har utviklet over lengre tid. Uten dedikerte medarbeidere som ønsker videreutvikling og fortsatt vekst ville veien hit, og videre vært umulig sier Iversen. Kvalitet i alle ledd Aer Faber har et gedigent lager og setter sin lit i å levere både egenproduserte og importerte hyllevarer raskt.

I tillegg er renhold en dyd, siden montører må kunne stole på at ventilasjonsdeler er rene innvendig når de kommer fra fabrikken. Bransjen ser trolig på oss som en ganske liten aktør, men de blir overrasket når de kommer hit. Marius Jensen kan vise frem stor bredde av arbeidsklær i butikken i Spydeberg. De fører også en mye verktøy og utstyr til ventilasjonsbransjen spesielt.

Stikk innom butikken Visste du at Aer Faber også har en velutstyrt butikk med verktøy og arbeidsklær? Her kan du stikke innom og handle direkte når du trenger det. Arbeidstøyet kan imidlertid brukes der det er behov. Aer Faber har kunder fra hele bgyeebransjen. Kommer med prøver Aer Faber-butikken samarbeider med kjente leverandører som Helly-Hansen, DeWalt, Hitachi, Beconor, Grove Knutsen og en rekke andre ledende aktører innenfor arbeidsklær og solid verktøy. De som ønsker besøk av konsulent for å plukke ut arbeidsklær kan bare ringe oss så stikker vi innom med prøver, sier Jensen.

Tekst og foto: Calluna Grøntanlegg A rrangementet var én av flere aktiviteter anleggsgartnerselskapet gjennomfører i anledning av at de fyller 30 år i 2016. Daglig leder sparer tid Roy Storli, daglig leder i Vom og hundemat i Trøgstad, har nylig oppgradert sin bedrift med Stamina Interaktiv.

Arendal Næringsforening

Stamina Interaktiv er et digitalt styringssystem som sikrer fortløpende oppfølging av HMS-prosesser og rutiner på pc og smarttelefon. En bedre HMS-hverdag for virksomheten — helt enkelt. Et digitalt system som HMS Interaktiv kan være et svært godt verktøy for å møte kravene og øke egen kompetanse.

Som strukturfascist ble lettet da jeg kunne legge alt inn på ett sted, med brukervennlig og enkel tilgang til alt. Noen har kun lesetilgang, andre endringstilgang.

Domain names associated with No.

Selv kan jeg sortere og søke på det meste med enkle søkeord. Alt fra styrende dokumenter til ferieavvikling, hendelser og avvik.

Har du lest dette? Shelf drilling seadrill

HMS Interaktiv passer like godt for virksomheter med 1 ansatt, som for de med 200. Våre 2000 kunder tilhører over 20 ulike bransjer; fra verksteder til frisører og bakere til eiendomsmeglere. Livsstilstjenester for bedre helse og produktivitet 3. Oppfølging av arbeidsmiljøet for bedre trivsel 4. Med fokus på kundens behov leverer vi tjenester og løsninger som bidrar positivt til bedriftens helse, miljø og sikkerhet, og som igjen skaper overskudd for både den ansatte og bedriften.

HMS Interaktiv, et digitalt system for alt av HMS Avonova

Vi har et tungt og kompetent fagmiljø, solide eiere og vekstambisjoner og vi ønsker å få en Javautvikler om bord på reisen videre. Personlige egenskaper: Er pålitelig, tar initiativ og ansvar og leverer det vi lover Innehar en glødende interesse for fagområdet og ser løsninger Selvstendig, men liker å jobbe i team Proaktiv og engasjert, tar ansvar for å løse egne oppgaver Strukturert og metodisk En utfordrende stilling i et konsern med en helhetlig tilnærming til forebygging og behandling Et tverrfaglig, nyskapende og trivelig arbeidsmiljø Gode pensjons og forsikringsordninger Personlig egnethet for stillingen vil vektlegges betydelig basert på en helhetsvurdering.

Gjennom denne personvernerklæringen får du informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler, hvordan disse opplysningene blir behandlet og hvilke rettigheter du har i forbindelse med dette. Personopplysninger vi behandler og formålet med dette I forbindelse med at du søker jobb hos oss vil vi gjennom vår ansettelsesprosess behandle en rekke personopplysninger om deg. Noen av disse opplysningene gir du oss, mens andre kommer fra tredjeparter, se nærmere om dette nedenfor.

I våre systemer registres navn, alder, kjønn, bostedsadresse, e-postadresse og telefonnummer.

Disse opplysningene får vi av deg.

STAMINAINTERAKTIV NO Relaterte emner

Gjennom denne personvernerklæringen får du informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler, hvordan disse opplysningene blir behandlet og hvilke rettigheter du har i forbindelse med dette. Personopplysninger vi behandler og formålet med dette I forbindelse med at du søker jobb hos oss vil vi gjennom vår ansettelsesprosess behandle en rekke personopplysninger om deg. Noen av disse opplysningene gir du oss, mens andre kommer fra tredjeparter, se nærmere om dette nedenfor. I våre systemer registres navn, alder, kjønn, bostedsadresse, e-postadresse og telefonnummer. Disse opplysningene får vi av deg. Vi behandler også opplysninger fra din søknad og CV.

STAMINAINTERAKTIV NO Kommentarer:
Rapportert den Staminainteraktiv no
Bjelland fra Drammen
Jeg nyter studere dokumenter sjalu. Les også min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Fledermaus und Falle.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net