Alvin Og Gjengen I Farta

 1. Mer om
Alvin Og Gjengen I Farta

Alvin Og Gjengen I Farta LønnsomAlvin and the Chipmunks: The Road Chip er en amerikansk live action / datamaskianimert familiemusikalsk komediefilm fra 2015 regissert av Walt Becker og skrevet av Randi Mayem Singer og Adam Sztykiel Bli med dine beste pelskledde venner på tur, i den morsomste Alvin og gjengen noensinne! Alvin, Simon og Theodore setter i all hast kursen mot Miami Alvin, Simon og Theodore får for seg at Dave skal fri til sin nye kjæreste i Miami, og at de derfor må flytte. Alvin og gjengen: I farta Bli med dine beste pelskledde venner på tur, i den morsomste Alvin og gjengen noensinne! Alvin, Simon og Theodore setter i all hast kursen mot Miami, men Foto: Twentieth Century Fox Norway). Alvin og gjengen: I farta

Alvin og gjengen i farta: Jordrotter på helium

Sett under ett fremstår dette som lite mer enn et forsøk på å tjene litt mer penger på Alvin-konseptet. Vi synes ikke det er nødvendig å sette filmer som dette opp på kino.

Anmeldelse: «Alvin og gjengen 3» — en grøssende dårlig barnefilm Jordekorn på roadtrip I Alvin og gjengen: I farta blir ekornguttas forhold til liksompappa Dave satt på prøve.

Dave er plateprodusent, og når han må reise til Miami for å lansere et nytt album, tar han med seg den nye kjæresten sin Samantha istedenfor Alvin, Simon og Theodore.

Les også: Calvin harris my way lyrics deutsch

I mellomtiden skal Samanthas sønn Miles bo sammen med ekornene, sånn at de kan bli bedre kjent. Dei reiser med ein usympatisk tenåring, og har etter seg ein luftfartspoliti som gir omgrepet "overspel" innhald på eit høgt, trist nivå.

ALVIN OG GJENGEN: I FARTA Trudvang Kino

På vegen er dei innom både Texas og New Orleans, der dei får lagt inn store, koreograferte musikk— og dansenummer. Selv dama til Dave, som visstnok skal være lege, ser ikke ut til å reagere nevneverdig når hun blir presentert for Alvin og gjengen.

Ekornene kan også mye mer enn å prate. Han brukte en innspillingsteknikk som ikke var ny, men som med årene skulle bli forbundet med nettopp Chipmunks. Ved å snakke eller synge inn med det halve av normal hastighet, ville stemmene bli liggende i et høyt toneleie.

Se Alvin og Gjengen: i Farta

Nå er karakterene videreført av den yngre generasjon som har arbeidet videre og alle filmene er produsert av Ross Bagdasarian Junior og Janice Karman. Alvin er den utspekulerte som alltid havner i problemer.

Et overraskende highbrow-øyeblikk i en ellers ganske lowbrow-film. Flyscenen er forøvrig, uavhengig av Waters-sekvensen, en soleklar favoritt og byr på mange morsomme sekvenser.

Alvin og Gjengen: I farta TV 2 Play

Forøvrig er det Devo-sjef Mark Mothersbaugh som står for den komponerte musikken i filmen. Å kombinere animerte karakterer med realfilm er jo ikke noe nytt. Alvin og gjengen-filmene byr ikke på noe nytt i så måte og i denne filmen gjør de heller ingenting for å tøye grensene for hva som er gjennomført tidligere.

I de fleste scenene opptrer jordekornene ved siden av menneskene og det er egentlig forholdsvis lite direkte samhandling mellom menneskene og jordekornene.

Det har gått fire velsignede år siden disse dataanimerte skadedyrene sist dukket opp på kino, og i mellomtiden har de fått konkurranse av de like avskyelige blårottene i «Smurfene»-filmene.

Så vi bør kanskje være takknemlige over at dette ikke er en mashup-film som kombinerer dem alle på en gang.

ALVIN OG GJENGEN I FARTA Relaterte emner

De høytklingende ekornene synger seg fortsatt gjennom farefulle og morsomme eventyr. Nå er nemlig den fjerde filmen her med Alvin og gjengen Alvin and the Chipmunks. Det kan bli en av vinterferien 2016s store kinoslagere. Tore Fredrik Dreyer, sjef for Fox i Norge, sier at de tre foregående filmene alle ble sett av rundt 300. Den ble en så stor suksess at det raskt kom flere. Historien om jordekornene startet allerede i 1958.

Alvin Og Gjengen I Farta
ALVIN OG GJENGEN I FARTA Kommentarer:
Redaktør på Alvin og gjengen i farta
Wangen fra Arendal
Jeg har lyst utforske norske bøker sørgelig. Anmeldelse min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Boule.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Biff Restaurant København
 • Skolearena Feide
 • Saccosekk Utendørs
 • Dnb Mastercard Reiseforsikring
 • Trumf Rabatt
 • Ntnu Shop
 • Kulturrådet Tildelinger
 • Eleonora Brodwall
 • Sørarnøy Brygge
 • Hvordan Henge Opp Gardiner
booked.net