Skrivebordsbakgrunn

  1. Mer om
Skrivebordsbakgrunn

Skrivebordsbakgrunn FortrollereFinn bilder av Skrivebordsbakgrunn Tilpass skrivebordsbakgrunnen (bakgrunn) med et bilde eller en lysbildefremvisning, og endre uthevingsfarge Bruk Innstillinger-appen i Windows 10 til å endre skrivebordsbakgrunner og Se et nytt bilde på skrivebordet hver dag med Bing skrivebordsbakgrunn Last ned og bruk 1 000+ skrivebordsbakgrunn gratis arkivbilder Derfor kalles det ofte skrivebordsbakgrunn. På de fleste datamaskiner kan du endre din bakgrunn ved å høyreklikke på skrivebordet og velge Tilpass

Du kan bare høyreklikke på en hvilken som helst bildefil og klikke på Angi som skrivebordsbakgrunn for å angi den som skrivebordsbakgrunn. Hvis du ikke kan endre Windows desktop bakgrunn eller sett et nytt bilde som skrivebordsbakgrunn, kan du enkelt aktivere skrivebordsbakgrunnen ved å gjøre de riktige endringene i gruppepolicy eller register.

Hvis meldingen "Noen innstillinger administreres av organisasjonen din" vises i Tilpasnings-området for Innstillinger, er det sannsynlig at bakgrunnsendringen på skrivebordet er deaktivert i gruppepolicyen eller registeret.

Først vil du deaktivere skrivebordsbakgrunnsinnstillingene i Innstillingsgrensesnittet.

Dobbeltsidig skrivebordsbakgrunn PU

Uansett hvilken du velger, er resten av trinnene de samme. Hvis du ikke ser en nøkkel kalt "ActiveDesktop" underRetningslinjer, må du opprette en.

Navngi den nye nøkkelen "ActiveDesktop. Deretter oppretter du en ny verdi i ActiveDesktop-nøkkelen.

Full Fix Sett som skrivebordsbakgrunn som ikke fungerer i Windows 10

Navngi den nye verdien "NoChangingWallPaper" og dobbeltklikk den nye verdien for å åpne egenskapsvinduet. Deretter må du tvinge et bestemt bakgrunnsbilde slik at andre metoder for å endre bakgrunnsbildet som høyreklikker en bildefil, gjør det heller ikke arbeid. Det er en ressurs som lar deg endre bakgrunnen på det virtuelle skrivebordet på PCen din med forhåndsbestemte intervaller, tilgang til systemet, i skumring og daggry, og som tilbyr en god mengde tilpasninger som alltid er relatert til visningen av denne eller den andre bakgrunnen.

Du spør meg hvordan jeg skal bruke den?

Jeg viser deg med en gang. Klikk deretter på lo, Trykk på knappen følge, sett haken ved siden av artikkelen Jeg godtar avtalen og klikk på knappen igjen følge tre ganger på rad Klikk deretter på knappen installere og deretter inn ferdig for å fullføre installasjonen og starte EvJO Wallpaper Changer. Nå som du ser programvinduet på skrivebordet, forvandler først EvJO Wallpaper Changer-grensesnittet til italiensk.

For å gjøre dette, klikk på menyen som vises og velg italiano trykk deretter god. Lukk deretter presentasjonen av video som har dukket opp i mellomtiden og knyttet til bruken av programmet og bringe hovedvinduet til EvJO Wallpaper Changer til forgrunnen.

Sett en skjermsparer som skrivebordsbakgrunn i Mac OS X

Kontroller nå at listen er valgt fondo og hvis ikke, kan du, høyreklikk på fondslisten Liste over bakgrunnsbilder og velg elementet Legge til fra rullegardinmenyen som åpnes. Den lille freeware er en annen måte å tilpasse Windows skrivebordsbakgrunnen 6 måter å tilpasse skrivebordsbakgrunnen i Windows 6 måter å tilpasse skrivebordsbakgrunnen din i Windows Drab desktop?

Det er på tide å endre tapetet ditt! God dag, på dette nettstedet kan du raskt og enkelt laste ned gratis bakgrunnsbilder til skrivebordet bakgrunn ditt. For å oppnå et best mulig resultat bør du velge bilder som er lagret på startdisken. Det er ikke sikkert at bilder som er lagret på en annen disk, lastet inn som de skal etter omstart av Macen, avhengig av hvor raskt den andre disken blir tilgjengelig etter at maskinen starter.

SKRIVEBORDSBAKGRUNN Relaterte emner

Hvordan Endre skrivebordsbakgrunn i Windows 7 by Eliza Å sprite opp skrivebordet, Windows 7 dekker det med pene bilder kjent som en bakgrunn. De fleste folk refererer til bakgrunnen som bakgrunnsbilde. Du kan enkelt endre skrivebordsbakgrunn i Windows 7 for å la din egen personlighet skinne gjennom. Høyreklikk på en tom del av skrivebordet og velg Tilpass. Sentralens Personalization ruten vises.

SKRIVEBORDSBAKGRUNN Kommentarer:
Rapportert den Skrivebordsbakgrunn
Totland fra Arendal
Anmeldelse min andre innlegg. jeg er tent på Bankpool. jeg er glad i lese bøker fargerikt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net