Drivstoffpriser I Dag Shell

  1. Mer om
Drivstoffpriser I Dag Shell

Drivstoffpriser I Dag Shell VirkelighetContent [hide]

Shell Diesel Extra er spesielt designet for å hjelpe til med å holde motoren din ren og beskytte mot korrosjon - og hjelper deg å få maksimalt utbytte av hver Søndag kveld og mandag morgen er drivstoffet billigst gjennom uken. nettsteder som følger drivstoffprisene er det samme mønsteret p Drivstoffpriser i Agder har 19 956 medlemmer. Her deler vi bensin/diesel priser slik Thomas Evensen Vinje er her: Shell Blyfri 95 15,97 kr pr liter Shell V-Power Diesel er utviklet med en dobbeltvirkende formel designet for aktivt å I dag finner du lademuligheter på 25 av våre Shell-stasjoner

Da sparer du 40 øre per liter som ender opp på Trumf-kontoen din. Husk at de to kredittkortene jeg nevnte har en rabattgrense på 2000 kroner i året de siste 12 månedene. Dersom du virkelig kjører mye, lønner det seg å følge med på fakturaene og eventuelt skifte på kortbruken eller ha flere kort i familien. Er du medlem hos Coop og bruker Coop-kortet på Circle K eller Best får du 40 øre i rabatt per liter, men bare 30 øre per liter hos 1-2-3-stasjonene.

Coop-rabatten du får hos Circle K samles opp og overføres til din medlemskonto en gang i året.

Varierer gjennom uken: Sjekk når det er billigst å fylle tanken

På 1-2-3 automater og andre ubetjente stasjoner er rabatten 30 øre per liter. Eide, Bjørn Rønningen Tirsdag meldte mn. Onsdag har lokalavisa vært rundt på bensin- og dieselutsalgene på Hitra og Frøya og langs Fv. For å fortsette å lese dette innholdet må du være innlogget med en Schibsted-konto.

Logg inn Du som abonnerer på papiravisen har tilgang inkludert. Regjeringen har bestemt at veibruksavgiften på drivstoff stiger med 20 øre til 5,19 kroner per liter bensin 1.

Legger man til 25 prosent moms vil dette totalt gi en avgiftsøkning på bensin på 34 øre inklusive merverdiavgift, mens diesel får en samlet avgiftsøkning på 55 øre fra 1.

Torsdagsstigningen er ikke like høy fordi den ikke inntreffer hver uke.

Dette er rett og slett en korrigerer fra kjedene når priskonkurransen i starten av uken har vært for tøff. Konkurranse avgjør: Den røde kurven viser bensinstasjoner som ikke ligger i områder der konkurransen er stor. Den viser at her er prisene høyere og svinger mindre.

Mange stiller spørsmål rundt hvorfor pumpeprisene på bensin og diesel ikke faller i takt med oljeprisen, som har halvert seg på relativt kort tid. Direktør bilistmarkedet i St1-Smart Fuel AS, Anita Sørlundsengen, forstår at det er vanskelig for folk flest å ha oversikt over alle faktorene som påvirker den endelige pumpeprisen på drivstoffet de kjøper.

De viktigste faktorene som påvirker pumpeprisen, er avgifter, innkjøpspris og selskapenes bruttofortjeneste. Det som utgjør mesteparten av utsalgsprisen, er avgiftene som fastsettes av myndighetene. I dag utgjør statlige skatter og avgifter hele 60 prosent av pumpeprisen. Rundt 30 prosent av pumpeprisen utgjør det selskapene må betale for raffinerte drivstoffprodukter, forteller Sørlundsengen.

DRIVSTOFFPRISER I DAG SHELL Relaterte emner

Har du planer om å spare mest mulig i 2018, bør du absolutt sjekke ut hvordan du betaler minst mulig for drivstoffet til bilen din. Sjekk når du bør fylle tanken der du ferdes De fleste har fått med seg at søndag kveld og mandag morgen jevnt over er billigere enn andre tidspunkt i uken, men flere prisbevisste melder nå om at bensinstasjonskjedene forsøker å variere tidspunktene mer. Det betyr at det kanskje er på tide å ta en jevnlig sjekk på prisene der du pleier å fylle — som alltid lønner det seg jo sjelden å reise land og strand rundt for å finne den billigste. Forbrukerådet påpeker at også torsdag morgen er en billig dag å fylle drivstoff, mens både mandag ettermiddag og torsdag ettermiddag vanligvis er blant de dyreste tidspunktene. I en undersøkelse foretatt av Forbrukerrådet sier 77 prosent at de er prisbevisste, mens resten ikke tenker på å fylle tanken før den er nesten tom eller de sier at det er for lite å spare på å være prisbevisst. En gjennomsnittsbilist kan faktisk spare et par tusenlapper i året BARE ved å være prisbevisst på når man skal fylle drivstoffet. Men de gunstigste tidspunktene kan variere etter hvor du bor, så mitt råd er å foreta en «ukessjekk» som burde gi deg et godt bilde av når ditt beste fylletidspunkt er.

DRIVSTOFFPRISER I DAG SHELL Kommentarer:
Rapportert den Drivstoffpriser i dag shell
Samuelsen fra Mo i Rana
Jeg har lyst studere dokumenter riktig. Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til fliegendes Trapez.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net