Aixam Mopedbil

  1. Mer om
Aixam Mopedbil

Aixam Mopedbil GjennombruddContent [hide]

Mopedbil, et fornuftig og rimelig valg. Velg din bil med farger og utstyr i konfiguratoren til høyre, se priser og bilder Vi har til enhver tid et stort utvalg av Aixam mopedbiler. Hver bil har gjennomgått vår 100 punkts sjekkliste og storservice er utført på samtlige biler før Bilde av AIXAM CROSSOVER PREMIUM Safirblå · AIXAM CROSSOVER PREMIUM Safirbl Elektrisk moped bil fra Aixam med rekkevidde inntil 10 mil under ideelle forhold. Lavt støynivå Ingen CO2 utslipp 5 års garanti på driftsbatteri 2-ÅRS Du finner 102 Aixam under Scootere og mopeder til salgs på FINN MC. Aixam GTO Kul Mopedbil 2018, 20 731 km, kr

Aixam mopedbil til salgs

Den har et lavt forbruk med en Kubota 400cc 5HK motor. City S Dette er en mellom-modell på utstyrsnivå. Den har sentrallås, LED-lys, og varmetråder i bakrute.

Med en Kubota 400cc 5HK motor har den et lavt forbruk. City Premium Toppmodellen til Aixam med det meste av utstyr. En glede mange av oss kanskje har tatt for gitt tidligere. Det ser dessverre ut til at vi er på vei inn i en ny bølge, og at restriksjonene igjen blir veldig strenge, spesielt rundt Oslo, men samtidig tenker jeg at vi ser lyset i tunnellen pga vaksiner.

Det gjør meg litt glad. Vi oppfordrer deg til å ta deg en tur ut i "villmarken" og nyte den fantastiske våren. Karrosseriet ble hele tiden oppgradert til noe mer hipt enn forgjengeren, hvilket førte til at både dimensjonene og vekten etter hvert økte, og de siste Arola-modellene var oppe i 125 ccm før firmaet gikk bankerott i 1983, kort etter å ha flyttet til Aix-les-Bains.

Produksjonen hadde til da vært oppe i 4000 enheter årlig. Vi tar innbytte i bil, båt, MC og mopedbil.

Har du lest dette? Plastisk kirurgi utlandet

Besøk gjerne vår hjemmeside for å se alle våre modeller og mer info. Vi er også direkte importør av Chatenet, Ligier og Microcar til Norge, noe som gir deg som kunde bedre priser og ingen fordyrende mellomledd samt en unik kompetanse på området. Vi har også alt av deler til Aixam mopedbil. Vi har så godt som alt av slitedeler på lager til enhver tid, til de fleste merker.

Deler sendes pr post eller henting i vår butikk.

Søkeresultater

Som eneste i Norge prøver vi å levere mopedbildeler til alle merker! If this agreement is to be used, the seller will send a copy of the invoice to KGH so that they can have the declaration ready when the carrier arrives at the border office.

Last ned også: Høyvann og lavvann

It must be specified in advance which border crossing will be used and who the carrier is. The freight forwarder sends a written confirmation to Auksjonen.

AIXAM MOPEDBIL Relaterte emner

Tweet Navnet henspeiler på byen som fabrikken ligger i, Aix-les-Bains, mens emblemet består av merkenavnet med en stor A i bakgrunnen, begge i hvitt, på en mørk blå, sirkulær bunn med en hvit og rød ring rundt. Franske farger, med andre ord. Fra konkursbo til markedsleder Det hele begynte i Lyon i 1976, med lukkede 3-hjulere utstyrt med 50 ccm Sachs-motorer. Den gang var navnet Arola, og etter et par år dukket det fjerde hjulet og en Motobécane-motor opp. Karrosseriet ble hele tiden oppgradert til noe mer hipt enn forgjengeren, hvilket førte til at både dimensjonene og vekten etter hvert økte, og de siste Arola-modellene var oppe i 125 ccm før firmaet gikk bankerott i 1983, kort etter å ha flyttet til Aix-les-Bains.

Aixam Mopedbil
AIXAM MOPEDBIL Kommentarer:
Forfatter om Aixam mopedbil
Ingebretsen fra Moss
Jeg har lyst dele interessante nyheter sulten. Se gjennom min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til fliegende Scheibe.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net