Byttebua Forus

 1. Mer om
Byttebua Forus

Byttebua Forus GlamorøsBruktbuå består av en bruktbutikk og et gratistelt, og er en del av IVAR gjenvinningsstasjon Forus. Bruktbuå er det første du møter på når Velkommen til oss på Forus! Våre sorteringseksperter står klare til å hjelpe deg med å håndtere avfallet ditt, enten det skal kastes eller Kanskje finner du selv noe du har bruk for i byttebua? Byttebua er en del av IVAR gjenvinningsstasjon Forus og I stedet for å kaste brukbare ting i containerne Forus: Styret i IVAR skal torsdag ta stilling til om byttebua på Forus skal bli gjenbruksbutikk. Bakgrunnen for saken er en del uønskede mai er det åpning av IVARs nye og permanente byttebu på Forus for publikum. Da blir det slutt på det midlertidige teltet ved

Her kan kundene sette fra seg gjenstander som de syns er for fine til å gå i containerne.

Fine Biler Bilhuset Forus

Byttebua er betjent. Det du ikke trenger kan andre ha bruk for. Samtidig som kundene setter igjen saker i bua, kan de ta en runde og se etter ting de trenger. Finner de noe interessant, er det fritt fram for å ta det med seg.

De henter avfallet ditt helt gratis!

Kunder som ikke har noe som det passer å sette inn i byttebua, er sjølsagt også velkomne innom. Vi takker for forståelsen! Om Bruktbuå bruktbutikk Det du ikke trenger kan andre ha bruk for. I stedet for å kaste brukbare ting på gjenvinningsstasjonen, kan du sette dem fra deg i Bruktbuå helt gratis.

Næringslivskunder kan ikke levere farlig avfall på gjenvinningsstasjonen, men henvises til firma.

All asbest må være helt innpakket i plast og godt teipet se bildet, slik at væte ikke kan komme til. Vi kan hjelpe til med å laste av med truck.

Debatt, Leserinnlegg Fra søppelfylling til byttebu

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Renovasjonsbilen er større enn en vanlig bil, tenk på det når det parkeres langs gater og veier.

Husk at renovatøren starter dagen sin klokka 06:0 så sett ut beholderen gjerne kvelden før. Ubetjente miljøstasjoner for glass og metallemballasje. Fra eldgamle, sjeldne Whiskeyflasker, til vaskemaskiner, sofaer, senger, stoler, bord, trampoliner og høytrykksspylere.

I relasjon: Taxi forus stavanger

I hver sin bil, Chris i den gule søppelbilen, Jan Olav i varebilen til ting som ikke skal rett i kverna. Stavanger var først ute for fem år siden. Vi ønsket bedre kapasitet, mer effektive tjenester — og ikke minst et digitalt verktøy der innbyggerne selv kan bestille hjelp når de trenger det.

Svein Egil Klungtveit forklarer: Det begynte med at vi fikk plassproblemer for hageavfall som folk kunne kaste gratis på stasjonene våre, for eksempel hos IVAR på Forus.

Her åpnes ny byttebu

Vi ønsket bedre kapasitet, mer effektive tjenester — og ikke minst et digitalt verktøy der innbyggerne selv kan bestille hjelp når de trenger det, sier rådgiveren i BMU-renovasjon, bymiljø og utvikling i Stavanger kommune. Vi snakker om en helt ny måte å jobbe med kommunale tjenester. This will be a free and good alternative to buying new things, says leader of Spire Stavanger, Ellen Amalie Matre Simensen.

Welcomed Students and employees will be able to pick up everything from clothing to kitchen utensils and curriculum books in Byttebua. Aleksandra Szwedo is from Poland and has lived in Stavanger for four years. She started as an Erasmus-student, but ended up taking her second master here.

BYTTEBUA FORUS Relaterte emner

Transkript 1 Informasjon fra kommunen Stavanger kommune 1 1 2 Bioposer og ekstrasekker Bioposer og ekstrasekker for papir og restavfall kan du kjøpe på Servicetorget eller hos Renovasjonen IKS. Du finner tømmedagen i tømmekalenderen. Da kan du bestille flere eller større dunker på Du betaler kun et engangsgebyr per dunk, ellers er dunkene gratis å ha. I denne kalenderen kan du se noen av bidragene fra Artofsøppel -konkurransen i fjor, og møte de som laget dem. Kanskje du også blir inspirert til å lage noe nytt av søppel?

BYTTEBUA FORUS Kommentarer:
Forfatter på Byttebua forus
Voll fra Haugesund
jeg elsker lese bøker årlig. Siste nytt: min andre nyheter. jeg er tent på Brännboll.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Lexus Forus
 • Ivar Forus
 • Møller Bil Forus Vw
 • The Few
 • Eltefrie Hamburgerbrød
 • 450 Eur To Nok
 • Gult Tykt Snørr
 • Veteranbiler Til Salgs I Norge
 • Kalorier Brødskive Med Ost
 • Pizzadeig Med Tørrgjær
 • Watch Moe
 • Norefjell Hytteutleie
 • Mann Synonym
booked.net