Aladinkino

  1. Mer om
Aladinkino

Aladinkino UvanligHalden Kino ble 1.1.2002 overtatt av Norsk Kinodrift AS som i dag heter Nordisk Film Kino. 18.2.2011 åpnet vi kinoen etter ombygging av salen, nye seter og nytt Opptur for kinoen: – Så lenge folk er flinke, kan ting fungere relativt normalt. ER I GANG: Kinosjef Clas Lucky Eriksen er glad for at Aladdin kino har NFkino Halden, Halden, Norway. 2985 likes · 10 talking about this · 6177 were here. Aladdin kino er åpen 363 dager i året og viser filmer for publikum Filmene vises på Aladdin, som er en gammel kino fra 80-tallet. Her er det 2 saler, med 82 og 162 seter. Aladdin er ett av få steder i landet som fremdeles har Aladdin er byens gamle kino og har en hyggelig atmosfære. Her er det mange muligheter for de som vil leie uhøytidelige og fleksible lokaler

Og det er film som er temaet i dag. Skyggenes dal har Norgespremiere fredag 20. Produsenten, Alan Milligan, var den som tok kontakt med Catharina om regiassistent-jobben. De hadde jobbet sammen på en kortfilm året før.

Det nye navnet er klart

Veldig morsomt, når han ringte stod jeg på toppen av Akropolis i Athen og takket ja til jobben på flekken! Gotisk fabel mellom fantasi og virkelighet Skyggenes Dal er en film som beveger seg mellom fantasi og virkelighet.

Demokratisk prosess Først vedtok hovedutvalg for undervisning, oppvekst og kultur at det skulle arrangeres en navnekonkurranse. Så sendte haldenserne inn 370 forslag på navn.

En jury bestående av seks personer ble utpekt. I juryen var det to ungdommer fra Halden ungdomsråd, en representant fra Haldens gatenavnkomité, samt tre ansatte i kommunen fra avdeling for samfunnsutvikling og kommunikasjonsavdelingen.

Tilsynet har satt aldersgrenser på filmene etter hva slags innhold disse har og hvilken påvirkningsfaktor de kan ha.

Verdenspremiere: Aladdin

Aldersgrensene er som følger 0 år, 7 år, 11 år, 15 år og 18 år. Grensene viser graden av vold, sex, blod og evt.

Saken avgjøres endelig i formannskapet 13. Som ventet vedtok kulturstyret onsdag å vedta kulturdirektørens forslag om ikke å selge kommunens lokaler i Kongensgate 6, nemlig gamle Aladdin kino.

Det nye navnet er klart

Nåværende Aladdin fra 1983 har masse sjarm synes vi, men det er nydelig å se tilbake på det gamle. På de to bildene er bygget slik det stod fra 1914, og etter oppussingen i 1954. Proudly created with Wix.

ALADINKINO Relaterte emner

Nitratfilm som katastrofefilm[ rediger rediger kilde ] Fra brannen i Paris 1897, hvor ca. Som andre celluloidproudkter er nitratfilm ekstremt brannfarlig. Frisk nitratfilm har et tennpunkt på ca. Den brenner nærmest eksplosivt og utvikler en meget giftig røyk. En brann i nitratfilm er umulig å slukke.

ALADINKINO Kommentarer:
Redaktør på Aladinkino
Rygh fra Kirkenes
jeg liker lese tegneserier bebreidende. Se gjennom min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til gemischte Kampfkünste.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net