Saksynt

  1. Mer om
Saksynt

Saksynt SikreEr forfatter, blogger, foredragsholder, podcaster, youtuber og og fotograf. Bloggen ble i 2010 kåret til "Norges likes · 30 talking about this. Gunnar Roland Tjomlid er forfatter, blogger, podcaster, foredragsholder og samfunnsdebattant likes · 28 talking about this. Gunnar Roland Tjomlid er forfatter, blogger, podcaster, foredragsholder og samfunnsdebattant Gunnar Tjomlid har stått midt i bloggkrigen etter angrep på alternativ medisin og provoserende tanker om barneporno Tips oss 02060 Ansvarlig redaktør Gunnar Stavrum · Kontakt oss; Følg oss på Instagram

Also my memory, which is very faulty. I may, therefore, have forgotten films that I would have placed higher than the one s I have chosen. I know: Herbie Rides Again. Gotta love sentient VW Beetles. It was a very good year. Monty Python and the Holy Grail. The Rocky Horror Picture Show. Those were the days. Videre skriver Wotiszek: Mobilselskaper advarer egne aksjeeiere om risiko for tap ved eventuelle nye reguleringer knyttet til strålerelaterte helseskader og dermed mulige fremtidige erstatningskrav.

Sverige Sjekklister og G

Hvorfor i all verden er det relevant? Ja, selvsagt frykter de å tape penger hvis det innføres strengere reguleringer i europeiske land og advarer sine aksjonærer om dette, men det sier da ingenting som helst om den vitenskapelige evidensen for at helsefarer er reelle. Hun avslutter denne delen av kronikken sin slik: Dette er bare et lite utvalg av internasjonale funn og tiltak knyttet til farer ved mobilstråling.

Hvorfor er de blitt sÃ¥ kontant fortiet eller avvist som «pseudovitenskap» i Norge? Men hennes lille utvalg inkluderer bare 4 «funn og tiltak»: 25.

Tvert i mot viser hennes funn at man etter mange tiår ennå ikke har klart å dokumentere helseskader fra mobilstråling, wifi og trådløse telefoner.

Gunnar Roland Tjomlid's Blog, page 3

Og fordi det er for sterke økonomiske krefter i spill. Men heller ikke dette evner hun å dokumentere. Det blir bare en stusselig metode for henne å slippe å legge frem faktisk vitenskapelig dokumentasjon for sine påstander.

Last ned også: Nylander solsiden

Det er likevel få seriøse forskere som har mot, nysgjerrighet eller ressurser til å fordype seg i dokumenterte funn om at mobilstråling kan kobles til rekordtap av bier og insekter, et fundament for biologisk mangfold. Ville det ikke være klokere å støtte uavhengig, klargjørende forskning, ikke sultefôre og avvise relevante studier?

Reklamen påstod at vitenskapelige studier viser at produktet gir fin hud, fine negler. Jeg tok for meg flere kosttilskudd og lærte meg etterhvert å skille mellom god og dårlig forskning og lærte meg styrker og svakheter ved studier. Kosttilskuddene levde farlig og det var ingen gode bevis på at de holdt det de lovte.

Retten er ikke enig med Krudtaa i at det dreier seg om en ordinær debatt med forskjellige standpunkt i pedofilidebatten. Med overskrifter som «Normalisering av pedofili i den sekulære bevegelse», «Seksuelt misbruk av barn — no big deal? Retten finner derfor at Bergh har ført sannhetsbevis for sine uttalelser om at Krudtaa driver med pedofilisverting, skriver retten. Sistnevnte er nokså klar i sin tale.

Folk som ikke mener det samme som ham får ikke mene noe om sølvvann. Her er noen av kommentarene under innleggene, som helt klart viser at folk oppfatter Tjomlid som pro pedofil og bør straffes som det på grunnlag av Fallets sitatfusk. Med alt fra kastrering, livsfarlig fengsel og dødsstraff.

Dette er altså en oppdatering av en snart to år gammel blogpost som viser nøyaktig det samme. I mellomtiden har Fallets fremgangsmåte blitt sterkt kritisert via en domsavsigelse, se dette fra Fri Tanke. Så til noen utklipp Gunnar Tjomlid har svart Dag Fallet her. Denne blogposten er viet de som er «ofre» for Dag Fallets hatske pedohetskampanje, ved å tro det Fallet forteller dem.

Har du lest dette? Hvordan koble lysbryter

De viser — i full offentlighet — at de kritiserer noe de ikke har lest kilden til. Og de gjør det helt ukritisk.

Dette viser at pedohetskampanjen til Dag Fallet fungerer — i allefall innad i alternativmiljøet. Det er svært få i dette miljøet som reiser seg og tar avstand der Dag Fallet ytrer seg. Plutselig ser vi at vi har mye mer overvåking enn det vi visste om. Men hvor finner du politikere som tør å si dette?

Det eneste de tør å si er at vi må ha strengere og strengere straffer. Tjomlid er ærlig på at noe av det han tidligere har skrevet ikke er representativt for det han mener i dag. Flere av de gamle bloggpostene hans er i dag utstyrt med en stor, rød advarsel.

Der forteller han leserne at han har andre synspunkter i dag. De siste blogginnleggene hans har overskrifter som « Ting jeg har endret mening om». Dessuten blir noe av det jeg tidligere har skrevet brukt mot meg. Det handler om sitatfusk.

Smaken av Tull Søkelys på vaksinemotstand

Da er det bedre at folk selv kan gå inn og sjekke hva jeg faktisk sa enn at disse påstandene bare skal få stå der. Problemet er at denne kritikken ofte drukner i hetsen. Tjomlid har de siste årene viet mye av sitt engasjement til å være skeptisk til alternativ medisin og alternative behandlingsformer.

Jeg ville sjekke om dette kunne stemme, og det endte med at firmaet måtte fjerne disse lenkene til vitenskapelige studier.

Jeg synes det er moro å sjekke forskningen, lese studier og gå litt nerdete til verks. Nær-døden-opplevelser Som tenåring var han fascinert av beretninger om ut-av-kroppen-opplever og nær-døden-opplevelser. Det ledet ham til å oppsøke litteratur om emnet. Det ledet til et vendepunkt da han leste «Dying to Live» — en bok om nær-døden-opplevelser.

SAKSYNT Relaterte emner

Also my memory, which is very faulty. I may, therefore, have forgotten films that I would have placed higher than the one s I have chosen. I know: Herbie Rides Again. Gotta love sentient VW Beetles. It was a very good year. Monty Python and the Holy Grail. The Rocky Horror Picture Show.

Saksynt
SAKSYNT Kommentarer:
Redaktør på Saksynt
Farstad fra Tønsberg
jeg liker studere dokumenter pent. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg trives Boccia.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net