Hbo Konto

  1. Mer om
Hbo Konto

Hbo Konto VakkerContent [hide]

Se HBO Nordic i utlandet innen 5 min, få gode tilbud og 30 dagers pengene tilbake-garanti Glemt passord · Norsk · English · Dansk · Norsk · Suomi · Svenska Opprett passord (6 tegn eller mer). Jeg vil ikke motta e-poster om innhold og spesielle Trykk på «konto» – deretter «abonnement»; Så trykker du på «avslutt abonnement Alle som har et Telia SMART- eller UNG-abonnement, eller mobilt bredbånd, kan få prøve HBO Nordic uten ekstra kostnad i 1 måned

Ifølge Bloomberg er det ventet at selskapene vil tape 60 milliarder kroner på passord-deling og piratkopiering, bare i år.

Til tross for at Netflix vil slå hardt ned på passord-deling, sliter ikke strømmegiganten med å tiltrekke seg nye abonnenter.

Trinn fem: Forny abonnementet Siden du ikke kan legge til et kredittkort for automatiskfornyelser, må du holde kontoen din oppdatert med gavekort. Når abonnementet ditt er oppe, kan du kjøpe et nytt og gå tilbake til HBOs innløsningsside for gavekort.

Denne gangen, i stedet for å opprette en ny konto, logger du deg på i stedet. Hvis det fungerer etter dine behov, er det flott. Hvis du har en dedikert HTPC, vil den også fungere.

Slik skal Netflix og HBO få slutt på passord

Trinn fem: Forny abonnementet ditt Siden du ikke kan legge til et kredittkort for automatisk fornyelse, må du beholde kontoen din fylt ut med gavekort. Når abonnementet ditt er opp, kjøp en ny og gå tilbake til HBOs gavekort innløsningsside. Denne gangen, i stedet for å opprette en ny konto, logger du på i stedet.

Hvis det fungerer for dine behov, er det bra. Du må også kontakte banken din for å sperre kortet ditt.

Slik vil de stoppe passord

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt gmail.

Så skal jeg få feilen rettet. For eksempel, hvis vi i et hus har to TV-apparater der vi ser HBO, to mobiler og et nettbrett, vil vi ikke lenger kunne legge til flere enheter med mindre vi eliminerer noen av dem. Det vil si at hvis vi allerede har fem enheter registrert fordi vi har brukt HBO på dem på et tidspunkt, eller vi gjør det regelmessig, og vi vil legge til en ny, Vi har ikke noe annet valg enn å slette en enhet på HBO.

Fremgangsmåte for å slette en enhet på HBO For å fjerne en enhet fra de som er registrert på vår HBO-konto, har vi ikke noe annet valg enn å gå inn på plattformens nettsted fra stasjonær nettleser, siden dette alternativet ikke er tilgjengelig fra tjenestens app. Derfor er dette trinnene som skal følges: Vi åpner et vindu i favorittleseren vår.

HBO KONTO Relaterte emner

Ærlig talt, hvis ikke for Breaking Bad, når det gjelder mennesker i Europa, er HBO stort sett den eneste amerikanske kanalen som er verdt å se på. La oss se på hvordan du noe lovlig får tilgang til den, uansett hvor du er. For amerikanske borgere som allerede har en HBO-konto, eller har en amerikansk adresse og kredittkort, er ting ganske greie. Hvis du prøver å få tilgang til HBO i Europa, får du en advarsel som ser ut slik. Alt du trenger for å komme deg rundt det er en VPN. Da kan du enten logge på med eksisterende legitimasjon eller registrere deg med dine amerikanske detaljer.

Hbo Konto
HBO KONTO Kommentarer:
Redaktør på Hbo konto
Kopperud fra Bodø
jeg liker studere dokumenter stort sett. Les gjerne min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Kartenhaus.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net