Blåveispiken Blogg

  1. Mer om
Blåveispiken Blogg

Blåveispiken Blogg Ingen forpliktelserStartsiden, Bad · Kjøkken Startsiden · Vis nettversjon. Bildet mitt · Vis hele profilen min Blogger is a free blog publishing tool from Google for easily sharing your thoughts with the world. Blogger makes it simple to Velkommen til facebooksiden til interiørbloggen Blåveispiken God mandag som er søndag..doble søndager kan vi like! Jeg har vært på tur sett etter Blåveis. Her på Kråkerøy er det mange, men er fredet Hei Trine:) Kom over bloggen din via en annen blogg, og tenkte jeg skulle legge igjen et lite spor Kjempeflott blogg med masse flotte bilder, deg vil jeg gjerne

Nye planter, potter og snittblomster settes frem og miljøer skapes for å gi inspirasjon og friste kunder.

FANGBLIKK: Blåveispiken

Hos Blåveispiken Blomster er det futt og fart! Du kjenner det kanskje på lyden av hjemkomne trekkfugler, lukta av nytint jord eller følelsen av sol som omsider varmer igjen. Mange planter ligger på lur, klare til å glede oss med blomsterprakt så fort snøen begynner å smelte. Blåveisen Hepatica nobilis er blant dem som er raskest ute.

australiaenred.com Blåveisvariasjoner Øyeblikk i tiden

Jeg vokste opp i østre deler av Hedmark. Det skjønner vi godt, for den er veldig morsom å strikke, og vi synes den passer så fint til akkurat den tiden vi er inne i nå. Når vi laget Blåveispiken var vi på fjellet, det var mars og snødekte fjell rundt oss på alle kanter. Men sola varmet i solhellingene, det dryppet friskt fra taket og våren var veldig tydelig på vei.

Velkommen til Blåveispiken Blomster i Drammen

Føl suget fra bakhjulet til verdensstjernene når Tour of Norway starter 17. Sykle opp Riperbakken 28. Opplev Ringerike fra lufta — ta en hangglidertur fra Kronprinsens utsikt 29. Dra skinnet av pølsa hos Leiv Vidars slakterforretning 30.

Les også: Therese knutsen blogg

Bli med på hockeyfest sammen med Ringerike Panthers Kanotur og romantiske middager 31. Opplev tiurleik på Holleia 32.

Ut på bøljan blå med Dronning Tyra 33. Få deg et lite eventyr på Krokskogen 34. Plukk blåveis med Blåveispiken mens dere rusler på Ringerike 35.

captured moments: Klara Blomsterpike

Spis en velfortjent bolle på Løvlia 36. Ta et deilig bad på Røsholmstranda 37. Spis et eple fra Ringvold frukthage 38. Gå mil etter mil i flotte skiløyper på Vikerfjell 39. Dra på kanotur ned Randselva 40. Gå på skulpturjakt i Hønefoss sentrum 41. Bygg muskler i Tufteparken i Søndre Park 42.

Jeg tror den kommer til å bli så fin! Eller trodde Så er den dessverre ødelagt.

Spaserstokk.. Embla

Ganske mye ødelagt. Det var den siste av denne type lekestue som forhandleren vi valgte hadde igjen her i byen. Noe av gulvet var ødelagt av en truck sa de, men alt annet skulle være inntakt. Vi ble enige om at de skulle kutte til et nytt gulv, av mere solide terrassebord.

Så da kjøpte jeg ekstra terrassebord, maling og malte alt som skulle bli gulv i den superfine turkisfargen jeg har valgt. På kveldene etter jobb malte jeg. Det var mens det var regn, så jeg måtte male innendørs — rettere sagt i stua.

Vesla A har funnet seg fint i å måtte navigere mellom planker og trevegger — hun vet at det er til henne. Ettermiddagen resten av lekestua kom i hus sto alle terrassebordene ferdig malte og ventet. Min 80år gamle grandtante sa at de brukte det som søtningsmiddel under krigen.

Ikke noe ekstra "bøss" kommer oppi med denne patenten. Noen setter en åpen bøtte, men insektene vil jo også ha søt god nektar, så da kan det hende du må stile ut dem først: Tatttaaa! Smaker som litt søtt vann, og mange bruker det både som vann i kaffe og te, og nå er det bli populært å bruke det til øl også!

BLÅVEISPIKEN BLOGG Relaterte emner

Vi fant raskt tonen og praten gikk som en foss om faget og det å drive butikk. Med det mener jeg at den forandrer seg veldig ofte, nesten hele tiden. Nye planter, potter og snittblomster settes frem og miljøer skapes for å gi inspirasjon og friste kunder. Hos Blåveispiken Blomster er det futt og fart! Fant en del bilder på butikkens Facebookside som jeg også deler med deres tillatelse her.

BLÅVEISPIKEN BLOGG Kommentarer:
Forfatter på Blåveispiken blogg
Grønli fra Svolvær
Jeg har lyst utforske norske bøker intensivt. Les også min andre innlegg. Jeg elsker absolutt finswimming.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net