Rogalands Avis

  1. Mer om
Rogalands Avis

Rogalands Avis utfordringKinokino kunst & kulturhus · Se flere lokale arrangement · Rogalands Avis mener Rogalands Avis er en avis utgitt i Stavanger i Rogaland. Den kommer ut seks dager i uken. Avisa kom ut første gang 30. september 1899 under navnet 1ste Mai som organ for Arbeiderpartiet. Fra starten var det en ukentlig LEDER: Siden Rogalands Avis i slutten av mai begynte å skrive om rekommunaliseringen av foretakene, har diskusjonen gått høylytt mellom spesielt Høyre og Rogalands Avis, Stavanger, Norway. 27037 likes · 3386 talking about this. Hva bør vi skrive om i Stavanger og Sandnes E-avisen - Rogalands Avis • Nyheter • Debatt • Roganytt • Sport • Kultur • Navn i nyhetene • Folk og familie • Dødsfall • Kalender

Kommentar, Ove Mellingen Kvasikonspiratorisk kokkelimonke

Det viser tall som Vårt Land har innhentet fra Valgdirektoratets oversikt over valglokaler på valgdagen 13. Han kjenner kun til én klage på bruk av kirker som valglokaler ved årets valg, og det er den aktuelle saken i Molde.

HEF sentralt har hverken i år eller tidligere år mottatt mange henvendelser med reaksjoner på bruk av kirker som valglokaler. Jeg betviler ikke Sveinungs engasjement for lokale vegprosjekt, men realiteten er at en svært viktig vegstrekning for regionen, Bakka — Solheim IKKE var med når forslaget fra Regjeringen til ny NTP ble lagt fram i vår.

Rogaland Avis

Det var først etter at en samlet opposisjon og FrP gikk inn for denne strekningen at Høyre snudde. Etter en stund ble den likevel startet opp igjen og har hanglet og gått videre omtrent uten vedlikehold. Nå er trolig det endelige sluttpunktet kommet.

Hvilke penger og hvilket arbeid, spør du kanskje – tjenesten var jo automatisk? Det eies, ledes og styres av arbeiderne.

Rogalands Avis Wikipedia

Avisen skulle danne motvekt til byens borgerlige aviser og kom i 18 utgaver innen den måtte gi tapt. Men en aktiv krets arbeidet for en mer permanent avis, og fra 1899 kom 1ste Mai i trykt utgave.

Har du lest dette? Carlsen fritzøe kundeavis

I praksis var Gjøstein redaktør med C. Strøm og Anders Wereide som aktive medarbeidere og bidragsytere. Ettersom 1ste Mai var størst overtok denne avisa Haugaland Arbeiderblad i Haugesund og endret samtidig navn til dagens Rogalands Avis.

Favorittoversikt

Første utgave av den sammeslåtte fylkesavisen kom lørdag 10. Like etter krigen konkurrerte avisa mot tre andre Stavanger-aviser, den største var Stavanger Aftenblad, samt de to mindre avisene Dagbladet Rogaland og Stavangeren.

Mot slutten på 1960-tallet og gjennom 1970-tallet opplevde avisa en blomstringsperiode under redaktørene Einar Olsen og Per Brunvand. Opplaget økte og nådde sitt høyeste mot slutten av 1970-tallet på over 22 000 eksemplarer. Vi har ikke være en del av A-pressens strategi de siste årene, og mener derfor vi er bedre stilt med vår egen strategi, sier redaktør Bjørn Sæbø.

Ønsket lokalt eierskap A-pressen og avisens ledelse har siden i vår utredet forskjellige modeller for å sikre driften av den 112 år gamle avisen, og partene er enige om at et lokalt eierskap vil være det beste for Rogalands Avis, ifølge en pressemelding.

ROGALANDS AVIS Relaterte emner

Tor Inge Eidesen, 3. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger. Karmøy kommune etterlyser framgang i arbeidet med å realisere ny Karmsund bru. Dette er en viktig påminnelse, noe jeg og Senterpartiet har tenkt å gjøre noe med. Nå er det Karmsund Bru som skal prioriteres. Jeg registrerer at stortingsrepresentant Sveinung Stensland H uttaler seg positivt om saken til Haugesunds Avis, det er bra. Likevel føler jeg meg ikke trygg på at dette kommer til å bli Høyres prioritering hvis de får fortsette i Regjeringskontorene.

ROGALANDS AVIS Kommentarer:
Forfatter på Rogalands avis
Nordal fra Tromsø
Vennligst sjekk min andre nyheter. jeg liker Feuer Poi. Jeg nyter utforske norske bøker motvillig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net