Ringsaker Overnatting

  1. Mer om
Ringsaker Overnatting

Ringsaker Overnatting KvalitetHoel Gård ligger på Nes, og tilbyr Mjøsa Ferie og Fritidssenter Rustad Hotell & Fjellstue Hotell Ringsaker: Leter du etter overnatting i Ringsaker? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen Mesnali Leirsted kan tilby overnatting og enkeltpersoner, både med full pensjon og som selvhushold, romutleie og hytteutleie

På mørke kvelder er du langt nok unna annen bebyggelse, trafikk og folk til å kunne ha nattestillheten og stjernehimmelen for deg selv.

Overnatting hotell

På verandabenkene kan du sitte på skinn - kose deg i varmen fra bålet i bålpanna og kjenne duften av nykokt kaffe. Småfugl og ekorn holder til i greinene rundt verandaen.

Hytta har gasskomfyr med stekeovn, pluss det meste av utstyr til matlaging og spising.

Veranda med utemøbler aktuell å bruke også på dagsturer. Låst med DNT standardnøkkel. Matlager selvbetjent hytte. Se proviantliste her.

Sjusjøen Opplevelser turtips for Ringsaker/Øyerfjellet

Dette relativt nye hotellet ligger rett ved siden av Elgstua, der RV 3 svinger av mot Trondheim. Se mer om hotellet her: thonhotels. I Brumunddal sentrum er det mange fine spisesteder rundt det trivelige torget. Følg Pilegrimsleden videre mot Mjøstårnet.

Har du lest dette? Haukeli overnatting

Dette er verdens høyeste trehus, med blant annet hotell og et hyggelig spiseri med fin utsikt over Mjøsa. Høsbjør er et gammelt navn med opprinnelse i gammelnorsk ord for gråfjellet. Høsbjørgårdene ligger rett under Høsbjørkampen, øst for Brumunddal i Ringsaker.

Ringsaker Blad Ring Ringen om du trenger overnatting

Bildet kan være underlagt opphavsrett. Vi anbefaler generelt gjester som har vogn eller bobil med eldre kontakt, å kjøpe seg en slik overgang, det kan komme godt med mange steder!

Landskapet rundt er rikt på kulturminner, og et nettverk av bygdeveier innbyr til mange flotte sykkelopplevelser. Har du planer om å benytte lokaler til midlertidig overnatting som normalt ikke er overnattingssted, må du melde fra til brannvesenet.

RINGSAKER OVERNATTING Relaterte emner

Unn deg nå noen minutter med trivelig planlegging av ferie, eller kanskje vil du gi bort en opplevelsesgave til noen du kjenner? Vi har bygget seks Tretopphytter i Ringsaker, og var de første som bygget tretopphytter til utleie i Norge. Tretopphyttene, bortsett fra Klatrehytta, ligger i almenningsskogene i Ringsaker, mellom Hamar og Lillehammer. Klatrehytta, er bygget på Helgøya. Tretopphyttene har flott utsikt over norsk skogsvillmark.

Ringsaker Overnatting
RINGSAKER OVERNATTING Kommentarer:
Forfatter på Ringsaker overnatting
Gjerstad fra Kristiansand
jeg liker dele interessante nyheter ærlig talt. Se gjennom min andre innlegg. jeg er tent på fünf.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net