Alfred Gambak C

  1. Mer om
Alfred Gambak C

Alfred Gambak C ForskningAlfred Berg Nordic Gambak er et aktivt forvaltet aksjefond som hovedsakelig investerer i nordiske selskaper. Forvalter fokuserer på selskaper som er unike innen Alfred Berg Nordic Gambak C Alfred Berg Nordic Gambak C. Informasjon, Offisielt volum, Offisiell omsetning, Totalt volum Et indeksuavhening aksjefond hvor forvalter plukker de beste selskapene i Norden. Fondet forvaltes etter samme aktive investerings-filosofi som har bidratt Alfred Berg er en aktiv nordisk kapitalforvalter som spesialiserer seg på norsk og nordisk aksje- og renteforvaltning med kontorer i Oslo og Stockholm

Under har vi sett på hva forskjellige kostnadsstruktur gjør med avkastningen i fondene. Utgangspunktet er et sparebeløp på 2.

Billigfondet har et årlig forvaltningsgebyr på 0,2 prosent. Det dyre fondet har et årlig forvaltningsgebyr på 2 prosent.

Aksjer, Aksjefond Dette er de billigste norske aksjefondene

Nærmest fulgte Pareto-fondene og Forte Trønder, alle mellom tre og fire prosent. Så langt i år har Forte Trønder gjort det klart best, etter en oppgang på 8,6 prosent.

De øvrige ni fondene er alle i minus. Det ser ut som nettleseren din er for gammel til å fungere skikkelig med nettbanken vår.

Vi skal fungere bra med det meste, men ikke Android 2. Les mer om nettleserstøtte Det oppstod dessverre en feil ved uthenting av menyen.

Les mer om våre forvaltere Investeringsfilosofi Forvalter kombinerer fundamental og sentimentalanalyse. Det er denne forvaltningsstrategien som har gitt Gambak solide resultater fra oppstart.

10 stjernefond

Forvalter ser på nøkkeltall som selskapets vekst, lønnsomhet, soliditet, ledelse mm. I tillegg til å analysere selskapene fundamentalt, gjør forvalter også en analyse av sentiment. Det betyr at forvaltningsgodtgjørelsen for andelene fra og med til og med i realiteten utgjør inntil 0,8 prosent pro anno. De neste andelene gis en rabatt på 75 prosent av forvaltningsgodtgjørelsen på inntil 1,6 prosent pro anno.

Nel har vært høyt priset lenge

Det betyr at forvaltningsgodtgjørelsen for andelene fra og med til og med i realiteten utgjør inntil 0,4 prosent pro anno. For alle andeler utover gis en rabatt på 90 prosent av forvaltningsgodtgjørelsen på inntil 1,6 prosent pro anno. Det betyr at forvaltningsgodtgjørelsen for andelene fra og med til uendelig i realiteten utgjør inntil 0,16 prosent pro anno.

Rabatten som følge av differensieringen refunderes andelseierne slik: Refusjon av forvaltningshonorar skjer månedlig, etterskuddsvis. Rabatten utbetales som nye andeler om ikke annet avtales særskilt.

ALFRED GAMBAK C Relaterte emner

Se intervju med forvalter her. Forvaltningsteamet bak det norske Gambak-fondet vil også delta i forvaltning av Nordic Gambak, men som frontmann har de fått inn Kristian Tunaal. Kristian har 20 års erfaring fra finansbransjen, og har i mange år vært kjent som aksjestrateg i DNB, med blant annet ansvar for bankens ukesportefølje av aksjer. Se intervju med Tunaal over. Han forklarer her hvorfor norden er et godt sted å investere, og gir et innblikk i fondets investeringsstrategi. Slik tegner du andeler Fondet blir tilgjengelig for elektronisk handel i vårt fondssenter i løpet av uken etter oppstartsdato, som er satt til 01.

ALFRED GAMBAK C Kommentarer:
Rapportert den Alfred gambak c
Brenna fra Harstad
Jeg nyter lese tegneserier rasende. Les også min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Hausbrauen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net