Myggnett Hengekøye Xxl

  1. Mer om
Myggnett Hengekøye Xxl

Myggnett Hengekøye Xxl SjeldenLæs mere om Myggnett til hengekøye(knottsikkert). Tryg handel med Prisgaranti og 365 Dages Åbent Køb Hos XXL finner du et godt utvalg av hengekøyer, hammocks og tilbehør til hengekøyer. STS HAMMOCK BUG NET BLACK, myggnett hengekøye Praktisk og superlett - ekstra stor - hengekøye fra Amazonas, med myggnetting. Perfekt for deg over 190 cm. Hengekøyen er impregner med anti-instekt-middel Moskito-Traveller Thermo XXL Hammock hengekøye med myggnett 3x1,6m Praktisk og superlett - ekstra stor - hengekøye fra Amazonas, med myggnetting Hennessy Hammock Safari Deluxe Zip XXL er en komplett hengekøye med tarp, myggnett og stropper til oppheng. Denne modellen veier 1,9 kg, har sideinngang

Stein og myr er også uproblematisk når du henger høyt. Det eneste som er stress, er at du av og til trenger et myggnett rundt køya mot knott og mygg.

Tunneltelt er enkle å sette opp, men må barduneres for at de skal stå oppreist. De har ofte god lagringsplass til utstyr i forteltet og har lavere vekt i forhold til volum.

Slik kan du henge opp hengekøye som en mester, også med publikum Se video

Kuppeltelt er ofte selvstående og har en sterk konstruksjon på grunn av kryssede stenger. Her er det gjerne flere innganger, noe som kan være praktisk hvis man sover flere sammen.

Gode tips når du skal sette opp teltet: Husk å sette opp teltet en gang før du skal på tur slik at du kjenner det. Inner- og yttertelt kommer separat så sett dem sammen før du er ute i skogen. Har du et tunneltelt må du ha vinden i ryggen når du setter det opp. Pakk det sammen på forhånd slik at du har et pluggfeste å plugge i bakken dersom det er mye vind. Gjerne pluggfestet på skjørteventilen. Ha ventilasjonsventilene åpne når du sover. Det er viktig å få god tilsig av frisk, kald luft og ventilere ut oksygenfattig, varm luft.

Myggnetting: 550 gr. Totalvekt: 1763 gr. Vurdering: God å sove i. Enkel å henge opp, men den har litt korte stropper, så man er avhengig av riktig avstand mellom trærne. Det er fint at det er en lomme i køya. Sea to Summit Pris: Totalt: 2606 kr, skittfiske.

Myggnetting: 699 kr. Tarp: 1099 kr Kampanjepris. Festestropper: 209 kr. Myggnetting: 380 gr. Festestropp: 170 gr. Totalvekt: 1330 gr.

Hengekøye Hammock Se hele utvalget av hengekøyer XXL XXL

Dette gjør opplevelsen en del lunere. Husk at det kan bli en del støy i tarpen dersom det er mye vind, så stram den godt og husk ørepropper. Det finnes spesialsydde presenninger for hengekøyer, men vanlig presenning duger også fint. Husk line som du trekker mellom trærne som tarpen kan festes over. Fordelen med hengekøye er at du kan overnatte i ulendt terreng og når det er vått på bakken. Hengekøye er en kjempefin måte å overnatte i naturen på — 7 — Hengekøye i vind?

Vindretning kan være lurt å tenke på. JungleNest-modellen er en hengekøye med myggnett, som gjør at du slipper å rigge opp myggnett til hengekøye og hengekøye separat. Brukervennligheten gjør dette til en god hengekøye til tur, samtidig som konstruksjonen sikrer beskyttelse mot mygg.

Har du lyst til å prøve overnatting i hengekøye? Les våre tips!

Vekten er på skarve 765 g, noe som gjør den til testens letteste hengekøye, og snill mot ryggen i tursekken. Bærevekten på 180 kg er nesten halvparten av Ticket To The Moon sin Mammock-modell, men det du ofrer i bæreevne, får du igjen i mobilitet. Samtidig har JungleNest en hyggeligere prislapp enn både Mammocken og Exped sin overnevnte hengekøye. Den er dermed en kandidat du absolutt bør vurdere om du er ute etter et litt rimeligere alternativ hvor myggnetting følger med. Exped begynte som en leverandør av friluftsutstyr på begynnelsen av 80-tallet, før de i 1997 lanserte sitt eget merke.

Vare ikke på lager? Gi meg påminnelse

Under finner du guide til seks ulike hengekøyer - og seks ulike måter å sove ute på. Hamarsland Romslig standard hengekøye i solid 70D ripstop nylon med stålspenner.

Ca 3 m lang og 1,9 m bred. Opphengssystemet består av to solide 3 m lange strammebånd med metallspenner. Køya må suppleres med f. StS Escapist tak og StS myggnett. Praktisk vanntett kompresjonssekk i cordura, henger på køya, praktisk for oppbevaring av småting når du er i køya.

Du vil kanskje like: Hammock hengekøye

Rep-sett følger ikke med. Vekt: Hengekøye 675 g, Escapist L tak ca. Fastsydd transportpose fungerer som oppbevaringspose for småting når du er i køya.

Dovrefjell standard myggnett og et tak på f. Sats på Dovrefjell festestropper for hengekøye, 3 m lange, tåler 200 kg. I køya merker du et visst press mot skuldrene når du sover. Dette kan reduseres med et stivt oppblåsbart liggeunderlag. Mer informasjon: www. Hengeteltet gir god soveplass for tre personer. Ulempen: Du må ha tre solid trær for å henge trygt.

Hamarsland Stingray kombinerer det beste fra telt- og hengekøyelivet. Stingray 3 gir god sove- og oppbevaringsplass for 3 personer.

Last ned også: Scott sykkel xxl

Monteres på 10—15 minutter. Dette er et av hovedtriksene som gjør at du vil se ut som en mester i oppheng av hengekøye. Som sagt har vi en Tttm hengekøye, og den optimale lengden mellom festepunktene for denne er 4 meter til 5 meter.

Hvilken hengekøye er best i test? Slik fungerer Test. Les mer Dynamisk resultatliste Vi oppdaterer listen etter hvert som det kommer nye tester og produkter i kategorien. Tips oss gjerne om du kjenner til tester som ikke er tatt med. Hennessy Explorer Deluxe Asym Zip går av med seieren som beste hengekøye i 2020.

Dette er en modell med alt nødvendig ekstrautstyr inkludert, og den er svært komfortabel å ligge i. Er du på jakt etter en rimeligere eller lettere modell, kan du se til Sea to Summit Pro Double, som er en mer allsidig hengekøye med flere tilpasningsmuligheter. Ser du nøye på resultatlista vil du i tillegg se at Grand Trunk Double legger seg helt øverst.

MYGGNETT HENGEKØYE XXL Relaterte emner

Du kan bruke hengekøya på begge sider, altså med eller uten myggnettet. Når du bruker siden med nett kommer du enkelt inn gjennom en stor glidelåsåpning i siden. Nettet holdes oppe og vekk fra kroppen ved hjelp av 3 løkker du kan føre tauet gjennom og de to medfølgende stengene som spenner opp myggnettet og gir god plass og romfølelse. Køyen har også en integrert termolomme for liggeunderlag. Husk oppheng til hengekøye Sjekk om oppheng er med eller ikke når du sammenligner priser. Det finnes flere typer, slik som bånd med løkker og karabiner, til lettvektstau og knutesystem.

MYGGNETT HENGEKØYE XXL Kommentarer:
Rapportert den Myggnett hengekøye xxl
Skjæveland fra Narvik
Jeg har lyst lese bøker verbalt. Les også min andre innlegg. jeg liker aqua-lunge.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net