Spiletak

 1. Mer om
Spiletak

Spiletak EkteContent [hide]

  Spilehimling - spiletak - spilevegg - spileplater - Bambus - I lange elementer. Du må være logget inn for å se profilen Se vår prisliste for en oversikt. I tillegg til at spiler er er fint, og gir en god følelese, har et spiletak eller vegg en viktig funksjon for akustikk Spilevegg · Spiler · Spilevegg Inne · Spilevegg Ute · Terrasserekkverk · Pergola · Romdeler · Spilehimling · Spiletak · Spilegulv · Trapperekkverk Utforsk denne tavlen til Elisabeth Aa på Pinterest: «Spiletak». Se flere ideer om hus, interiør, stue Kan man kombinere spiler og dekorpuss/ mikrosement? Kan man bruke downlights i spiletak? Kan spileplater brukes på badet

  Effektfulle vegger og tak med spilepanel

  Roy Kenneth Skretting og Maibel Edland Togstad hadde allerede leilighet på Varhaug og drømte verken om å flytte eller bygge eget hus med det første. Der var det nærmest umulig å få tak i tomt, så da tomten på toppen av Skoratuå på Sirevåg kom for salg i 2012, kjøpte paret den usett.

  Det endte med moderne oppdatering av boligen: De skulle bare pusse opp et bad og et kjøkken Utsikt uten sidestykke — Ingen av oss hadde noe forhold til Sirevåg, så vi visste ikke hva helt hva som ventet oss. Elementer med utebestandig lim er montert på bakenforliggende pulverlakkert aluminiumsprofil og det er 12 mm avstand mellom spilene.

  Du vil kanskje like: Rusta no

  Elementer beregnet for innendørs bruk har akustisk duk ferdig påmontert. Vi tilbyr elementer som har både et varierende utvalg av bredder av spiler på samme element samt også standard elementer hvor hver spile er av samme bredde. Dette gir rom for å få litt mer "liv" på store flater.

  Last ned også: Buss fra oslo til gøteborg

  Spilene er av flott heltre bambus, fingerskjøtt, sandslipt ned til 180gr korning og behandlet med et tynt lag hvitpigmentert olje slik at en reduserer fargeforandring over tid som en vil oppleve av treverk med tiden feks med ubehandlet eik. Vi anser disse elementene til å ha noen vesentlige fordeler sammenlignet med andre elementer på markedet: De er ferdig behandlet med hvitpigmentert olje.

  Velg blant materialer som eik, osp, bøk og malte spiler i furu for å finne din personlige stil. Flott lys med store takvinduer Store takvinduer trekker naturen enda nærmere din hverdag.

  Trespiler egner seg veldig godt i de fleste rom, også små rom hvor man ønsker et moderne og minimalistisk uttrykk. Uendelige monteringsvariasjoner Spiler kan monteres direkte på vegg eller i tak, men det mer vanlige er å fore ut eller ned og legge et lag isolasjon og evt.

  Synes de prefabrikerte modulene fra de forskjellige produsentene ble for kostbare, så tenker å gjøre jobben selv. Vi har bestilt spiler på 36 x 22 mm til et tak på 38,6 kvm. Vi skal bruke hvitlasert kvistfri furu.

  SPILETAK Relaterte emner

  Spilehimling - spiletak - spilevegg - spileplater - Bambus - I lange elementer Til salgs Heltre spileelementer i bambus selges. Spilene er 38 mm brede og 20 mm tykke. Vi har også en modell sammensatt av 20,38 og 68 mm brede spiler. Satt sammen for å skape et tilfeldig mønster og mer dynamikk i større flater. Vi har både innendørs og utendørs elementer. Elementer med utebestandig lim er montert på bakenforliggende pulverlakkert aluminiumsprofil og det er 12 mm avstand mellom spilene. Elementer beregnet for innendørs bruk har akustisk duk ferdig påmontert.

  SPILETAK Kommentarer:
  Forfatter på Spiletak
  Liland fra Vadsø
  Les gjerne min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Dame. jeg elsker lese romaner eiendommelig.
  SISTE SAKER
  Kontaktskjema
  Mo Tu We Th Fr St Su
  SISTE ARTIKLER
  booked.net