Quiz Kategorier

 1. Mer om
Quiz Kategorier

Quiz Kategorier FeilLiker du å teste deg på quiz? Hos Quizeksperten finner du quiz i flere varianter og kategorier. I tillegg har vi også en gratis IQ Test og teoritentamen Her finner du drøssevis av Quiz i mange kategorier. Noen Quiz gir også anledning til å vinne premier. Besøk oss og utfordre hjernen på en god Quiz Oversikt over alle Quiz kategorier. I quiz-konkurranser kan man få spørsmål om de mest utroligste ting innenfor en rekke tema Alle – En kategori for alle våre quizer. Her vil alle kategorier være samlet og du kan dermed finne hele vårt utvalg av quizer her Gjennom Spotify kan du lage en annen type quiz enn Kahoot tilbyr. Bestem deg for tre kategorier - for eksempel låter fra 80-tallet

Ikke kun en vanlig quiz Utover kategorier med spørsmål og svar hvor du kan teste deg selv eller hele familien, så finner du også en rekke premiequiz. Her kan du vinne forskjellige premier ved å svare riktig på så mange spørsmål som mulig.

Avhengig av premien, må du komme med riktig svar på et eller flere spørsmål. Jesus er et menneske ifølge Koranen, og samtidig et sendebud som forkynner Guds budskap. Historie og samfunn 1. I hvilket rike hersket Atahualpa da han ble drept i 1532?

Stor quiz: julenøtter for store og små Dagsavisen

Hvilket skip kantret i Vatlestraumen ved Bergen i 2004? Skip Italienske Andrea Doria kolliderte med svenske Stockholm, 6. Jimmy Carter 95 år og lever fortsatt, 7.

Attention Deficit Hyperactivity Disorder, 9.

Les også: Julequiz bølgen

Hvilken by har verdens eldste hovedstad? Hva betyr mørk på tysk?

Påskequiz for alle

Hva er Solan Gundersen kjent for å si hvis han blir overraska? Hvem skrev Den gudommelige komedie?

Ifølge Jotun, hva er den beste malingen for ekstremvær? Hva kalles lysfesten som feires i oktober—november og er populær særlig i nordlige deler av India og i Nepal?

Bokanmeldelse, Litteratur Påskequiz for alle

Hvilken kommune i Vestfold og Telemark består av blant annet kommunesenteret Prestestranda? I boka Hobbiten, hva er skapningen Smaug? Hvilken meget nyttig oppfinnelse ble konstruert for første gang av Thomas Newcomen i 1712? Hva slags skapning er Smaug?

Slik lager du quizen alle på festen vil elske

Dra meg nå baklengs inn i fuglekassa, 4. Dante Alighieri, 5. Digital Versatile Disc, 9. Hvilket år ble iPhone lansert?? Hva regnes nederlenderen Hans Lippershey som oppfinneren av? Hva er fellesbetegnelsen for sykdommer hvor kroppens eget immunforsvar angriper friske celler?

I relasjon: Julequiz 2020 med svar

Appen lar deg velge mellom 19 varierte kategorier og klatre på ledertavlen. Quizen kan også brukes i grupper med høytlesning på påskefjellet eller hjemme i stua. Last ned for Android Logo Quiz 2021 Logo Quiz 2021 er et nytt quizspill hvor du skal kjenne igjen logoer.

Her blir du presentert med logoen til en rekke internasjonale selskap hvor du skal fylle ut hva selskapet heter. Eller vil du rett og slett bare skape engasjement og synlighet for din bedrift?

Quiz passer for alle bedrifter i alle bransjer Hvem elsker vel ikke å ta en quiz?

QUIZ KATEGORIER Relaterte emner

Kjøp Quiz er kanskje noe mange først og fremst forbinder med påske, men ekte quiz-entusiaster tar ikke sommerferie. Marit Bromarks Sommerquiz-serie har blitt svært populær de seneste årene, og viser at quiz også hører til på stranda, i parken, på hytta eller i båten. Her har vi plukket noen smakebiter fra årets Sommerquiz-utgave, både for voksne og barn. I boka finner du 1000 spørsmål og svar i kategorier med all verdens temaer. Under kan du bryne deg på disse kategoriene: Sommerquiz for barn Det hendte om sommeren for barn og voksne Med sommer i navnet for barn og voksne Kjøp Sommerquiz 2021 av Marit O. Bromark for kun kr 87,- på cappelendamm. Sommerquiz for barn I hvilken måned har voksne som regel sommerferie?

Quiz Kategorier
QUIZ KATEGORIER Kommentarer:
Forfatter på Quiz kategorier
Langeland fra Bodø
Anmeldelse min andre nyheter. jeg liker Knoten. Jeg har lyst utforske norske bøker surt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Norsk Logo Quiz Fasit
 • Geografi Quiz Med Svar
 • Morsom Quiz Til Fest
 • Båtførerprøven Quiz
 • Nyttårsquiz
 • Julequiz Med Svar
 • Hvem Skal Jeg Stemme På Quiz
 • Moped Teori Quiz
 • Riller I Neglene
 • Hengerfeste Volvo V70 Sverige
 • Tekst Tv No
 • Nrk Helene Sjekker Inn
booked.net