Drivstoffrabatt Dnb Mastercard

  1. Mer om
Drivstoffrabatt Dnb Mastercard

Drivstoffrabatt Dnb Mastercard GjennombruddGir 3 % rabatt på drivstoff, samt artikler på alle bensinstasjoner i Norge og utlandet. Rabatten begrenser seg til 1500 kr/år, og trekkes fra din neste faktura. Kortet har ellers reise- og avbestillingsforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50 % av reisens totale transportkostnader med kortet Få rabatt på bensinstasjoner når du betaler med Mastercard fra DNB. Rabatten gis på bensinstasjoner over hele verden Reiseforsikring når halve transportkostnadene betales med kortet. Inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse/kreditt. Søk for å se hvilket kort som passer Drivstoffrabatter med DNB MasterCard · 3% rabatt som gjelder for alt du kjøper på bensinstasjonen; boller, is, kaffe og drivstoff · Rabatten gjelder på alle tillegg har kortet en avtale med Esso som i tillegg gir 34 øre i fast rabatt. Maksimal rabatt er 2000 kroner per år. DNB Mastercard Gir 3,0 prosent rabatt p

Vurdering av kredittkortet DNB Mastercard

Du får 85 øre per liter dersom du fyller hos en av Esso sine stasjoner. Dette regnestykker får du ved en pumpepris på 14 kroner literen. Det er ingen årsavgift eller andre gebyrer knyttet til 365Direkte.

Les mer om FlexiVisa Finn beste bensinkort De siste årene har antall aktører som ønsker å tilby deg kredittkort eksplodert og konkurransen om kundene er intens. I et forsøk på å påvirke ditt valg av kredittkort gir de ulike kredittkortene deg ulike fordeler som for eksempel rabatt i nettbutikker, cashback ved bruk og eksklusiv tilgang til ulike tjenester.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på bensinkort, eller kredittkort med drivstoffrabatt.

Mastercard

Vi skal se hvordan du kan spare tusenvis av kroner på å velge det riktige kredittkortet, hvorfor en bør ha et bensinkort og hva du bør tenke på når du skal velge bensinkort. Kortet tilbys som en del av bankens fordelsprogram Saga, hvor deltakerne må tjene 1 million kroner, eller mer, i løpet av ett år.

Fordeler med Saga Gull Saga Gull-kortet gir kundene stor fleksibilitet med mange fordeler, både på reiser og i hverdagen. Reiseforsikring med Mastercard Rabatt på bensinstasjoner Betaler du med Mastercard fra DNB, får du rabatt på alle bensinstasjoner i Norge og i utlandet.

Rabatten gjelder hele handelen, ikke bare drivstoff.

Kortet har forsikringer og rabatter DNB MasterCard kommer med egen reiseforsikring som tilbyr deg en god beskyttelse mot uforutsette hendelser. Den varer også i 90 dager av gangen, som er lengre enn de fleste andre konkurrenter.

Medlemsfordeler med Circle K EXTRA

Utenom reiseforsikringen får du rabatt ved handel hos en del kjente kjeder i landet. Du bør derfor vurdere å ha flere kort, og bruke de ulike kortene hvor de gjør best nytte for seg. De aller fleste kredittkort har ikke noe årsgebyr eller andre faste kostnader, gitt at du betaler regningene ved forfall, så det er ikke farlig å skaffe seg en liten «kortstokk».

Koden får du oftest velge selv, så om du allerede har mange å huske på, kan du velge en du har fra før. Les også: Bensinstasjonskjede vil ha mindre prissvingninger på drivstoff Optimalt å ha 2-3 bensinkort tilgjengelige Når det gjelder kort som gir rabatt på drivstoff, er det noen som gir en fast øre-rabatt per liter og andre som gir et prisavslag i prosent.

Drivstoffrabatt

Enkelte har dessuten en kombinasjon av øre- og prosentrabatt. Som ikke det er nok, har noen kort differensiert rabatt avhengig av hvilken stasjonskjede du bruker, samt en øvre grense for hvor mye rabatt du kan få per måned eller år.

For at du skal få rabattene, må du benytte kredittkortet når du betaler. Merk at du ikke får rabattene hvis du bruker kortet sammen med Curve-kortene, Apple Pay eller Google Pay.

DRIVSTOFFRABATT DNB MASTERCARD Relaterte emner

Spørsmål og svar om Mastercard Hvordan avslutter jeg mitt Mastercard? Ønsker du å avslutte ditt Mastercard må du ta kontakt med oss på telefon eller via chat. Kan jeg opprette eFaktura? Dersom du ønsker å motta faktura elektronisk, må du opprette eFaktura. Skriv inn DNB og trykk Søk. Velg deretter mottaker som starter med de samme fire sifrene som i ditt personlige kontonummer.

Drivstoffrabatt Dnb Mastercard
DRIVSTOFFRABATT DNB MASTERCARD Kommentarer:
Rapportert den Drivstoffrabatt dnb mastercard
Nygård fra Kristiansand
jeg elsker studere dokumenter lett. Se over min andre nyheter. Jeg trives Küsten- und Ozeanrudern.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net