Tilbud Hurtigruten

  1. Mer om
Tilbud Hurtigruten

Tilbud Hurtigruten OppdageContent [hide]

Her finner du gode tilbud og kampanjer på reiser med Hurtigruten. Siden oppdateres jevnlig med nye tilbud Vi har gode tilbud og fleksible pakker som lar deg tilpasse din egen reise.Velg mellom: Fly inkludert til Bergen og Kirkenes; Tog inkludert til Bergen; Spar Se alle gyldige tilbud og Hurtigruten rabattkode i august 2021 på Aftenposten Rabattkoder Hurtigruten har stadig gode tilbud på reiser langs norskekysten. Spør oss - vi har oversikten Det har blitt kalt verdens vakreste sjøreise, og en reise med Hurtigruten sies å være en opplevelse for livet. Som medlem får du fra rabatter for

Opplev Norge med Hurtigruten

Daglig forlater ett av tolv skip Bergen med kurs mot Kirkenes, og den klassiske rundturen tar til sammen tolv dager. Hurtigruten går dypere inn i hjertet på det spektakulære kystlandskapet enn noen andre. Denne enorme oppgraderingen gjør det mulig å optimalisere full bruk av ren batterikraft og LNG - det grønneste drivstoffet som finnes for cruiseskip.

No skal Havila riggast for reiselivssatsing: Per Sævik ser store moglegheiter i reiseliv 77-åringen ser drift av den nye Havila Kystruten som eit framhald av reiselivssatsinga til Havila dei siste åra.

Dette betyr at man kan få en rute på strekningen Bergen til Tromsø og en egen rute fra Tromsø til Finnmark. Kravet til passasjerkapasitet er på 320 og det er ikke krav til alder på skipene. Medlemsnummer må oppgis ved bestilling.

For å fortsette å lese dette innholdet må du være innlogget med en Schibsted-konto. Logg inn Du som abonnerer på papiravisen har tilgang inkludert.

Tilbud fra Nordic Choice Hotels til Hurtigrutens ambassadør medlemmer

Minus et lite kanselleringsgebyr: Ekspedisjonscruise: 1500 NOK pr. Dersom du bestiller en reise for 2021 eller 2022 innen 31. ESA har skjønt hvilket avgjørende viktig tilbud Hurtigruten leverer gjennom avtalen med staten: Daglige avganger til 34 havner året rundt, nærmere 300.

Har du lest dette? Mester grønn medlemstilbud

TILBUD HURTIGRUTEN Relaterte emner

Hurtigruten ba regjeringen frata konkurrenten Havila kontrakten på kystruten. Tirsdag undertegnet Havila likevel kontrakten. Avisen skriver at Hurtigruten forsøkte å stoppe tildelingen av kontrakten på fire kystruteskip til konkurrenten Havila. Det ble sendt formell klage til Samferdselsdepartementet. Havila får kontrakt på kystruta Bergen-Kirkenes Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen offentliggjorde i dag resultatet av anbudskonkurransen for kystruta Bergen-Kirkenes. Hurtigruten hevdet Havilas tilbud på en pakke på fire skip ikke oppfylte kvalifikasjonskravene og derfor skulle vært avvist, sier Hurtigrutens kommunikasjons-direktør Anne Marit Bjørnflaten. Men i svarbrevet fra departementet, som DN har fått kopi av, står det: «Klagen tas ikke til følge».

Tilbud Hurtigruten
TILBUD HURTIGRUTEN Kommentarer:
Forfatter om Tilbud hurtigruten
Larsen fra Kirkenes
jeg er glad i utforske norske bøker dessverre. Les også min andre nyheter. Jeg elsker absolutt Internet.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net