Badeland Rødby

  1. Mer om
Badeland Rødby

Badeland Rødby DristigLalandia Aquadome, et tropisk badeland for hele familien med vannsklier, bølgebasseng, barneområder og boblebad Besøk Lalandia i Rødby, bestill et feriehus helt for dere selv, og gi familien en ferie full av minner. Se de aktuelle tilbudene på lalandia.dk Resort, for familier, i Rødby og med 4 restauranter og adgang til badeland (inkludert). Gratis wi-fi og gratis parkering Dette mangfoldige feriesenteret byr på et fantastisk innendørs badeland, hyggelige spisesteder og spennende butikker. Lalandia Rødby er et tett på det man kan Lalandia Rodby Resort: Veldig bra badeland - Se 283 reiseanmeldelser, 118 bilder og gode tilbud på Lalandia Rodby Resort på Tripadvisor

Dog merket jeg at det var i hovedsak karusellene som var det mest interessante for dem. Ellers var det veldig mye folk der, og på spisestedene syns jeg det var vel mye kø. Med cøliakien til Malin var det til tider vanskelig å finne gode løsninger med glutenfri mat. Et flott feriesenter, med stort badeland og all verden slags aktiviteter for barna.

Velkommen til Lalandia i Rødby

Ungene har storkosa seg her. Ta en titt innvendig En trygg ferie — også når dere bestiller Vår høyeste prioritet å gi dere en trygg ferie. Derfor har vi gjennomført en rekke tiltak for å passe godt på dere i Lalandia — og derfor er oppholdet deres sikret i form av et gavekort ved grensestengning, eller hvis Lalandia skulle stenges midlertidig på grunn av Covid-19. Personalets anvisninger skal alltid følges.

Det er ikke tillatt å ta med seg mat, drikke, tyggegummi eller snus i Aquadome.

Ferie i Danmark slottsfruebloggen

Det er ikke tillatt for berusede personer å oppholde seg i Aquadome. Det er ikke tillatt å ha med dyr i Aquadome. Lalandia påtar seg ikke noe ansvar for tyveri og gjenglemte ting.

Det bare tillatt å fotografere og filme personer du selv er i følge med. Et festet GoPro-kamera er tillatt, men bare i vannskliene unntatt Wild River. På enkelte tidspunkt kan bassenger og aktiviteter være stengt.

Ferie i Lalandia

Brudd på reglene kan medføre bortvisning fra Aquadome. Flytevester I Aquadome Shop kan det leies flytevester som svømmehjelp. Badesikkerhet Hele familien kan trygt bade i Lalandia Aquadome, selv om besøket foregår på eget ansvar — her er sikkerheten nemlig helt på topp. The supermarket was good.

The pizza restaurant was very good. We enjoyed the fact that we had access to the aquadome and the Monkey Tonky with our cards. Jhon the manager of the Lalandia was welcoming and helpful.

rødby Din Fritid

Eller hva med en visitt hos Danmarks eneste gorillaflokk? Den aller beste opplevelsen får du om du både bruker bil og går til fots.

Her går dyrene i parken fritt rundt på områdene, sier Moland Andersen. Les hele Givskud Zoo ligger bare en halvtimes kjøretur unna Lalandia og Legoland.

Badeland, Rødby, Danmark

Parken åpnet i 1969, men da kun med løver, og er derfor kjent for mange som Løveparken. Nesten 50 år senere rommer den rundt tusen dyr og 50 arter. Kjøp inngangsbilletten samtidig som du bestiller reisen hos Color Line I Givskud Zoo kjører du egen bil gjennom parken, som i en ekte safari. De som ikke har egen bil sitter på i safaribussen.

I noen områder kan du også gå til fots, sier Moland Andersen. Les hele Den populære Dinosaurutstillingen, som er den største noensinne vist i Danmark, finner du også i parken. I 2015 satte Givskud Zoo opp en midlertidig utstilling med dinosaurer.

Det førte til at 60. Les hele — Nytt i år er en helt unik utstilling, som tar deg tilbake til istiden. Her får du et innblikk i hvordan Danmarks landskap og natur ble formet gjennom de forskjellige istidene.

BADELAND RØDBY Relaterte emner

Barn under 3 år GRATIS Vær oppmerksom på at billetten til Aquadome bare gjelder én gang, og at det ikke er mulig å forlate Aquadome og komme inn igjen på samme billett. I travle perioder kan det være noe ventetid ved inngangen til Aquadome. Det kan også være tider når bassenger og aktiviteter er stengt. Mat og drikke i Aquadome Det er ikke tillatt å nyte medbrakt mat og drikke i Aquadome. I badelandet vårt finner dere til gjengjeld Oasen, som gir familien anledning til å ta en rask matbit eller en solid og god lunsj under palmene. Omkledning Vi har barnevennlige og funksjonelle garderober i Aquadome. Garderobene har et armbåndssystem som fungerer slik at man kan bruke armbåndet både til å komme inn i Aquadome og til å låse skapet.

BADELAND RØDBY Kommentarer:
Forfatter på Badeland rødby
Wik fra Narvik
Siste nytt: min andre nyheter. jeg er tent på Feuer Poi. Jeg trives utforske norske bøker ettergivende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net