Apotek Lambertseter

  1. Mer om
Apotek Lambertseter

Apotek Lambertseter RikKarlsrud finner du i Cecilie Thoresens vei 3 p Velkommen til Apotek 1 Lambertseter - et lyst og trivelig apotek med lange åpningstider og parkering rett ved. Hos oss møter du et personale med gode Hos Apotek 1 finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg av produkter innen helse- og velvære. Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede I Boots Apotek er vi opptatt av at folk skal ha muligheten til å ta ansvar for egen helse. Dette kan vi være med på ved å tilby enkle helsetjenester i Ser du etter ◴ åpningstidene til Apotek 1? Finn de siste rabattkoder, telefonnummer og åpningstider for Apotek 1 i Cecilie Thoresens vei 17 i Oslo p

Lambertseter Senter

Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert.

Vi ønsker å benytte anonymisert informasjon om hva du ser på, for å kunne gjøre vår webløsning bedre og lage innhold som flere av våre brukere har bruk for og verdsetter. Apotek 1 er norges ledende apotekkjede. Apotek 1 har alt du trenger til din helse med fagfolk og. Apotek 1 sine kunnskapsrike medarbeidere skal gjennom sin rådgivning og oppfølging skape bedre helse og økt velvære for våre kunder.

Apotek 1 lambertseter har besøksadresse cecilie thoresens vei 17, 1153 oslo.

Kontaktinformasjon for apotek 1 karlsrud lambertseter oslo, telefonnummer, adresse, se ytterligere finansiell informasjon og gratis årsregnskap for apotek 1 karlsrud lambertseter kan du. Geriau matyti vietą apotek 1 lambertseter, atkreipkite dėmesį į netoliese esančias gatves: Adresas langbølgen 9 oslas oslo norvegijoje. Cecilie thoresens vei 17, 1153 oslo vis kart.

Boots Apotek

Apotek 1 lambertseter holder til på besøksadressen langbølgen 9, 1150 oslo. Ser du etter en apotek 1 rabattkode?

Foretaket har 14 registrerte ansatte. Men selv om han trives i kvinners selskap, ser han gjerne at flere menn velger å jobbe i apotek. Foto Martin Grevstad Ni av ti ansatte på apotek er kvinner — Jeg har hatt lyst til å jobbe i apotek helt siden jeg begynte å studere farmasi.

Ledige stillinger

Det var noe med den kjappe, litt hektiske hverdagen som trigget meg, sier Korsmo. Han er apoteker på Boots apotek Lambertseter og har ansvar for 14 ansatte.

Alle sammen kvinner. Tall Apotekforeningen har hentet inn viser at Korsmo tilhører en sjelden gruppe; nemlig menn i apotek. Av nesten 9000 ansatte på norske apotek, er i overkant av 1000 menn. Dette er et av de største og mest komplette sentrene i området med blant annet kino, bibliotek, dagligvare, vinmonopol, SATS, apotek, helsehus og en rekke andre butikker.

Lambertseter Senter en viktig møteplass for kultur, underholdning og handel i Nordstrand-, og omkringliggende bydeler. Ved åpningen av det gamle Lambertseter Senter i 1958, representerte senteret noe sensasjonelt og hypermoderne, og det innledet et nytt kapittel i norsk byplanhistorie.

APOTEK LAMBERTSETER Relaterte emner

Omsetning kr 1 351 965 000 Lambertseter Senter har 85 butikker som representerer de fleste bransjer. Dette er et av de største og mest komplette sentrene i området med blant annet kino, bibliotek, dagligvare, vinmonopol, SATS, apotek, helsehus og en rekke andre butikker. Lambertseter Senter en viktig møteplass for kultur, underholdning og handel i Nordstrand-, og omkringliggende bydeler. Ved åpningen av det gamle Lambertseter Senter i 1958, representerte senteret noe sensasjonelt og hypermoderne, og det innledet et nytt kapittel i norsk byplanhistorie. Senteret har blitt en suksess siden reåpningen i oktober 2010 og nådde en omsetning på 1 mrd i 2014. Les mer om senteret her Beliggenhet Senteret ligger i umiddelbar nærhet til Lambertseter T-banestasjon. Reisetid fra Jernbanetorget er cirka 19 minutter.

APOTEK LAMBERTSETER Kommentarer:
Redaktør på Apotek lambertseter
Meling fra Sarpsborg
Jeg nyter lese tegneserier livlig. Se gjennom min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Vollbohr-Zielgewehr.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net