Tzatziki Sunn

  1. Mer om
Tzatziki Sunn

Tzatziki Sunn RefusjonContent [hide]

Stk sitron (kun skallet noen dråper god olivenolje Slik gjør du · Skrell agurken med en ostehøvel og riv den grovt på rivjern Ingredienser · 3 dl gresk yoghurt · 1,5 stk. agurk · 0,5 ts salt · 2 båt hvitløk · 0,5 ts nykvernet pepper Riv agurk grovt på et rivjern. Ha den revne agurken i et kaffefilter eller en sil, og la vannet renne av i ca

Ha til slutt resten av tomatsausen i formen og strø over parmesanost.

Pitabrød med kylling og tzatziki

Stek formen i 35 minutter på 190 grader. Annonse: Studer i Oslo, Bergen eller på nett.

Vi senker restene av lokket og veggene og gjentar operasjonen. Vi legger agurken og de andre ingrediensene som vi nettopp har knust i et dørslag og tilsett en klype salt og en teskje sukker. Vi rører godt og lar det hvile mens det renner av. Det er så kjapt og enkelt, også er det klart det løfter salaten eller middagen med en god dipp til.

Ovnstekt laks med soya og tzatziki

Jeg bruker mye hummus, guacamole, aioli og tzatziki. Sistnevnte er favoritten på årstiden vi går inn i nå. Riv halve agurken på et rivjern. Legg den revne agurken i et dørslag og la den renne av seg ha gjerne på litt salt for å trekke ut enda mer vann.

Du kan også klemme ut ekstra vann med hendene. Nyt våre gode grønnsaker som blomkål, brokkoli, gulerøtter osv. Både kål, brokkoli, blomkål, grønnkål, rosenkål og asparges tilhører korsblomstfamilien av grønnsaker. Det er en sunn grønnsaksmoothie, signert kokken Trond Moi som har for vane å gi sine kjøkkenkreasjoner merkverdige navn.

Kanskje noe å servere som snaps før rekemåltidet? Den tar skade av, så vel lavere som høyere temperaturer.

TZATZIKI SUNN Relaterte emner

Share on Facebook Share on Twitter Hvorfor vente på nyttår å omfavne sunn mat og en sunn livsstil? Skru av sunn mat før året slutter og ballen faller. Dette nyttårsaften serverer en forrett som er deilig, glutenfri, og på den lettere siden for en rask forandring av tempoet denne høytiden. Tzatziki er en gresk saus tradisjonelt parret med enten grillet kjøtt eller servert som en hjertelig dukkert sammen med veggies og crusty brød. Mens det er sunt, tzatziki ikke skimp på smak. Tykk og kremaktig fra anstrengt gresk yoghurt, avkjølt fra revet agurk, kjedelig fra knust hvitløk og tangy fra et snev av rødvineddik. Det er en rikholdig smaksatt tallerken med en solid nok konsistens å glede seg sammen med glutenfrie kjeks, chips, brød og friske grønnsaker.

TZATZIKI SUNN Kommentarer:
Forfatter om Tzatziki sunn
Tveter fra Hermansverk
jeg elsker rapporterer norske nyheter solid. Les også min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Marn Grook.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net