Ostekake Philadelphia

  1. Mer om
Ostekake Philadelphia

Ostekake Philadelphia By påDekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i 4 timer eller til kaken har satt seg. Topp ostekaken med bær og bærsaus. Philadelphia kremost og smør Dekk bunnen med bakepapir.Bunnen: Smelt smøret og finmal kjeksen, bland dette sammen Deilig ostekake med bunn av havrekjeks og frisk ostekrem med smak av sitron Ostekake er rett og slett en fantastisk kake, lett og frisk og kremete som den er. Går det greit med Philadelphia light Enkel og klassisk oppskrift på ostekake med smak av sitron, pyntet med bær. Denne ostekaken har sitrongelé blandet inn i røren, noe som

La den mikse i ca 5 min.

BUNN: 17 digistive kjeks 70 gr soft flora bakesmør 1 ts kanel Fremgangsmåte: Knust kjeksene men ikke fin knus de. Dryss over kanel og rør sammen.

Har du lest dette? Rask ostekake

Smelt smør og tilsett oppi kjeks massen Og rør godt in. Sett så kaken tilbake til nedkjøling. Kaken er klar til pynting og servering etter ca.

philadelphia ostekake

Pynt Først må man få kaken ut av formen og over på et serveringsfat. Jeg brukte fjøl for en litt rustikk look. Jeg pyntet med noen pepperkaker, dem dyttet jeg bare på høykant ned kaketoppen slik at de står litt opp.

Sett stekeovn på 180 °C. Smelt smøret, knus kjeksen og bland det sammen.

Sunnøves Ostekake

Hell epleblandingen sprett utover i en smurt ildfast form, og strø melblandingen over. Sett den ildfaste formen i ovnen på 190 °C og bak i 45-50 minutter. Dette blir en herlig eplecrunch, nam! Slik setter du sammen kaken: Når det er på tide å servere kaken legger du eplecrunch på toppen av ostekaken med en skje.

Sjokoladeostekake Oppskrift fra Idun Mors Hjemmebakte

Du kan også dekorere ostekaken med fersk frukt eller strø en puré av røde bær over den. La oss nå gå fra å nyte kaken til å finne ut mer om historien dens. Sett kremen i kjøleskap. Vend gelatinmiksen inn i kremostmiksen.

Philadelphia Ostekake frys g Almondy

Bruk en visp for å få røren jevn. Pisk eggehviten stiv i en egen bolle. Ha kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft i en bolle, og pisk sammen til du har en jevn blanding.

OSTEKAKE PHILADELPHIA Relaterte emner

Skriv inn telefonnummer og få link til oppskriften på sms. Sende Slik gjør du Ostekaken: Ha kjeksen i en plastpose og knus den med en kjevle til du får små smuler. Ha kjeksmulene i en bolle og bland sammen med smeltet Melange. Du kan også bruke en foodprosessor til dette steget. Ha kjeksblandingen i en springform 20 cm, og trykk kjeksen godt ned i bunnen og litt oppover for å forme en liten kant. Sett formen med kjeksbunnen i kjøleskapet mens du lager ostekremen. Ha kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft i en bolle, og pisk sammen til du har en jevn blanding.

OSTEKAKE PHILADELPHIA Kommentarer:
Rapportert den Ostekake philadelphia
Aune fra Drammen
Se gjennom min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Tierhaltung. jeg er glad i dele interessante nyheter stivt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net