Odin Waage

  1. Mer om
Odin Waage

Odin Waage GrunnleggendeContent [hide]

Odin Waage er en norsk skuespiller. Han debuterte som skuespiller i filmen Sammen i 2009, og har senere spilt i flere TV-serier, inkludert dramaserien Hvaler fra 2010 og Halvbroren i 2013. Han spilte en av hovedrollen i TV-serien Øyevitne i juli 1995 på Hamar i Norge) er en norsk skuespiller. Han debuterte som skuespiller i filmen Sammen i 2009, og har senere spilt i flere k Followers, 790 Following, 308 Posts - See Instagram photos and videos from Odin Waage Odin Waage (25) er klar for ny sesong av «Rådebank» på NRK. Karrieren startet som barnestjerne da han var 12. Nå tar han karrieren i en ny GOD KVELD NORGE (TV 2): Skuespiller Odin Waage (25) er tilbake i sesong 2 av NRK-serien «Rådebank

Nå er det på tide at det skjer noe artig så vi får en liten oppmuntring i hverdagen og en liten pekepinn på at vi er på vei inn i bedre tider.

Preferanser Takk for at vi kan lagre dine egne preferanser om opplevelse av vår site som informasjonskapsler hos deg. Gnisten i meg ble tent. Det var da jeg fant min lidenskap i livet, sier han.

Handlekurv

Jeg hadde heller ikke peiling på funksjonen til en radiator, sier han og ler. Inkluderende miljø Utover det at han gjennom oppveksten har registret en del rånere rundt omkring på Hamar var ikke dette et miljø han hadde særlig kjennskap til.

Det er et miljø med god stemning, litt sånn som en lang russetid. Byr på seg sjøl, har et hjerte for de som ikke har det så greit, og tenker tanker om så mangt.

Les også: Barkpoding

Men å skryte av det han har vært med på, ligger så langt unna Odins natur som du kan komme. Han er bare glad for at han har fått muligheten til å gjøre det han synes er aller artigst i verden.

Men bare såvidt bedre enn fotball.

Hvis gener har noe å bety, er det ikke så rart at Odin har et medfødt kunstnerisk talent. Har du en slik familie rundt deg, er det i alle fall ingen som sier at du må finne deg en ordentlig jobb hvis du drømmer om å innta de skrå bredder.

Har du lest dette? Hoster opp gult slim

Odin likte å tulle, være klovn og underholde i oppveksten, og er fortsatt en stor moroklump privat. Men etter filmen «Sammen» har han på jobb gått fra den ene seriøse, krevende tv- og filmrollen etter den andre.

Odin fra på NRK slipper sin første singel

Og fra mandag møter vi Odin i NRKs store krimsatsing «Øyevitne», som allerede er solgt til 15 land og har en prislapp på 36 millioner kroner. Odin spiller 15-åringen «Henning», som sammen med kameraten «Philip» blir øyevitner til fire drap.

De hemmelige følelsene de to guttene har for hverandre, og frykten for gjerningsmannen, gjør at de lover hverandre å holde tett. Vi snakker om hvordan korona rammer oss her på jobb, prøver å finne ut OM det er noe positivt med pandemien og Haakon ringer for å høre om alt er bra med mamma i Oslo. Waage kan ikke si mye om sesong 2, som har premiere denne uken, men kan avsløre at det byr på konflikter og enda mer råning.

ODIN WAAGE Relaterte emner

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Samtidig kan du selvfølgelig velge å skreddersy din opplevelse. Vil du vite mer kan du lese personvernerklæringen vår og informasjon om informasjonskapsler Nødvendige Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få alle funksjoner i purehelp til å fungere. Markedsføring Du vil nå få skreddersydde annonser i purehelp som du i større grad vil oppfatte som interessante. Ved å skru av markedsføring vil du få helt generiske annonser i purehelp som kan oppleves som lite interessante og kjedelige. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted.

ODIN WAAGE Kommentarer:
Redaktør på Odin waage
Gilje fra Kirkenes
Se over min andre nyheter. Jeg er sterkt påvirket av charreada. Jeg nyter lese bøker også.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net