Resultat Av Gangestykke

 1. Mer om
Resultat Av Gangestykke

Resultat Av Gangestykke StørstAv multiplikasjon kalles for et produkt. Tallene vi multipliserer sammen kalles faktorer. Hvis det kun er to faktorer, har de egne navn: multiplikand og multiplikator. Som i addisjon kan vi når vi multipliserer fritt bytte rekkefølgen på faktorene uten at svaret endres Deretter teller elevene antall enerkryss, tierkryss og hundrerkryss. Disse adderes sammen og vi har resultatet på gangestykket. Et annet gangebilde i grønt og Tall som multipliseres med hverandre, kalles faktorer. Resultatet av en multiplikasjon kalles et produkt. Man kan tenke på multiplikasjon som gjentatt addisjon Denne hastighetstesten er utviklet for å utvikle automatikken i utregningen av gangestykker Følg så tallene til de møter hverandre ute i tabellen og du har resultatet. 15x14 er for eksempel lik

Hva skjer i hodet ditt når du ser dette: 27 48

Meldingen hans er like enkel som overskriften på denne saken. Etter en liten runde blant venner viser det seg at det er flere svar på dette spørsmålet enn man skulle tro.

Etterpå var de sammen to og to, der den ene sa et gangestykke og den andre måtte gå til rett plass. Andre ganger satt elevene inne og spurte hverandre to og to sammen, eller i større grupper.

Hvordan lære gangetabellen med Gangesagn?

Disse lappene kan brukes på mange måter både inne og ute. Kopier, laminer og klipp ut Der kan du laste ned mye forskjellig. Dersom du ikke betaler får du tilgang til oppgavene men ikke fasiten. Dersom du ikke har brukt denne før, anbefaler jeg at du tar deg tid til å utforske hva du kan finne. Den har virkelig mye bra som kan brukes i mattefaget for alle trinn.

I relasjon: Norsk tipping resultater langoddsen

For å få tilgang oppgir du e-postadressen din - så får du et passord du må bruke sammen med e-post adressen for å logge inn. Der er det 100 oppgaver.

Jo flere sanser som engasjeres, jo raskere og bedre vil innlæringen gå. Men uansett er det viktig å sette sansene i sving når vi skal lagre ny kunnskap.

Hjernen vår tar bare inn begrensete mengder informasjon.

Les også: Nkk resultater

Når du skal multiplisere flersifrede tall, kan du velge blant flere metoder. Finn en metode som fungerer for deg.

Lær gangetabellen Oversikt

Alternativ 1 — Klassisk multiplikasjon A Du starter med å multiplisere enerne, altså B Du skriver tallet 6 på enerplassen. Vi trekker ned 3 tallet bak 2 tallet. Siden 3 tallet er første siffer etter komma må vi huske å sette komma etter 4 tallet i svaret. Vi ser at 12 bare går en gang i 23. Vi trekker fra og får 11. Når vi trekker ned 6 tallet får vi 116. Vi skriver det rett under 116 og trekker fra.

Vi får 8 i rest og trekker ned en 0 som det står uendelig mange av bak 6 tallet. Vi trekker fra 72 og får 8 i rest igjen.

Multiplikasjon

Slik kan vi fortsette i det uendelige. Hvor mange desimaler tall etter komma vi skal ta med avhenger av oppgaven og av hvor nøyaktige tallene man startet med er. Test deg selv Divisjon der divisor er et desimaltall Dersom divisor er et desimaltall må vi multiplisere både divisor og dividend slik at desimalene forsvinner. Om vi har en desimal multipliserer vi med 10, om vi har to desimaler multipliserer vi med 100 osv.

RESULTAT AV GANGESTYKKE Relaterte emner

Det vil si at de måtte klare alle 100 oppgavene på 5 minutt. Vi brukte mye tid på praktiske oppgaver og på å lage våre egne gange-eventyr. Jeg deler mine tips her, så kan dere bruke det dere vil. Drilloppgaver Alle elevene fikk et sett med 10 slike ark - ett for hvert tall i den vesle gangetabellen. De startet med å brette inn fasiten kolonnen helt til høyre slik at de ikke kunne se hva som stod der. Deretter fylte de ut kolonnen lengst til høyre - brette ut og kontrollerte seg selv mot fasiten - og skrev inn resultatet nederst.

Resultat Av Gangestykke
RESULTAT AV GANGESTYKKE Kommentarer:
Redaktør på Resultat av gangestykke
Gregersen fra Mo i Rana
Jeg nyter dele interessante nyheter merkelig. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg trives Brückengebäude.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
 • Viking Lotto Resultat
 • Lotto Joker Resultat Lørdag
 • Allevo Kickstart Resultat
 • Gothia Cup Resultat
 • Norsk Lotto Resultat
 • Eurojackpot Resultat 5 April
 • Topp Sju Resultat
 • Innleveringsfrist Lotto Lørdag
 • Kitchenaid Classic Tilbud
 • Lee Stafford Hair Growth Hårkur Erfaringer
 • Norstat Norge Ringer Hele Tiden
 • Computersalg Norge
 • Koke Poteter I Mikro
 • Bærbar Pc Test Billig
booked.net