Nrk 3

  1. Mer om
Nrk 3

Nrk 3 FormueNRK's tv-kanaler direkte på nett Aisha er 19 og rask til å dømme andre. Men klarer hun leve med sine egne feil og løgner NRK3 er en TV-kanal fra NRK. Kanalen er en underholdningskanal for unge voksne, med hovedvekt på aldersgruppen mellom 12 og 29 år. På dagtid, fra 06.00 til 19.30, har NRK Super sendinger på kanalen, men etter 19.30 tar NRK3 over NRK Radio sine kanaler direkte på nett - NRK P Mest populært på NRK TV · Der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Dokumentar, Miniserie · Hvide Sande

Men mange sliter fysisk og mentalt. De vet jo at overvekt øker risikoen for sykdom og reduserer livslengden. Men de klarer ikke å gjøre noe med det.

NRK3 vinner ungdommen fra TV 2

Det er en ond sirkel. Jeg ser det på meg selv når jeg er stressa og opplever kjipe ting. Da går jeg og sluker kokesjokoladen eller lørdagsgodteriet til ungene. Jeg er ikke noe bedre enn andre, men jeg kjenner mekanismene — og jeg har klart å endre noen av vanene.

19 Sesong 3 NRK TV

Jann Post Løpeleggene er blitt tydelige igjen. Jann Post forsøker å bruke like mye tid på bevegelse som han bruker på å sitte foran skjerm på fritiden.

Erlend Berge Vrangforestilling Post mener at nesten alle voksne mennesker har for lite bevegelse i livet sitt. Vi er skapt for bevegelse, og da er det ikke så rart at det går ut over humøret når vi ikke beveger oss.

Jeg anbefaler å legge lista lavt, da får man mestringsfølelse. Spenner man buen hardt, enten treningsmessig eller kostholdsmessig, går man på en smell.

NRK3 sto også bak det kontroversielle seksualopplysningsprogrammet Trekant. Sex og singelliv, Årets morsomste?

I perioden 1988—96 var selskapet organisert som en stiftelse. Fra 1996 er NRK et statlig aksjeselskap. Kulturministeren er selskapets generalforsamling, mens Stortinget har avgjørende kontroll med inntektene gjennom fastsettelse av lisensavgiften. NRK ledes av et styre med ni medlemmer hvorav tre er representanter for de ansatte.

NRK Store norske leksikon

For å se programmer som har vært sendt siste uke, trykker du på T-We-knappen på fjernkontrollen og blar deg frem til Ukesarkivet. Du kan da starte alle programmer som har ukesarkiv-rettigheter.

Bor du slik til at du ikke tar i mot signalene fra det digitale bakkenettet med vanlig antenne vil NRK hjelpe deg med tekniske installasjoner slik at du får et NRK-tilbud. Heller ikke Get vil tilby NRK3 som en åpen kanal, men som digitalkanal man må ha dekoder for å få se.

Om de også vil bli distribuert analogt uten dekoder er det for tidlig å si noe om, sier samfunnskontakt Øivind Husby i Get. Tar seg ikke nær av det Og heldigvis tar ikke Inger seg nær av klagene.

Hun bruker bare den syntetiske stemmen hun har når hun stepper hjelpende inn der det snakkes et fremmedspråk eller utydelig norsk i NRKs sendinger. Mange tror at det er Inger som oversetter, men alt hun gjør er å automatisk lese opp den norske underteksten som hører til innslagene.

NRK Super/NRK3

Hun er et dataprogram som simulerer menneskelig tale — en talesyntese. I NRK kalles tjenesten lydtekst og er innført for å hjelpe dyslektikere, synshemmede, barn, innvandrere og mange andre med å gjøre innhold på TV, nett og radio lettere tilgjengelig.

Da Inger ble ansatt var hun den eneste av kandidatene som behersket både nynorsk og bokmål. Det og hennes lave lønnsforventninger gjorde henne selvskreven for jobben. Der blir hun satt stor pris på. For er du blind er det kjekt at noen leser opp tekstingen når det prates russisk eller kantonesisk. Og sliter du med å lese tekst i høyt tempo er det greit med litt hjelp i form av høytlesing.

NRK 3 Relaterte emner

Nylig ble hun fjernet fra P2 etter at mange lyttere har klaget på stemmen hennes. Det er ingen tvil om at stemmen vekker sterke følelser hos enkelte. Men de fleste reagerer med forståelse når NRK forklarer hvorfor ting er som de er, sier de som tar imot klagene hos Publikumsservice. Tar seg ikke nær av det Og heldigvis tar ikke Inger seg nær av klagene. Hun bruker bare den syntetiske stemmen hun har når hun stepper hjelpende inn der det snakkes et fremmedspråk eller utydelig norsk i NRKs sendinger.

NRK 3 Kommentarer:
Redaktør på Nrk 3
Hopland fra Skien
Anmeldelse min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Drag-Boot-Rennen. jeg er glad i dele interessante nyheter sympatisk.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net