Novon Tannbleking

  1. Mer om
Novon Tannbleking

Novon Tannbleking FremragendeContent [hide]

NOVON White dental Beauty Det er mange som ønsker å bleke sine tenner nå før sommeren. Med White Dental Beauty NOVON Mild kan endelig de som er ekstra følsomme Siden det inneholder det nye patentet Novon, er det mer skånsomt og trenger kortere virketid enn tilsvarende produkter. Trenger du undersøkelse før bleking Tannbleking er en kjemisk rensing av det ytterste laget på tennene. Normalt brukes hydrogenperoksid (vannstoff) som blekemiddel Tannbleking øker stadig i popularitet. Vi tilbyr den nye «White Dental Beauty NOVON» levert av Norsk Orthoform Depot

Ved behov avtaler vi ny time for videre behandling etter vi har lindret de akutte tannsmertene.

Se dette: Minilager oslo

Ring oss direkte for å få akutt tannlegetime i Sandvika fortest mulig. Eventuelt få noen til å ringe for deg.

Tannbleking med liten effekt

Etter du har fått akutt tannlegetime anbefaler vi at du leser artikkelen vår, Akutt behov for tannlege her. Vis mer Vis mindre Har kjeven låst seg? Ved hjemmebleking kan du gjenta behandlingen ved behov.

Enkelte opplever moderat ising i tennene etter behandlingen. Ubehaget er tilnærmet alltid reversibelt.

For deg som ønsker å presse skinne, gjøres dette på slutten av kurset. Det krever at du tar med en trimmet gipsmodell av overkjeven, uten sokkel: Ta Avtrykk.

Dette bør du vite om tannbleking!

Fargen på de ulike tennene ble målt ved hjelp av en fargeskala. I etterkant ble bildene vurdert av professor Jon E. Hver tann, i nummerert rekkefølge, ble påført hvert sitt middel slik anbefalt i bruksanvisningen.

Smilelab S fra Vita, 3.

Du vil kanskje like: Giftig edderkopp norge

Hvis du har hull i tennene vil vi fraråde bleking frem til hullene er behandlet. Dette er fordi hullene kan gi ising og ubehag under blekingen.

Hvor mange behandlinger trenges? Antall behandlinger vil variere med hvor hvitt du ønsker at smilet ditt skal bli.

NOVON TANNBLEKING Relaterte emner

Implantatkirurgi og protetikk — muligheter og begrensninger. Ettersom tannbleking stadig blir en viktigere del av den kosmetiske behandlingen, øker også pasientens krav til kunnskap hos tannhelsepersonell. Hvem kan utføre en blekebehandling? Regelverket endres stadig, og nye lover tres i kraft. Foreleser Chris Hardy vil ta for seg ulike teknikker og materialer og vil vise til både kasus og klinisk forskning fra bla. Style Italiano som har brukt White Dental Beauty i 10 år Alle aspekter av blekebehandlingen vil belyses slik at du etter endt forelesning har førstehåndskunnskap om blekebehandling, teknikk og materialer og vil kunne besvare det meste av hva pasienten lurer på.

NOVON TANNBLEKING Kommentarer:
Rapportert den Novon tannbleking
Bøe fra Steinkjer
Siste nytt: min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Faustball. Jeg trives dele interessante nyheter lekende.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net