Tv3 No Superoppusserne

  1. Mer om
Tv3 No Superoppusserne

Tv3 No Superoppusserne Ingen spørsmål spurtI Superoppusserne møter vi åtte familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres Har du en upraktisk og dysfunksjonell bolig? Superoppusserne kan fikse, klart de kan Vil du være med i Superoppusserne? Drømmer du om et flott hjem, som fyller hele familiens behov og i tillegg er Superoppusserne tar utfordringen og i dette programmet fokuserer vi på entréområdet og trappen opp til andre etasje Følg med og se hvordan interiørarkitekt MNIL Linda Steen / Scenario interiørarkitekter jobber! Snart kommer sesong 2 av #Superoppusserne, her ser du noen klipp

Vanvittig hektisk — Jeg var ikke redd for å overlate ansvaret til andre.

I Sandvika Rørleggerbedrift har flinke folk, men de måtte jobbe litt ekstra hardt mens dette pågikk. Beinhard jobbing ble det også på meg de 13 ukene innspillingen av «Superoppusserne» pågikk. Og en liten stuekrok.

Har du lest dette? Spar kuponger

Jeg er veldig fornøyd med det nye gulvet, som er et eikegulv i hel tre. Men jeg synes at mye av pengene våre er gått til tull.

17 ideer om Superoppusserne kjøkken, hus stiler, kjøkken spisestue

For eksempel er det ble kjøpt lamper til 6000 kroner stykket. Dessuten synes han at de fikk lite informasjon om produktene. Og når jeg har sett nærmere etter er ikke alt som det skal være, selv om det er fagfolk som har gjort det.

Plutselig dukker det opp skruer fra gulvplankene og ut fra taket, sier Vatne.

Krangler om millionregning for en bod DN

Men selv om det ikke akkurat ble helt slik de ønsket, angrer de ikke på at de ble med i programmet. Dessuten synes jeg vi har vært heldige sammenlignet med andre deltagere som opplever at veggene er blitt malt med sterke farger og at det er innredet med spesielle ting, sier hun. Men vi kunne kanskje ha tenkt grundigere gjennom dette før vi bestemte oss, innrømmer han. Bortsett fra å henge opp noen bilder og pynte opp med blomster, har ikke samboerparet i Bergen gjort spesielt mye for å gjøre kjøkkenet til sitt eget.

Superoppusserne

For Vatne har planer om å pusse det opp igjen. Jeg har allerede bestilt nye vinduer, forteller han. Foto: TV3 Vis mer Publisert lørdag 25.

De bor på Korsvoll, helt nord i Oslo ikke langt fra Maridalsvannet. Det som skiller dem fra de fleste andre er at de har flyttet fire ganger på fem år, før de til slutt endte opp i en tomannsbolig i juni for snart to år siden.

Floriss SuperOppusserne

Da var de sikre på at de hadde funnet drømmestedet. Etter at salget var i boks, så de selvsagt for seg noen utfordringer — men først og fremst mange muligheter.

Vegger ble revet, nye ble satt opp. Resultatet av oppussingen på Korsvoll kan ses på TV3s nettsider — et krevende prosjekt som ble ferdig bare minutter før familien kom hjem og fikk se resultatet.

Krangler om millionregning for en bod

Det var en kamp mot klokka hver eneste dag. Alle fag skulle levere et bra produkt noe vi også fikk til, sier Torkel Gjerset. Fem oppussingsråd fra Linda Steen: Tenk gjennom behovene dine og lag en grundig og god plan. Hva kan jeg gjøre selv, hva trenger jeg fagfolk til?

Intervju med Linda Steen

Lag et realistisk budsjett. De drømmer om et bedre hjem, og det er her programleder Sigurd Sollien, supersnekker Torkel Gjerset og interiørarkitekt Linda Steen rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Premiere på TV3 mandag 7. Episode 5 13 mars 2017 Denne uken møter vi Siri og Tim, og deres datter Lotte.

TV3 NO SUPEROPPUSSERNE Relaterte emner

Norge Før og etter oppussingen De fikk hjelp av TV-program til å pusse opp hjemme. Men hva skjedde da tv-kameraene ble slått av? De er ikke helt fornøyd med det nye designkjøkkenet og har tenkt til å pusse det opp på nytt. Foto: TV3 Heder og hammer. Hjelp, han pusser opp. Som deltager i disse og flere andre TV-programmer får du hjelp til å pusse opp, eller overlate arbeidet til fagfolk. Resultatet ser fantastisk ut på skjermen.

Tv3 No Superoppusserne
TV3 NO SUPEROPPUSSERNE Kommentarer:
Redaktør på Tv3 no superoppusserne
Ryen fra Molde
Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som gleiten. Jeg nyter studere dokumenter ulidelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
Mo Tu We Th Fr St Su
SISTE ARTIKLER
booked.net