Min Resept

  1. Mer om
Min Resept

Min Resept ReklamereE-resept betyr elektronisk resept. Her kan du se dine og dine barns resepter Her vises dine resepter og informasjon om utleverte legemidler, næringsmidler og medisinsk forbruksmateriell. Les mer om e-resept og mine resepter Har du en eller flere elektroniske resepter, e-resepter, kan du finne en oversikt over de som er gyldige, hvilke legemiddel og andre varer du Hvordan får jeg oversikt over mine e-resepter Når du har fått e-resept av legen kan du logge inn på mine resepter.no for å få oversikt

For å aktivere brukeren din ved legekontoret må du opprette kontakt med oss via Helsenorge. Du kommer i gang ved å logge deg inn med bankID på www.

For å kunne benytte seg av tjenestene på Helsenorge må du samtykke til bruk av dine helseopplysninger. Det finnes ulike samtykkenivåer, for å få tilgang til tjenestene ved legekontoret må du velge samtykkenivå full tilgang. Du kan gjøre følgende via Helsenorge Bestille time Her kan du enkelt bestille en time for konsultasjon hos din lege.

Hvordan kan jeg få en kopi av min resept?

Resepttjenesten på Min helse bygger på opplysninger om deg fra kjernejournalen, og vises derfor kun for personer som har en slik journal. En kjernejournal samler de viktigste helseopplysningene om deg fra offentlige registre, kritiske opplysninger som legges inn av legen din og registreringer du selv gjør. Les også: Hva vet du om din kjernejounal? Om kjernejournal ikke er tatt i bruk i din kommune, bruker du mineresepter.

Leveringstid er 4-7 virkedager, og levering skjer med Bring eller Postnord. Dette er estimert leveringstid, og noe både vi og våre logistikkpartnere jobber for å innfri. Vi tar forbehold om avvikende leveringstider ved salg, store kampanjer, høytids- og helligdager.

Råholt Legesenter HelseRespons

Bestiller du før kl. Henting av pakker fra selger skjer mellom kl. Du kan velge å få pakken levert rett hjem til døren. Fraktkostnaden for hjemlevering er standard kr 129, eler kr 30 dersom du bestiller 3 produkter eller mer.

Resept og reseptfornyelse KRY Support Norge

Dersom du bestiller tre varer eller mer, er prisen kr 40. Hvis du ønsker, kan du også hente pakken din kostnadsfritt på følgende utsalgssteder: Ditt apotek Glasmagasinet, Stortorvet 9, 0155 Oslo. Ditt apotek Paleet, Karl Johansgt. Ved uthenting av reseptvarer vil du måtte vise gyldig legitimasjon.

Reseptbestilling Vinje Legekontor HelseRespons

Sporing Alle sendingsalternativer kan spores ved hjelp av sporingsnummeret du får når du bestiller. Når pakken forlater kjøpers lager vil du motta en SMS eller e-post, i noen tilfeller begge, med informasjon om din forsendelse.

Med sporingsnummeret kan du følge med på sendingsdetaljer av pakken din, hvor pakken din til enhver tid befinner seg. Ekstra fraktkostnader kan tilkomme. Hvis pakken ikke hentes innen fristen vil vi måtte belaste deg for kostnaden i forbindelse med returfrakten til oss, samt for kostnaden for eventuell ny utsendelse til deg. Undersøkelse av varen Etter å ha mottatt varene må du undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om det er feil eller mangler ved produktene, så snart du har anledning til det.

Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må du melde fra ved reklamasjon jf. Bytte og retur Hvis kjøper ønsker å benytte seg av 14 dagers retur- og bytterett, sendes en e-post til [email protected]. Du vil da motta en ferdig utfylt returseddel på mail som enkelt kan skrives ut og feste på pakken. Pakken leveres så til nærmeste postmottak. Det er ikke mulig å returnere reseptvarer eller hygieniske produkter.

Alle varer som returneres må være uåpnede, ubrukt og i sin originalemballasje. Du kan også finne denne informasjonen på helsenorge.

Fordeler med e-resept resept på nett E-resept, eller resept på nett, skal bidra til tryggere legemiddelbruk, enklere rutiner og bedre utnytting av samfunnets ressurser. Det blir for eksempel ikke lenger mulig å miste resepten sin, de ligger i Reseptformidleren.

Apotek slipper å taste inn alle opplysningene fra e-resepten, de hentes fra Reseptformidleren. Innføring av e-resepter vil også føre til en reduksjon av falske resepter da e-resepter er svært vanskelige å forfalske.

Kan jeg fornye resepten min hos dere?

Likeverdige medisiner har samme medisinske virkning. Det er Statens legemiddelverk som beslutter hvilke medisiner som er byttbare.

Likeverdige medisiner inneholder samme virkestoff i samme styrke, men kan ha ulikt navn, utseende og ulike hjelpestoffer.

MIN RESEPT Relaterte emner

Du mottar en SMS når bestillingen er behandlet. Bestillingen er klar senest innen en virkedag, forutsatt at apoteket har varene på lager. Legg til Likeverdig bytte Tilleggsinformasjon Her kan du legge inn fritekst med tilleggskommentarer til apotek, for eksempel mengde, styrke, bruksområde eller datoen du fikk resepten. Her kan du også bestille andre varer enn legemidler. Usikker på navnet på medisinene dine? Det er ikke viktig om du ikke husker det eksakte navnet på din medisin. Våre farmasøyter vil gjennomføre kontroller for å sikre at du får den medisinen som står på din resept, og du blir kontaktet om noe er uklart.

MIN RESEPT Kommentarer:
Rapportert den Min resept
Winther fra Narvik
jeg elsker dele interessante nyheter offensivt. Anmeldelse min andre nyheter. En av mine hobbyer er Luftrennen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net