Vi På Langedrag

  1. Mer om
Vi På Langedrag

Vi På Langedrag LettVi holder åpent og gleder oss til å ta imot dere på både dagsbesøk og overnatting. Husk at alle billetter til inngang og aktiviteter må bestilles på nett Mange ristet på hodet da ekteparet Eva og Edvin K. Thorson (bildet) for over 20 år siden forlot bylivet og grunnla Langedrag Vi på Langedrag, tv-serie fra 2001 Langedrag er både naturpark, leirskole og rideleir bygd opp av familien Thorson rundt Edvin Kjell Thorson og hans kone Eva Thorson drev gården i mange år, men er nå overdratt til datteren Tuva Thorson. Gården er gjort kjent gjennom TV-serien «Vi Langedrag er både naturpark, leirskole og rideleir bygd opp av familien Thorson. I denne serien følger en store og små begivenheter på gården

Sjefen har førsterett til maten Inne hos Varg og Irgas i den andre innhegningen er det derimot bare Tuva som er godtatt.

Når dyrene skal fôres bringer hun selv med middagen - elgkjøtt fra NSB og Bergensbanen.

Med stolt holdning bærer hun matkassen inn i ulveterritoriet. Setter den fra seg midt i innhegningen. Ulvene er avventende.

De har respekt for flokkens leder. Men slik er det ikke.

Hun er reflektert og nyansert, og kan enkelt kan se begge sider av den betente konflikten. Thorson mener den egentlig roten til problemet er at vi mennesker forandrer naturen. Mange sier geiter, men det er faktisk en ordentlig sau - den opprinnelige! Denne sauen har fra opprinnelsen levd side om side med ulv, for den løper like raskt som den. Den originale sauen, mufflon-sauen.

Søkeresultat

Dette bildet er ikke fra Langedrag. Med dens mørke pels og store horn er det lite som minner om den lodne, hvite sauen folk flest er kjent med.

Etter å ha sluppet inn løp tispa straks bort for å bli kjent med hannen i flokken. Men noe intimt bekjentskap med den brunstige villtispa var ikke Gråbein interessert i lørdag. Fortsatte så på trinn 2 og 3 parallelt med masterstudien min på NMBU i husdyrvitenskap - med fokus på trening og ernæring hos hest, forteller Marie.

Under trinn 3 høsten 2011 hadde Marie et uheldig fall og pådro seg en alvorlig hjernerystelse.

Vi på Langedrag

Hun ble sengeliggende i hele fire måneder, og både masterstudiet og trinn 3 ble satt på vent. Men Marie er ikke den som gir seg!

I relasjon: Ammeslutt

Jeg fikk min førstefødte den sommeren, så han ble med på halvåret på Starum. Min mann tok permisjon og trillet rundt og jeg ammet innimellom ridetimene. Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din.

VI PÅ LANGEDRAG

Våre gjester kan være med på seterdag torsdag og søndager i sommersesongen. Her byr vi på gammel mat tradisjon og lager ost og melkekaker. En flott opplevelse for hele familien! Vi arrangerer også opplevelser knyttet til spesielle årstider som for eksempel Nissespill og juleshow på låven i desember, Middelalderdag i juli og Fjordhestens dag i juni.

Her trekkes gamle tradisjoner frem og gjennom lek og moro formidles lokal kultur og kulturarv. Leirskolen tar sitt utgangspunkt i livet på gården, og det som til enhver tid skjer ute i naturen. Fjellrever, ulver, elg, rådyr og rein går i store innhegninger og alle kan studeres på nært hold når de ropes fram til foring. Årets familieleir var lagt til Langedrag naturpark.

VI PÅ LANGEDRAG Relaterte emner

Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge. Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Langedrag Naturpark med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen. Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Langedrag Naturpark i sanntid. Du kan komme deg til Langedrag Naturpark via Buss eller Jernbane.

Vi På Langedrag
VI PÅ LANGEDRAG Kommentarer:
Rapportert den Vi på langedrag
Kvamme fra Tromsø
jeg liker lese tegneserier daglig. Se min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Mörder.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net