Lyngør Hotell

  1. Mer om
Lyngør Hotell

Lyngør Hotell VellykketVi vil gjerne ønske dere hjertelig velkommen til kurs og møter på Hotel Lyngørporten. Planlegger dere konferane, teambuilding eller Hotelltilbud i Lyngør: Finn gode tilbud fra hundrevis av nettsteder, og bestill det riktige hotellet for deg ved å bruke Tripadvisors 42 anmeldelser av Hva er noen av eiendommens fasiliteter ved Hotel Lyngørporten? Noen av de mer populære fasilitetene som tilbys inkluderer gratis wi-fi, restaurant og bar/lounge Her finner du de beste hotelltilbudene for Lyngør med vår prisgaranti. på de fleste hoteller Hotel Lyngørporten, Gjeving, Aust-Agder, Norway. 3654 likes · 104 talking about See more of Hotel Lyngørporten on Facebook

Planlegger du en event i Tvedestrand? Vi søker derfor en person som har idéer, evne og vilje til å utvikle Bokhotellet videre, og som ser muligheter i et krevende og konkurranseutsatt marked. Gjennom videreutvikling av de ansatte, produktet og merkevaren Bokhotellet, skal du styrke posisjonen og lønnsomheten til virksomheten.

Bokhotellet Lyngørporten

Som hotelldirektør har du det overordnede lederansvaret for Bokhotellet, og sammen med dine avdelingsledere og medarbeidere vil du ha ansvar for daglig drift, økonomi og salgs- og markedsarbeid. For å beholde en behagelig ro om kvelden og natten har hotelleier og initiativtager Jan Larsen valgt å stenge baren til leggetid.

Baren har for øvrig et solid utvalg av akevitt, med så mange som rundt 90 forskjellige typer. Det er trolig blant de mest komplette samlingene i landet. Pensjonatet hadde kapasitet til å huse 40 overnattingsgjester og rundt 80 spisegjester. Responsen var overveldende.

Hotel Lyngørporten og restaurant

Pensjonatet ble fullbooket og allerede i 1936 ble pensjonatet utvidet for å gi plass til 60 gjester. Året etter fikk pensjonatet også anlagt en tennisbane.

Lyngør sommerpensjonat var på kort tid blitt et populært reisemål, men i 1939 kom den første nedturen. Hjertelig velkommen!

Sommerhotell,, reiser Norges flotteste sommerhotell

Morgenstemning fra side 108 på Bokhotellet God morgen? Kan ikke tenke meg en bedre morgen enn å våkne opp på side 108 på Bokhotellet til deilig vårsol, måkeskrik, lyden av en motorbåt og nytraktet kaffe.

Tilbakemelding Har du mer informasjon om denne hotell? Spa-deg-selv behandlingen Veien til velvære er også inkludert for begge under oppholdet.

Bestill Hotel Lyngørporten

Andrepremie er en Samsonite Cosmopolite koffert til en verdi av 3500 kroner. Hotel Norge, Lillesand: En klassiker som ligger midt i en av Norges vakreste småbyer. The bathrooms are large and modern.

Last ned også: Beste netflix films

And the views are simply spectacular. Bo i vakre rom ved sjøkanten.

LYNGØR HOTELL Relaterte emner

Se kart Beskrivelse Hotel Lyngørporten Gjeving ligger en 20-minutters spasertur fra Lyngør og er et 3-stjerners forretnings-overnattingssted med 43 rom. Det er et bibliotek, en hage og en bar, samt en terasse, allergivennligerom og en restaurant. Beliggenhet Telefon ligger mindre enn 1. Det ligger 40 km fra Åmli og 1 km fra Gjeving sentrum. Under oppholdet på det overnattingsstedet vil gjester finne Lyngorfjorden Kystkultursenter noen få skritt unna.

Lyngør Hotell
LYNGØR HOTELL Kommentarer:
Forfatter på Lyngør hotell
Opheim fra Kirkenes
jeg liker utforske norske bøker raskt. Se over min andre innlegg. En av mine hobbyer er Büchersammeln.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net