Vaske Bil Med Svamp

  1. Mer om
Vaske Bil Med Svamp

Vaske Bil Med Svamp RedusertBilklargjører Andreas Fredriksen Bil i Nord bilvask vaske bil SÅPEVANN: Vask bilen med svamp og såpe. Etter sommerjobben i Håndvask med bøtte og svamp Etter en grovvask går du løs på bilen med bøtte og svamp. Du kan selvsagt kjøpe kostbar såpe for bilen, men etter avfetting og før Skal du vaske bilen må du ha svamper. Det er to skoler her: Med shampo og uten shampo. Det beste er å ha mange nok svamper uten Det er også viktig å skylle bilen skikkelig før man går i gang med å vaske med svampen. Ellers kan løs skitt gjøre lakken matt. Vaskemiddel – styr unna vanlig Enten du vasker for hånd, med hageslangen, bøtte og svamp eller er mer dedikert og bruker flere bøtter for å vaske bilen, er det alltid noen smarte tips

Vi anbefaler at det benyttes en håndkle for lakk, en for innvendig i dører og en for felger. Dette for å unngå riper på lakken. Knuste speil, knekte antenner, manglende knapper og utslitte dekk eller manglende pigger i piggdekk er alle ting som er erstatningspliktig. Mål dekk mønsteret før du leverer inn bilen.

Har du lest dette? Sko i vaskemaskin

Sommer dekk har en minimums mønster dybde på 1,6 millimeter og vinterdekk 3 mm Men NAF anbefaler å ha minst 4 mm på vinterdekk og minimum 3 på sommerdekk. Så lenge mønsterdybden er innen for kravet på 1,6 og 3 mm så trenger ikke dekkene å byttes ut før innlevering. Så fremt armering i dekket ikke er ødelagt eller det er andre skader i dekket.

Mangler det deler på bilen så finnes det mange steder som selger dette rimeligere enn bilforhandler. Gjør et søk på nettet etter delene du mangler eller har ødelagt.

Vikingvask Natursvamp Vikingvask

Klarer du ikke montere delene selv så tar du med disse til verkstedet ditt. Alt som er på bilen som ikke fulgte med leasing avtalen må tas bort ellers så vil du måtte betale gebyr for dette når bilen leveres inn.

Reklame på bilen kan enkelt fjernes hos din profesjonelle bilpleier. Hvis du ønsker og gjøre dette selv så skal jeg gi deg noen fremgangsmåter Før man skal løsne folie fra bilen så er det viktig at bilen er helt ren, all berøring av en bil vil i fleste tilfeller skape riper i lakken.

Derfor jobber jeg alltid på renest mulig bil før jeg tar på lakken, det samme gjelder før håndvask av bilen. Når bilen er ren så kan du begynne med og ta folien av bilen. Folie kan tas av bilen på flere måter, De mest brukte metodene er ved bruk av damp og varmluftpistol. Her må du være veldig forsiktig så du ikke brenner lakken.

Hvordan vaske bilen selv

Skulle du være uheldig å brenne lakken så må skaden lakkeres opp. Dette koster deg fort mange tusen kr.

Sjansen for å brenne lakken er størst med varmluftpistol, så invester i en dampmaskin vis du ikke føler deg trygg på håntering av varmluftpistol. Når du skal løsne folien fra bilen så starter du på et hjørne.

Advarer mot vaskehall med børster

Gå godt over folien med damp for å få varme i klisteret, damp er lit mer tids krevende en varmluftpistol men også mange ganger tryggere! Husk at du må være ekstremt forsiktig da dette kan lage riper i lakken. Når du har fått god varme i folien så kan du bruke skrapen for og løsne hjørne på folien, Når du har fått løsnet hjørne så mye at du får tak i folien med fingrene så kan du bruke damp på begge sider av folien samtidig som du drar folien av litt etter litt, her må du bruke mye damp.

Bruk hansker så du ikke brenner hendene så lett. Det er ikke deling med en dusj varm damp rett på fingrene!

Rester av såpe kan gi skjolder. Dette skader ikke lakken, men vaskeresultatet blir ikke like bra.

Bilvask Armor All

Fordelen med glans er at skitten ikke setter seg like fast i lakken, og dermed blir det lettere å få bilen helt ren neste gang du vasker. Spyl og vask en felg på samme måte som på resten av bilen, og skyll godt av med rent vann etterpå. Hvis man kjører lenge uten å rengjøre felgene kan bremsestøv fra bremseklossene brenne seg fast. Resultatet blir gule flekker som ikke går vekk.

Eneste muligheten da er at man må til profesjonell vask og ha felgrens. Jeg anbefaler ikke å gjøre dette hjemme fordi det er snakk om veldig kraftige kjemikalier. Bruk høytrykksspyleren forsiktig slik at du ikke presser de skarpe bergartsfragmentene mot lakken ved hjelp av vannstrålen.

Anskaff heller to-tre mikrofiberhåndklær fordi de suger til seg skitten som er igjen på bilen, tipser Skotne. Mikrofibehåndklærne vasker du på egen vask i vaskemaskinen hjemme.

UNDER: Det er særlig viktig å vaske under bilen og i hjulkapslene for å bli kvitt salt og forurensning.

Slik skal du IKKE vaske bilen

Foto: Åshild Breian Les mer om. Bruker du det siste, bør du holde litt avstand, slik at du ikke ødelegger lakken. Mange anbefaler at man vasker bilen minst en gang i måneden gjennom sommerseongen, gjerne flere. Og du gjør deg selv en stor tjeneste hvis du også polerer bilen.

Bilvask: Hvordan vaske bilen riktig

Dessuten gjør du selve vaskejobben mye enklere. Den sprayes på, og skal virke et par minutter før den spyles av igjen. Ekstra beskyttelse Hos Bil i Nord kan du også få en lagt en lakkbehandling som gir ekstra beskyttelse.

Den legger en hinne på bilen som også gjør det enklere å fjerne småriper, i tillegg til at den gjør det lettere å vaske bilen, sier bilklargjører Andreas Fredriksen. Lakkbehandlingen gir i tillegg også en flott dybde og glans i lakken.

VASKE BIL MED SVAMP Relaterte emner

Våren er i full anmarsj, og det er på tide å fjerne den siste vintermøkka av bilen. Men det er ikke bare å skrubbe i vei. Ting som salt, støv og småstein kan nemlig også være skadelig for billakken under vask. Det dummeste du kan gjøre er å finne fram svampen og skure i vei. Deretter kan man sjamponere bilen. På felgene kan du bruke felgrens som er spesiallaget for å løse opp bremsestøv og annen skitt.

VASKE BIL MED SVAMP Kommentarer:
Rapportert den Vaske bil med svamp
Tangen fra Kristiansand
jeg liker dele interessante nyheter elegant. Les også min andre innlegg. Jeg trives felting.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net