Måløy Oldeide

  1. Mer om
Måløy Oldeide

Måløy Oldeide InformasjonContent [hide]

Vis alle stopp Viktig melding - klikk her for å lese meir. 13:30 Måløy; 13:55 Oldeide Ferjesambandet Måløy–Oldeide krysser Vågsfjorden og Fåfjorden i ytre Nordfjord. Det forbinder ferjestedene Måløy og Husevågøy i Kinn med Oldeide på Bremangerlandet i Bremanger kommune. Sambandet inngår i fylkesvei Operatør er Fjord1 ASA, tlf. Ruta blir utført av MF Hornelen (415 36 397). b Passasjerar som skal reise frå staden må nytte gult roterande blinklys Barmen-Barmsund · Språk Norsk - Norwegian · Språk English - Engelsk ferje Rutetabell og Stopp. 1039 ferje (Husevågøy Ferjekai Måløy Ferjekai har 3 stasjoner som går fra Oldeide Ferjekai og slutter på Måløy Ferjekai

Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Vi gjør det lett å reise til Oldeide-Måløy, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Norge, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Florø vart sløyfa i 1987, då Norddalsfjordbrua opna. På Kjelkenes mangla det rett nok ei moderne ferjekai.

I relasjon: Elbil 24

Dei nytta ei gamal steinbryggje og bilane måtte køyra om bord på såkalla sliskar to breie plankar. Først i 1987 fekk Kjelkenes ei ny og tidhøveleg ferjekai.

Bremanger 1, Bremangerlandet — Rugsund med tunnell under Skatestraumen opna i 2002. Sjå geometrisk posisjon på detaljert-kart hos Fylkesatlas eller på 3D-kart hos Google Maps ved å klikke på 3D-knappen nedst i høgre hjørne på Google-kartet.

Bilete i denne artikkelen Eit stykke av vegen frå Steinset til Kalvåg 2014. Vegen Steinset — Kalvåg - Frøynes var den første i gamle Bremanger kommune kosta av offentlege midlar. Den første fakturaen på kolonialvarer var på kr.

Anders Oldeide, Måløy

Fakturaen fra margarinsentralen var på kr. Dragseth i Loen var på 94. Det vart arbeidd lange dagar med å plassere varene i skuffer og hyller. Butikkinnredningen var ikkje særlig avansert. Den bestod av 2 diskar og reolar på veggane som var laga av Haugen Snikkarverkstad i Florø.

Rekninga lydde på 1069,- kr. I diskane var det skuffer til diverse gryn og mjølvarer for alt slikt var i lausvekt. Det same var rosiner, svisker, aprikoser og lignende. Etter ca 4km kommer man til et parti hvor må man hoppe fra stein til stein.

I det samme partiet vil en også oppleve at en noen steder taper høydemeter, men ta det helt med ro - disse innhentes relativt raskt etterpå.

Oldeide Matsenter AS

Etter dette er det noen km med nokså flat løype før man kommer frem til den siste stigningen. Det er Havforskingsinstituttet som er toktplanleggar og sit i førarstolen i dette prosjektet.

Dei er ansvarlege for at toktdata vert bringa vidare inn i mot dei internasjonale forskarfora. Det er fyrste gong at Havforskingsinstituttet har gjort ei avtale med ein vidaregåande skule der formålet er forsking på ein bestand som ikkje har vore forska på før.

MÅLØY OLDEIDE Relaterte emner

Då dei flytta inn i det nybygde huset vart planane om butikk i bygda lagt og 1. Totalt var butikken på ca. Det mangla ikkje på advarande peikefingrar frå dei mest konservative i bygda. Gleda var stor då dei to dagar etter fekk brev om at ein kunne ta ut varer hos Olav Føleide i Måløy som var Movinckel sin agent. Som ein ser av følgane faktura så var det ikkje store kvantum av kvart vareslag. Den første fakturaen på kolonialvarer var på kr. Fakturaen fra margarinsentralen var på kr.

Måløy Oldeide
MÅLØY OLDEIDE Kommentarer:
Rapportert den Måløy oldeide
Myren fra Narvik
jeg elsker lese om Norge særlig. Siste nytt: min andre innlegg. En av mine fritidsaktiviteter er Hornussen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net