Webkamera Haukeli

  1. Mer om
Webkamera Haukeli

Webkamera Haukeli innvirkningNOW PLAYING Haukeli NOW PLAYING Haukeliseter Fjellstue NOW PLAYING Haukelifjell Skisenter NOW PLAYING Haukelifjell Skisenter Se våre webcam: Barnebakken | Grasdalen | Panorama Via Fnugg.no kan du sjekke vær, snøforholdet og værmeldingen på Haukelifjell Skisenter Har du kommentarer eller spørsmål? Kontakt oss på Webcams fra Haukelifjell leveres til Skiinfo.no direkte fra skistedet. Bilder fra webcammet i Haukelifjell oppdateres direkte fra skistedet, og gir bilder Weather radar, wind and waves forecast for kiters, surfers, paragliders, pilots, sailors and anyone else. Worldwide animated weather map, with easy to use

Riksvei 7 over Hardangervidda, riksvei 15 over Strynefjell, E134 Haukelifjell og fylkesvei 53 Årdal — Tyin er alle stengt inntil videre, opplyser Vegtrafikksentralen. Sistnevnte blir ikke åpnet igjen mandag. Oppstillingsplassen er en del av riksveg 80 og skal kun benyttes av kjøretøy som skal være med ferja.

Vegvesen webkamera haukeli

Følg anvisningen for riktig plassering når du skal være med om bord. Kjæresteparet får nå helsehjelp. Paret må fraktes et stykke videre med ambulanse. Så får vi se hvor det er mulig for luftambulansen å lande, sier Eidsnes.

Fylkesvi 2814 Imingfjell - stengt Sjekk føremeldinger hos Statens vegvesen her. Uvær også i nord Europavei 69 mellom Skarsvåg og Nordkapp er søndag ettermiddag stengt på grunn av uvær.

Veien vil ikke bli åpnet søndag. På Fylkesvei 890 Kongsfjordfjellet og Fylkesvei 891 Båtsfjordfjellet er det kolonnekjøring på grunn av uværet. På E6 over Kvænangsfjellet var også stengt natt til søndag, men i 11. Kjøreforholdene er riktignok vanskelige på grunn av redusert sikt.

Windy: Wind map weather forecast

Kan bli innført kolonnekjøring på kort varsel. E69 Nordkapphalvøya: Kolonnekjøring Skarsvåg—Nordkapp. Fylkesvei 27 Venabygdsfjellet i Oppland midlertidig stengt grunnet uvær. Fylkesvei 50 Hol-Aurland: Stengte ved Geiteryggtunnelen klokken 20 mandag. Flotte forhold for fotturer. Veien fra Sirdal til Lysebotn er åpen.

Advarer etter flere ulykker: Kanskje best å bli på hytta

Veien mellom Suleskard og Brokke er også åpen. Litle Aurådal 995 moh. Grautheller 770 moh. Sesongbroen er på plass Heiberghytta Grautheller 757 moh.

Trafikk, Ver Framleis dårleg vêr i fjellet, men Hemsedal er opna i gjen

Sesongbroen er på plass. Kringlevatn 940 moh. Denne linken til Statens Vegvesen sitt webcamera er desverre litt ustabil: Se webcamera fra Hunnedalen Langavatn 940 moh. Blåfjellenden 600 moh. Barmark og fine forhold, enkelte snøfenner i høyden.

Parkering på fjellet

Fine forhold for fotturer. Fine forhold for fottur både fra Skreå og Kvitlen.

I relasjon: Håvard haukeland

Fine forhold for fotttur og mulig badetemperaturen i elva kommer seg. Det er satt opp automat for parkeringsavgift til Vinddalen, kr. Avgiften tilfaller grunneierlaget som har gitt tilgang til vei og parkering.

Generell info: Husk å kjøre rolig og innefor fartsgrensen nede i Espedalen og oppover til Vinddalen.

Webcams around Hovden

Dette av hensyn til fastboende som opplever stor økning i trafikk av biler inn til Skåpet. Ta med bekreftelse om du har booket på forhånd.

Man kan nå gå på stien mellom Flørli og Kjerag. Bommen på veien fra Lysebotn mot Fyljesdalen er fjernet, så vi antar at den kommer til å være åpen fra nå av.

Du vil kanskje like: Spurvehauk bilder

Statnett bygger ny kraftlinje mellom Lysebotn og Fagrafjell.

WEBKAMERA HAUKELI Relaterte emner

Sjekk oppdatert status på din reiserute her: Trafikk. Det er ventet at uværet blir verst i Agder, Rogaland og Telemark, men også Setesdalsheiene og nordover i Jotunheimen er det ventet storm og vanskelige kjøreforhold. Nedbøren er ventet å komme som snø over 500 meter og dermed er det duket for kolonnekjøring og stengte fjelloverganger i Sør-Norge. På grunn av uvær kan en rekke veger, spesielt i høyfjellet, bli stengt på kort varsel. Statens vegvesen melder at det er stedvis svært glatt på E39 fra Vadheim til Nordfjord. Entrepenører er ute og strør strekningen, men bilister oppfordres om å kjøre varsomt. Vi har beredskap ute som salter og måker, men det er til dels veldig glatte partier og vanskelige kjøreforhold, sier trafikkoperatør Nils Aa ved Statens vegvesens veitrafikksentral til NTB tidlig på morgenen julaften.

WEBKAMERA HAUKELI Kommentarer:
Forfatter på Webkamera haukeli
Nystad fra Haugesund
Jeg nyter lese bøker spent. Anmeldelse min andre nyheter. jeg liker Kartrennen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net