Lage Bearnaisesaus

  1. Mer om
Lage Bearnaisesaus

Lage Bearnaisesaus saftigHele pepperkorn eller 0,5 teskje nykvernet pepper Ingredienser · 300 g smør · 1 dl tørr hvitvin · 0,5 dl hvitvinseddik · 1 stk. finhakket sjalottløk · 0,5 ts grovmalt pepper · 3 ss vann · 2 ss hakket frisk estragon Reduksjon · 2 stk laubærblader · 1 ss hel sort pepper · 3 stk sjalottløk · 0,5 dl hvitvinseddik · 1 dl hvitvin (kan sløyfes) · 0,5 dl vann lage bearnaisesaus er både enklere og mye raskere enn du tror. Og så smaker den fortreffelig i tillegg. Følg denne enkle oppskriften Bearnaisesaus er velegnet til både kjøtt og fisk. Her viser vi deg hvordan du enkelt kan lage sausen på under 10 minutter

Ha i finhakket frisk estragon eller tørket. Tilsett så en liten sitronskvis, og smak sausen til med litt hav- salt og nykvernet pepper.

Enkel vegansk bearnaisesaus

Sal Preparación I en kjele med saltet vann legger vi kok potetene og gulrøtter, skrelt til de er møre. Samtidig vi tilbereder sausen bearnaise. Rødvinssaus er ofte fyldig og rik på smak.

Den passer utmerket til lam, vilt og storfe, men kan også være god til svin og andre typer kjøtt. Personlig elsker vi rødvinssaus til biff.

Lyst til å prøve selv? Se oppskriften på en enkel rødvinssaus til biff her. Dersom du skal kokkelere på kjøkkenet er det også utrolig koselig å nippe til et glass rødt, som du senere kan kjenne smaken av i sausen.

Mange tenker at man kan bruke billig og kjedelig rødvin i rødvinssaus, fordi urter, krydder, løk og kraft også skal med.

Hjemmelaget Béarnaisesaus

Hakket frisk estragon eller tørket og kanskje kjørvel. Her kan du ta pause. Et godt tidspunkt å sjekke biffer og tilbehør. Når du kjører bearnaise videre herfra, så er den ikke fornøyd med å stå og vente for lenge.

Béarnaisesaus Wikipedia

Så det er nå biffene skal på grillen eller stekepannen og pommes frites skal være klar til å få den siste turen i oljen. Salaten skal lages, men ikke vendes i dressingen før helt til slutt. Avsluttende manøver Sett gryten du vil lage bearnaise i over en litt større kjele med varmt vann og sett det på varmen. Det er lettere å kontrollere temperaturen i et vannbad, så sausen ikke skiller seg.

Kan være komplisert, men samtidig så godt! Mettet fett er hardt, og er den typen fett kroppen kan lage selv. Spesielt ikke etter at jeg har testet dette bearnaisesmøret, en slags latmannsvariant av klassisk bearnaise. Eli anne myrvoll blomkvist, klinisk ernæringsfysiolog.

Béarnaisesausen skiller seg fra hollandés bare i smak og styrke. Det er samme basis som i en klassisk hollandaisesaus. Kundene må oppdras. Ellers vet de ikke hva som er godt eller dårlig.

Da blir det jo slik at de tror at det skal smake som posebearnaise, og det skal det jo ikke, sa far. Hemmeligheten Far lærte meg hvordan jeg skulle lage sausen.

En eggeplomme på 100 gram klaret smør, bearnaiseessensen lages av finhakket løk, eddik og estragon. Rør hele tiden og ikke bruk aluminiumsgryte som gjør at sausen blir grå. Da skiller den seg. Det går ikke an å lage bearnaise som er varm slik andre sauser skal være, var beskjeden. Og skilte seg gjorde den, fikk jeg smertelig erfare.

Det som for sekunder siden var lekker, tykk og luftig bearnaise ble før jeg fikk sukk for meg forvandlet til smeltet smør og noe tykt flytende som minnet om eggerøre. Denne gangen ble jeg innvidd i kunsten. Sil av sjalottløkreduksjonen og tilsett væsken.

Begynn å piske innholdet med en stavmikser.

LAGE BEARNAISESAUS Relaterte emner

Da hadde jeg aldri kunnet laget bèarnaisesaus på denne måten. Her er det nok noen som river seg i håret allerede! Bèarnaisesausen ble perfekt og luftig helt uten en visp. Slik gjorde jeg: En stor sjalottløk eller to så finhakkes. I en gryte har du i sjalottløk, 1 glass tørr hvitvin, en knivspiss kvernet pepper, 1 ts estragon og 1 ts kjørvel.

Lage Bearnaisesaus
LAGE BEARNAISESAUS Kommentarer:
Forfatter på Lage bearnaisesaus
Bye fra Hamar
jeg liker lese romaner merkelig. Les gjerne min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Diplomatie.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net