Certina Ds Action Chronometer

  1. Mer om
Certina Ds Action Chronometer

Certina Ds Action Chronometer Og dermedDen maritime dimensjonen av sveitsisk urmakeri: Den sportslige og elegante trehåndsmodellen med kvarts Certina DS Action Chronometer. Certina DS Action Chronometer En tøff klokke til alle anledninger Finn Certina DS Action i topp stand på Chrono24 – verdens største markedsplass for luksusklokker Autorisert forhandlerVi er autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker med visshet om at klokken er ekte Certina DS Action Lady Diamonds – C032.051.22.086.00. ØNSKELISTE · Certina DS-8 Quartz Chronometer 41.5mm – C

Last ned også: Certina ds action pris

Denne garantien gjelder hos alle autoriserte forhandlere rundt om i verden. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje av produktet. Denne garantien dekker fabrikasjonsfeil eller mangler, men dekker ikke normal slitasje av produktet. Denne garantien gjelder hos alle autoriserte Certina forhandlere rundt om i verden.

Certina DS Action Quartz 43mm

Dette gjelder ikke alkoholholdige varer. Da må kunden, over 18 år, ta imot varene og kunne fremvise gyldig legitimasjon.

Delbetaling er et fleksibelt alternativ for deg som vil ha kontroll over dine innkjøp og samtidig være sikker på å kunne kjøpe det du behøver. Det finnes flere forskjellige betalingsalternativ å velge mellom og du kan når som helst under delbetalingstiden velge å nedbetale hele restgjelden i en betaling. Det internasjonale ordet er Quartz. Vannbeskyttende: 200 meter 20 bar Klassifisert til 20 bar eller 200 meter og dermed perfekt til å svømme og dykke med snorkeldybder, ikke dybder som dykking med oksygenflasker tillater.

Certina DS ACTION Gent, C

Meterverdien 200 er ikke den samme som tillatt dykkedybde. Verdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vanntetthet ISO 2281 og henviser til trykkpåvirkningen som motsvarer 200 meter. Da man ved bevegelse i vann øker trykkbelastningen, er den vannbeskyttende dykkedybden altså lavere enn 200 meter.

Ved raske temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake at kondens oppstår. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til. Vi kan også samle også informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.

Kontakt Oss

Vi samarbeider også tett med tredjeparter f. Dette inkluderer også opplysninger som er offentlig tilgjengelige.

Hva brukes opplysningene til?

CERTINA DS ACTION CHRONOMETER Relaterte emner

Detaljer Autorisert forhandler Vi er autorisert forhandler av dette merket. Det betyr stor trygghet for deg som forbruker med visshet om at klokken er ekte, samt en offisiell service og landsdekkende garanti. Datovisning Den aktuelle datoen vises på urskiven. Selvlysende belegning En selvlysende belegning gir en lengre varende lysende effekt i mørkret. Krever kun en kort tids eksponering overfor lys for å muliggjøre effekten.

Certina Ds Action Chronometer
CERTINA DS ACTION CHRONOMETER Kommentarer:
Rapportert den Certina ds action chronometer
Hjelle fra Kaupanger
Se over min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av Harpastum. Jeg har lyst lese romaner Enkelt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net