Legesenter Lillehammer

  1. Mer om
Legesenter Lillehammer

Legesenter Lillehammer Forårsaket avContent [hide]

Karoline Olafsen vikarierer for Paola Aviles fra og med 2. Olafsen har nylig gjennomført turnustjeneste i på Lillehammer Sentrum Legekontor DA, Lillehammer Du vil i tillegg finne en del informasjon om legesenteret her. Ellers er du velkommen til å ta kontakt på telefon Ved legesenteret jobber tre fastleger, to LIS1-leger og tre helsesekretærer. Test for covid-19 kan bestilles på Lillehammer kommunes hjemmeside For mer informasjon om vaksinering i regi av Lillehammer kommune, se Siste vurderinger av behandlere ved Lillehammer Legesenter DA. Lege: Gasper Kren Skrevet

Vikar Bente Bilben overtar ansvaret for fastlegelista fram til ny lege har overtatt fastlegehjemmelen, innen 1. Pasientene på Oosterlings liste trenger ikke foreta seg noe, de vil automatisk bli overført til den nye legen.

Grunnen til at Oosterling slutter er at han fra 1. Også Hovedarsenalet holder til på Lillehammer.

Kontakt Olympiatoppen Innlandet

Friluftsmuseet på Maihaugen ligger i Lillehammer. Det åpnet på Maihaugen 1904 under navnet De Sandvigske Samlinger. Ut ifrå tilstand kan det bli beslutta å få transport til legevakta på Lillehammer.

Erfaringer fra etableringen er at yngre leger i etableringsfasen etterspør en slik utdanningsarena i kommunal regi.

Målet med etableringen av et legesenter med utdanningsfunksjon er at Lillehammer vil være et attraktivt sted for leger som ønsker å starte en karriere i primærhelsetjenesten.

Disse informasjonskapslene inneholder verdier basert på valg du har gjort for å skreddersy din opplevelse av vårt nettsted. It was released on July 29,2015.

Du vil kanskje like: Ullern legesenter

Person som er i karantene pga nærkontakt til et bekreftet tilfelle av covid-19, eller etter reise. Ansatt, barn eller elev i gjenåpnet barnehage, skole eller skolefritidsordning.

Andre med mistenkt covid-19.

LEGESENTER LILLEHAMMER Relaterte emner

Kapasitetet for testing har nå økt. Testing foregår ikke på legesentrene. Hvis du lurer på om du trenger testing, skal du ringe Koronatelefonen og avtale dette på telefon 905 09 052. Telefonen er åpent hverdager fra kl 9-16. Ingen med luftveissymptomer kan komme direkte på legekontoret uten å ha snakket med lege først. Alle med luftveisinfeksjon skal holde seg hjemme inntil man har blitt frisk og en dag ekstra.

Legesenter Lillehammer
LEGESENTER LILLEHAMMER Kommentarer:
Forfatter om Legesenter lillehammer
Hovde fra Finnsnes
Jeg nyter lese romaner triumferende. Les gjerne min andre innlegg. En av mine hobbyer er Bocce Volo.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net