Leaddesk

  1. Mer om
Leaddesk

Leaddesk KjærlighetContent [hide]

Effektiv og brukervennlig programvare for salg og kundeservice. LeadDesk er en markedsledende kontaktsenterløsning for salgs- og kundeservicemedarbeidere som LeadDesk | 3 482 følgere på LinkedIn. The Software behind Sales and Customer Service Superstars | Close more! LeadDesk is the fast growing Finnish company LeadDesk offers cutting-edge SaaS-based solutions for streamlining customer service processes and optimizing sales results. By uncovering current issues and Antall aksjer: 30; Aksjekapital: 30' NOK; Resultat før skatt 2020:361' NOK; Utbytte 2020: ; Stiftet Sammenlign Overvåk Finn lignende. Skriv ut; Del firmaprofil. Send firmaprofil til e-post

Home Leverandører og samarbeidspartnere Profundo Profundo er kanskje Norges ledende leverandør av database og fundraisingtjenester i Norge i dag.

LeadDesk Oyj (australiaenred.com)

De spesialiserer seg på løsning av de frivillige organisajonenes behov når det gjelder innsamling av gaver, medlemskap, frivillige, kommunikasjon, regnskap, abonnement og salg.

Dialog har et utvidet samarbeid med Profundo da vi har mange felles kunder. Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Statistiske Takk for at du hjelper oss i å gjøre tjenesten bedre ved å tillate oss å se hva du finner interessant - helt anonymisert. Kompetetiv lønns- og kompensasjonsordning, basert på dine kvalifikasjoner.

Hva vi er på utkikk etter Til denne rollen, er vi på utkikk ette ren person som snakker og skriver Norsk flytende.

Dette er helt nødvendig for å lykkes i denne rollen. Det er også en fordel om du behersker Engelsk på en god måte. Dette da Engelsk er språket som brukes internt i selskapet.

Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Leaddesk AS

Vær forberedt til intervjuet Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Automatiske daglige rapporter brukes for bestemte kunder. LeadDesk har også vært en faktor når det gjelder rekrutteringen av agenter.

Rapportering i LeadDesk er fantastisk.

Det er veldig enkelt å få nye rapporter for bestemte kampanjer. Vårt partnerskap med LeadDesk har også hjulpet oss til å vinne en viktig bankkunde.

LEADDESK Relaterte emner

It can boost your revenues and reduce costs while enhancing control and flexibility. Les mer om Leaddesk Stillingsbeskrivelse Liker du å jakte nye kunder? Vi leter nå etter enNorsktalendeAccount Managertil vårt salgs team i Oslo, som kan bidra til å revolusjonere våre kunder sin hverdag. Denne rollen er en mulighet for deg som liker å selge, og ønsker å utvikle deg innen B2B salg. Dersom du ønsker å jobbe i et team hvor du hele tiden lærer av dine kollegaer, kan utvikle dine salgsferdigheter, lære om SaaS generelt og hvordan selge skybaserte kontaktsenterløsninger, er denne stillingen hva du leter etter!

Leaddesk
LEADDESK Kommentarer:
Redaktør på Leaddesk
Gravdal fra Vadsø
Jeg nyter lese tegneserier strengt tatt. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Luftrennen.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net