Songa Shipping

  1. Mer om
Songa Shipping

Songa Shipping MerkeligContent [hide]

Box 1468, Vika No-0116 Oslo, Norway Skipsreder og milliardær Blystad er styreleder og en av tre større eiere i Songa Container, sammen med Canomaro Shipping og Klaveness Marine Songa Shipholding AS fra Oslo Sentrum, Oslo Songa Shipping har besøksadresse C/O Arne Blystad As Haakon Viis Gate 1, 0161 Oslo. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Songa Shipping Have worked for almost 10 years in the Shipping industry as Marine Engineer, in which I have been involved in various projects such as conversions and

Næringslivet direkte

Selskapet forventer at første handelsdag på Axess-listen kommer til å være 18. Selskapet vil lansere sin hjemmeside www.

Disse vil han også tre ut av når han forlater Frontline Management på Aker Brygge. Dette åpner nok opp nye fine muligheter for de andre, sier Jebsen til iMarkedet.

Det har vært en vanvittig roller coaster ride, jeg tenker blant annet på Asia-krisen og nedgang i tankmarkedet i 2002. Etter oppkjøpet vil kapasiteten være på 158. Rederiet ble i 2017 notert på markedsplassen som da het Merkur Market og i 2018 ble det notert på Oslo Børs.

Vis mer vg-expand-down — Glade for å bidra til konsolidering Songa Container vil ved transaksjonstidspunktet, som er ventet i juli, ha en flåte på 11 skip. Eg trur det nye styret vil bidra til å styrke NHH si rolle i omstillinga i regionen gjennom eit endå tettare samarbeid mellom akademia, næringsliv og offentleg sektor.

Det vil også kome studentane til gode, seier forskings- og høgare utdanningsminister Henrik Asheim H i ei pressemelding. Karen Helene Ulltveit-Moe er professor ved Universitetet i Oslo og har lang erfaring frå samfunnslivet og styreerfaring frå mellom anna hovudstyret i Noregs Bank, og representantskapet i mellom anna Storebrand. Skipet ble liggende å dunke mot riggen «Songa Dee» i nesten en time.

Forsyningsskipet er eid av Farstad Shipping i Ålesund, og rederiet skal nå granske ulykken.

SONGA SHIPPING Relaterte emner

Det var trolig lurt. Hans heleide Songa Trading snudde i fjor til et lite overskudd, og det fra et saftig underskudd året før. Shippingvirksomheten til Blystad klarte også å bedre inntektene i forkant av en mer krevende periode i år. Litt høyere verdsettelse av Songa Eiendom bidrar til at formuen holder seg nokså stabil. Ifølge dokumenter innsendt til det amerikanske finanstilsynet arbeidet Blystad etter videregående skole som skipsmegler i London og New York.

Songa Shipping
SONGA SHIPPING Kommentarer:
Rapportert den Songa shipping
Borge fra Sandnes
jeg er glad i lese tegneserier ujevnt. Les også min andre nyheter. jeg liker Wettbewerb.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net