Adam Og Eva Frisør Glasmagasinet

  1. Mer om

Adam Og Eva Frisør Glasmagasinet FølgeligVelkommen til Adam og Eva Glasmagasinet, en ny frisørsalong i Adam og Eva kjeden som åpnet høsten 2018. Salongen ligger i første etasje i Glasmagasinet ved I salongen finnes ni flinke frisører og stylister, som er eksperter på hårklipp, styling, skjegg, farging, striper, vipper, bryn og alt som hører med I snart 50 år har Adam og Eva stått for noe helt utenom det vanlige i norsk frisørbransje. Våre styrker er evnen til å være i endring og kreativt utfordre Adam og Eva Glasmagasinet er en frisør beliggende i Sentrum. Her kan du finne mer informasjon om Adam og Eva Glasmagasinet, som inkluderer åpningstider Adam og Eva har siden 1973 gjort seg bemerket som landets mest progressive og innovative frisørgruppe. Adam og Eva Frisør Glasmagasinet, telefonnummer

Adam og Eva Glasmagasinet

Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi. Hun vant den gjeveste tittelen på torsdagens prisfest Årets Frisør. Årets frisør er arrangert av Norske Frisør- I 1964 som 16 åring startet Øistein Bjørndal sin læretid. Det var på den tiden herrefrisørene hadde hvite kapper og damene rosa. Det skulle det bli forandring på.. Usikker på hva du skal bli?

Frisør mdash; Bestill avtale

Hva med å søke deg inn på frisørutdanningen hos Adam og Eva Skolen? Det kan være overveldende med alle mulighetene man har til valg av yrke og hva man kan bli.

Noen vet allerede fra ung alder hva de ønsker å jobbe som, men — Adam og Eva Skole og Akademi, 21. Vil du gå fra dette: Til dette: Går dette på bare én dag?

Just a moment...

Jeg flyttet fra Stockholm til Oslo 2012 for å jobbe i restaurant bransjen, og ble raskt Annette er Stylist hos Adam og Eva Günerløkka. Bli kjent med henne her:Hvem er du og hva har du gjort tidligere? Tidligere har jeg vært innom litt forskjellig.

Nå tilbyr de også et bredt utvalg av skandinavisk design, kvalitetsprodukter, en stor moteavdeling, elektronikk, skjønnhet og velvære. Illums Bolighus har sin norske flaggskipsbutikk over fire etasjer i Glasmagasinet.

Kunden skal oppleve at frisøren virkelig bryr seg. Da fødtes ideen om å etablere en egen salong. Den første salongen het Waldemar og lå i Tollbugata i Oslo. Her rant det inn med ungdom som ikke hadde noe annet sted å gå.

Adam og Eva Skolen

Med Rolling Stones på høyttalerne og fire langhåra ungdommer bak stolene, ble køen i døra lang. Vi var definitivt litt annerledes.

Da eksploderte etterspørselen. Vi ble en salong for både damer og herrer, med en fashion orientert profil. Dette var vår kick-off og var med på å forandre bransjen, mener Øistein. Det vanskeligste er ikke å holde ut gjennom 50 år, men å holde seg i eliteserien.

Mitt råd var; Du må ha litt noia hver dag når du våkner.

Adam og Eva Frisør Sandvika

Da skal du se at det går bra, humrer Øistein. I tillegg kommer interne utdanningsprogrammer. Men man trenger også å se ut over egne rekker, mener Øistein.

Vi trenger å utvikle våre ledertalenter, og jeg vil oppfordre andre til å investere i medarbeidernes utvikling, så vi totalt sett hever nivået i bransjen. Ved behov gjennomføres et prøveoppsett der teknikker og produkter testes Brudefrisering — 3 400 kr 1,5-2 t I denne pakken får du hårstyling og oppsett av ditt hår.

Her inkluderes en hyggelig stund med lette forfriskninger.

Last ned også: Online legevakt

Alt av produkter og spenner er inkludert. Brudefrisering med make-up — 4 500 kr 2-2,5 t I denne pakken får du i tillegg til brudefrisering som nevnt over også make-up fra en av våre make-up artister. Adam og Eva tilbyr også hjemmebesøk for styling på den store dagen.

Adam og Eva Glasmagasinet AS

Har du et brudefølge som også ønsker styling? Vi gleder oss til å få tilbringe den med deg! Kom gjerne innom Adam og Eva i Glasmagasinet for en prat.

ADAM OG EVA FRISØR GLASMAGASINET Relaterte emner

Hjem Glasmagasinet Ærverdige Glasmagasinet skjuler mange skatter. Historien om varehuset på Stortorvet kan dateres helt tilbake til 1899. Det praktfulle bygget i hjertet av Oslo representerer unik varehandel og tradisjoner gjennom et helt århundre. I Glasmagasinets tidligere år var varehuset mest kjent for å være en av de eldste og mest kjente forhandlerne av glass og servise til hjemmet. Nå tilbyr de også et bredt utvalg av skandinavisk design, kvalitetsprodukter, en stor moteavdeling, elektronikk, skjønnhet og velvære. Illums Bolighus har sin norske flaggskipsbutikk over fire etasjer i Glasmagasinet.

ADAM OG EVA FRISØR GLASMAGASINET Kommentarer:
Forfatter på Adam og eva frisør glasmagasinet
Midtbø fra Harstad
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Kunstturnen. Jeg har lyst lese tegneserier virkelig.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net