Bilkollektivet

  1. Mer om
Bilkollektivet

Bilkollektivet BlendendeBilkollektivet er Norges største bilpool. Vi driver med non-profit bildeling i Oslo. Bli med å skap en bedre by og et bedre milj Jeg er stolt og flittig bruker av Bilkollektivet både privat og i jobbsammenheng. For meg er det viktig at bilen jeg kjører er ren I dag har Trondheim Bilkollektiv plassert to nye Nissan e-NV200 varebiler. Den hvite er parkert på Tempe og den svarte på en av Trondheim kommune sine Som medlem betaler du kun for tid og kilometer. Drivstoff, hurtiglading og forsikring er inkludert, derfor blir det forutsigbart og rimelig Velkommen til Bilkollektivets hjelpesenter! Still spørsmål, rapporter problemer og hjelp oss med forslag og ideer

I 2019 nådde samvirket en omsetning på rundt 60 millioner kroner, et overskudd på rundt 600.

Hovin Borettslag

Bilkollektivet skal ikke gå med overskudd, inntektene pløyes tilbake i virksomheten til glede for alle medlemmene. Det ligger i kortene at det er potensiale for videreutvikling med langtidsutleie, landsdekkende organisasjon, el-bilsatsing og flere miljøvennlige hybridbiler i bilparken. Men det er også etablert et segment for luksusbiler av ulike slag, forteller sjefen for Bilkollektivet De seneste årene har andre aktører kommet på banen.

Blant disse er Hyre, Nabobil og Vy i Oslo, og andre i andre byer. Bilkollektivet et foreløpig under eget navn i Oslo og Stavanger.

Bilkollektivet SA

Kollektivet har et samarbeid med Bildeleringen i Bergen og Trondheim bilkollektiv, slik at medlemmer i Oslo også kan leie bil der. Disse informasjonskapslene inneholder verdier basert på valg du har gjort for å skreddersy din opplevelse av vårt nettsted.

Ved å være medlem av en bilpool slipper du unna med å betale for medlemskap og bruk av bilen. Hvor mye du sparer er jo helt avhengig av hva slags bil du sammenligner med.

For mange i byene er det nok mest riktig å sammenligne med en brukt småbil, som ikke er mer enn tre år gammel.

Jeg trengte en ny varmeovn her forleden, og da leide jeg en liten Kia Picanto, som var akkurat det jeg trengte til dette formålet.

Kostnaden for en slik snartur til Lade blir veldig liten siden du betaler per kilometer og per time, opplyser Daniel. Merke Bilkollektivet Hovin Borettslag har to oppstillingsplasser for Bilkollektivet. Bilkollektivet er en bildelingsordning for folk som har behov for bil, men som ikke vil kjøpe.

Bilkollektivet utsatt for svindelforsøk Dagsavisen

Hovin Borettslag har stort press på parkeringspasser og anbefaler beboere som ikke har behov for bil i det daglige å melde seg inn her i stedet. Tekst hentet fra Bilkollektivets nettsider: En annen måte å disponere bil på Er du en av mange som ikke er avhengig av bil daglig, men likevel ønsker tilgang til bil av og til?

Last ned også: Scancell

Eller trenger husstanden en ekstra bil innimellom? Billig og praktisk For å spe på inntektene til andelslaget, planlegger initiativtakerne også å leie ut bilen eller bilene på komersiell basis - men da til høyere priser enn det andelshaverne får. I Bergen har andelslaget en avtale med Bergen kommune som leier bilene på dagtid - en tid på døgnet hvor det erfaringsmessig er liten etterspørsel etter bil. Prisen hver enkelt andelshaver skal betale, ligger på omlag 20 prosent av det vanlige utleiefirma tar.

BILKOLLEKTIVET Relaterte emner

Vil være fri Reitan tror flere vil benytte seg av bildeling i fremtiden. Jeg tror også at dagens unge vil ønske mindre faste rammer og ting som binder dem. Kanskje som en reaksjon på dagens forbrukssamfunn? Alexander Nilsen er enig i at ordningen med å dele biler er godt for miljøet. På spørsmål om hva som er ulempen med å bli med i et bilkollektiv svarer han: Jeg kjører ikke like kul bil i dag som jeg gjorde, men det er den eneste ulempen.

BILKOLLEKTIVET Kommentarer:
Forfatter om Bilkollektivet
Riise fra Kaupanger
Se over min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Freestyle Slalom Skaten. Jeg har lyst utforske norske bøker kunnskapsrik.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net