Mercedes Benz C 350 E Test

  1. Mer om
Mercedes Benz C 350 E Test

Mercedes Benz C 350 E Test InsiderC350 e tåler lett konkurranse på forbruk med bensinbiler på samme størrelse men med 100 hestekrefter mindre. Den vil sannsynligvis likevel komme Mercedes-Benz C-klasse 350 e - ladbar hybrid - PHEV - det gir mye bil for pengene her i Norge, og det gir også en bil som har en motor som Og: Denne hybriden kan dra tilhenger: Det koster 11.000 kroner ekstra å utstyre C 350 e med tilhengerfeste. Til sammenligning får du en Skoda Mercedes-Benz C-klasse C350e (Plug-In) Sedan Bensin/Batteri Litt kort rekkevidde i E modus, snitt forbruk rundt 0,5 PR mil, (går over når gutten i Høy komfort med kort rekkevidde. Som ladbar hybrid og med massevis av krefter har Mercedes C 350e allerede blitt en

Tilhengerfeste er selvfølgelig tilgjengelig og maksimal tilhengervekt er 1. Først viste han oss S 500 Plug-in Hybrid, gjør og nå det samme med C-klassen og den nye versjonen C 350E, helt ferdig og klar til å bli markedsført i vårt land fra mai.

Last ned også: Lån 35000

C 350E med den nye nomenklaturen av hybrider av huset, slik at Plug-in Hybrid navn å legge åpner "og" at skille disse versjonene. Den 350E er tilgjengelig med to kroppen vanlig, sedan fire-dørs familie kalt Estate. I henhold til EU-lovgivning er det ikke tillatt å knytte garantien til betingelser om bruk av merkeverksted.

Kapasitetsgaranti: Forklaring En kapasitetsgaranti garanterer deg mot dramatisk svekkelse av batterikapasitet og dermed også elektrisk rekkevidde.

Høy effekt, for komforten skyld

Batteriet er en særdeles viktig komponent i en ladbar hybridbil, fordi det i praksis er den elektriske rekkevidden som skiller en ladehybrid fra en vanlig hybridbil. Derfor vil gjenværende batterikapasitet kunne ha svært stor betydning for en ladehybrids bruksverdi og dermed også annenhåndsverdi. Alle batterier vil over tid tape kapasitet. En kapasitetsgaranti beskytter deg imidlertid mot risikoen for at kapasiteten skal falle dramatisk.

Har du lest dette? Mercedes benz privatleasing

Dette ved at importøren garanterer at batteriet i en viss periode skal inneha en gitt kapasitet. Den garanterte, gjenværende kapasiteten er normalt oppgitt i prosent av kapasiteten batteriet hadde da bilen var ny. Kun fire merker tilbyr kapasitetsgaranti Forbrukerrådets undersøkelse viser at kun fire av åtte merker har valgt å tilby en kapasitetsgaranti.

Kapasiteten loves i 8 år. Det ble innledningsvis nevnt at forrige utgave kunne oppfattes som i overkant traust og konservativ. Det er det slutt på med den nye W205, som den kalles internt. Her er det friskere design utvendig og innvendig. Fast, men komfortabelt understell, og presis styring trekker opp.

Dette er et råskinn og den er rimelig! ABC Nyheter

Fire forskjellige kjøreprogrammer å velge i mellom gjør at du kan tilpasse bilens egenskaper etter både behov og humør. Samtidig har man forskjellig modus oppå det igjen. Sistnevnte er definitivt ikke spesielt miljøvennlig, men desto mer morsomt. Her brukes strømmen som ekstra «boost» for å få fart på kjerra.

Testkjør Mercedes C mot VW Passat GTE: hybrid

Dette bare for å nevne to av ytterpunktene — det finnes mange løsninger midt i mellom også. Vi kan i alle fall bekrefte at kombinasjonen komfort og kjøreegenskaper er svært god, der vi cruiser langs den svingete og etter amerikansk målestokk smale, legendariske Highway one mellom San Francisco og ned mot Santa Cruz.

Før vi svinger av og tar en svingete etappe oppover i voksen redwood skog. Også her er det en meget sportslig sittestilling som presenteres, og setene byr på en nær fullkommen kombinasjon av sportslighet og komfort. BMWs sportsseter har småsnobbete folk drømt om siden 80-tallet, og det skal nok ikke endre seg. Disse setene er det all grunn til å velge, om resten av pakken skulle falle i smak.

Det blendes opp og ned med fornemme bevegelser, og gjør kjøring i dunkelt vinterlandskap til noe vakkert Og det vil vi tippe at BMW 330e gjør hos mange nordmenn.

Høy komfort med kort rekkevidde

Med en systemeffekt på solide 292 hestekrefter og dreiemoment på totalt 420 Nm, er den ikke riktig så rapp som Mercedesen — i alle fall ikke på papiret. Men når du sitter bak spakene og virkelig klemmer til, oppleves 330e som en uvanlig sprek bil.

Minus: manglende sikkerhetsutstyr i standardutgaven. Mercedes C 350e er en komfortabel bil, den mest behagelige av fire plug-in-hybrider vi har testet i vinter.

Vi sitter lavt, men godt i setene. Få andre ladbare biler i denne klassen har like mange krefter som C350 e. Sportsprogram Med en systemytelse på solide 279 hestekrefter og 600 newtonmeter i dreiemoment er det en potent pakke jeg nå sitter bak rattet i.

Sammen med en lineær og fin styring, i tillegg til et chassis som absolutt er på alerten, er ikke kjøregleden ofret på miljøalibiets alter.

Mercedes C er ingen miljøstjerne

Den firesylindrede bensinmotoren og elmotoren danner en kraftpakke som med letthet skyver luksusdoningen ut av svingene med en iver som om det skulle stått Porsche på panseret. For samme sum som en Mercedes-Benz C250 får du med en elmotor som yter tilsvarende 82 hestekrefter på kjøpet. Man skal være bra teit for å takke nei til noe sånt.

Det blir som å insistere på å betale full pris under happy hour på en bar.

Mercedes C e: Så langt kan du kjøre ladbar hybrid i vinterkulda

C350e er nemlig den ovenfornevnte bilen, med en ekstra elmotor. Det vil si at man i bybruk kan flyte lydløst rundt i tre mil ifølge fabrikken, noe som dekker det daglige behovet til svært mange. I tillegg er bilen ladbar, hvilket vil si at man, om man har tilgang på en stikkontakt i riktig avstand til bilen, kan ha den fulladet hver morgen.

MERCEDES BENZ C 350 E TEST Relaterte emner

Spørsmålet er hvordan det står til med rekkevidde på strøm, samt bensinforbruk. Jeg er småskeptisk til ladehybrider for tiden. Da de først begynte å dukke opp for noen år siden, var jeg positiv — hvem takker nei til masse hestekrefter og tilnærmet null i engangsavgift? Nå, som jeg har kjørt de fleste av dem, er jeg ikke like sikker lenger. Noen er bra, andre not so much.

MERCEDES BENZ C 350 E TEST Kommentarer:
Forfatter om Mercedes benz c 350 e test
Bang fra Bergen
Vennligst sjekk min andre innlegg. Jeg har en rekke hobbyer, som Jujutsu. jeg elsker studere dokumenter potensielt.
SISTE SAKER
Kontaktskjema
MoTuWeThFrStSu
booked.net